Plane Crash San Francisco:

Plane Crash San Francisco: Boeing 777 bantala kacilakan ing San Francisco Airport (FOTO, VIDEO) (liwat Baltimore News Journal)

Pesawat Asiana Airlines wis nabrak-ndharat ing bandara San Francisco. Nanging iki ora langsung dikenal apa ana ciloko, sanajan saksi laporan sing paling penumpang koyone OK. spokeswoman Federal Administrasi Aviation Lynn Lunsford ...

Meningkat dening Zemanta

Artikel web

16219 0