Singapore Airlines mandheg non-stop pesawat paling dawa donya

Singapore Airlines stops world’s longest non-stop flight
Singapore Airlines mandheg non-stop pesawat paling dawa donya (liwat AFP)

paling dawa pesawat komersial non-stop donya rampung tanpa fanfare ana sawise Singapore Airlines (SIA) miber pungkasan layanan saklawasé 19 jam saka New York. SQ Flight 21 ndharat awal ana ing Bandara Changi, nggawa pungkasan menyang sangang taun roto. A ...

13667 0