Ing 11 PlayStation game sampeyan pancen ora bisa kantun ing taun teka

The 11 PlayStation games you absolutely cannot miss in the coming year

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Ing 11 PlayStation game sampeyan pancen ora bisa kantun ing taun teka” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 16 Juni 2015 12.00 UTC

Sony nuduhake mati koleksi akeh game anyar, marang rincian anyar ing unsur eksklusif ing sawetara game amba, lan announced sing Project Morpheus kasunyatan virtual headset sawijining bakal kasedhiya taun sabanjuré.

Ngluwihi Final Fantasy VII remake, lan kampanye Shenmue III Kickstarter, kene 12 iku sampeyan kudu ngerti babagan Sony PlayStation antrian kanggo taun sabanjuré.

project Morpheus

Morpheus project
headset Project Morpheus VR Sony bakal kasedhiya ing separo pisanan saka taun sabanjuré. Motret: Jae C. Hong / AP

Sony dicethakaké bit cilik sawetara bab headset kasunyatan virtual lan project Oculus pesaing Morpheus ing E3. Bakal kasedhiya ing separo pisanan saka taun sabanjuré, nggowo beyo "pirang-pirang atus dolar" lan bakal duwe sak 30 game, kiro-kiro saka teka-teki lan istirahat game menyang kawitan-wong multi-pamuter penembake saka gerilya Studios.

The Guardian Last

The Guardian Last pungkasanipun bakal kasedhiya kanggo muter taun sabanjuré sawise luwih saka limang taun saka nunggu.

Sony re-announced Guardian Last, game katelu Highly diantisipasi saka pangripta ngulandara game diakoni Ico lan Shadow saka Colossus, kang nempatno ing kontrol cah nom Njelajah kiamat karo bantuan saka manuk / bab asu buta.

Limang taun kepungkur Sony dipunagem game ing E3 kanggo PS3, saiki perusahaan wis janji iku pungkasanipun bakal kasedhiya kanggo muter ing PS4 taun sabanjuré.

Direktur seri, Fumito Ueda, isih bakal Kepala munggah game senadyan ora digunakake kanggo Sony.

Ora Manungsa kang langit

Ora Manungsa kang langit
Game papan eksplorasi procedurally kui janjinipun donya telas kanggo Warp antarane, golek urip anyar lan jotosan munggah kuwi. Motret: Ora Manungsa kang langit

Sky Epic papan eksplorasi game Ora Ana Manungsa kang saka pangembang Inggris Hello Games iki dituduhake mati, kalebu mungsuhan, sawetara identifikasi spesies asing lan dicokot apik saka ngancurake lingkungan - kabeh ngene arep saka pengalaman Star Trek-kaya kanggo kendel lunga ngendi ora ana wis sadurunge.

Titik sade utama game punika ukuran gedhine: telas sistem lintang procedurally kui nunggu kanggo pemain kanggo Warp antarane lan miwiti njajahi, kabeh digawe dening pangembang indie 10-wong adhedhasar ing Guildford.

Horizon: Zero Dawn

Mind metu kanggo dinosaurus robot ing Horizon Zero Dawn.

jembaré 4 ora mung donya post-apokaliptik nunggu tukang game PS4. A roleplaying game pihak wong saka Killzone pangembang Guerrilla Games, Horizon: Zero Dawn presents donya anyar akeh metu saka ngrisak lawas ngendi mesin njagong ing ndhuwur chain pangan. game fitur sing protagonist wadon, gaman ngarep-digawe lan mburu dinosaurus robot ageng, amarga metu taun sabanjuré.

Uncharted 4: Song End

Uncharted 4
ngulandara mesthine pungkasan Nathan Drake kang. Motret: Sony

Highly diantisipasi seri ngulandara game Sony bakal outing papat lan mesthine final taun. Uncharted 4: A Thief pungkasane bakal Feed pembuangan luwih saka padha karo brawling, shooting, climbing lan racing liwat lurung-lurung kutha. Indiana Jones dening sembarang jeneng liyane.

impen

impen

Game paling anyar saka Little Big Planet-nitahake Media molekul liya grand mbangun-your-dhewe game. Iki wektu iku paling kurang babagan donya kain cilik lan luwih lengkap babagan nggawe iku ing donya ngimpi-kaya.

Cantik akeh apa bisa digawe ing lingkungan game kalebu seni, game, film lan musik, ketoke.

Firewatch

Firewatch
Iku aneh ing alas. Motret: Firewatch

Kowe kaya camping? Baris crita aneh? Banjur Firewatch Campo Santo kang bisa dadi kanggo sampeyan. Sampeyan muter wong kang kerja dadi jaga alas sawise urip pribadi wis crumbled, karo mung kontak wadon co-worker liwat radio nalika iku aneh miwiti kedados ing ara-ara samun.

Destiny: ing Taken King

crita liyane, liyane serangan lan sawetara exclusives PlayStation ing expansion Destiny sabanjuré.

Karo game asli, expansion Destiny Newest amarga ing September bakal duwe sawetara eksklusif kanggo nyenengake Sony. PS3 lan PS4 tukang game bakal muter serangan ekstra disebut kamar Echo onomatopia vex, sawetara waja eksklusif lan senapan Pandu endah anyar karo orane katrangan sniper-kaya disebut Jade Engagement.

Telpon saka tugas: Black Ops III

Ops ireng III
More Galatasaray, wektu iki karo beta eksklusif ing console Sony. Motret: Kristen Petersen / Getty Images

raksasa anduwené Activision kang kawitan-wong penembake, Galatasaray Black Ops III, bakal weruh peta anyar eksklusif kanggo PlayStation 4, nalika testing beta online saka game bakal uga diwatesi kanggo console Sony.

Hitman

hitman
A donya anyar mejahi awaits. Motret: Michael Nelson / EPA

The gundul-tumuju Agent mateni 47 bali maneh, lan padha Black Ops III, ing Hitman anyar bakal mbukak liwat test beta saka game istimewa ing PS4 ahead saka Bukak. Nyana liyane panganiaya lan mbales.

World of Final Fantasy

A Final Fantasy VII remake ora mung warta saka seri. A game kanggo PS4 lan PS Vita disebut World of Final Fantasy iki uga di dudohake kanggo 2016, nampilaken koleksi versi cutesy saka Final Fantasy klasik. Apa padha bakal dilakoni iki dudu dicethakaké.

E3 2015: Ubisoft planning ambisi sosial pengalaman kasunyatan virtual

E3 2015: Roh Recon Wildlands bakal paling gedhé game tau mbukak-donya Ubisoft kang

E3 2015: thrills Xbox karo Lara Croft, Halo 5 lan holographic Minecraft

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web