Six mati, 290 ilang ing S. kleleb ferry Korea

Six dead, 290 missing in S. Korea ferry sinking
Six mati, 290 ilang ing S. kleleb ferry Korea (liwat AFP)

Korean South Zulbi lan tim nyilem makarya frantically ing limpah minangka ngedeni wungu kanggo saklawasé 300 wong ilang sawise ferry sing sank Wednesday karo 475 ing Papan, biasane murid sekolah bound kanggo pulo liburan. warta agensi Yonhap ngandika 179 ...

Meningkat dening Zemanta

Artikel web