sakabèhé Score3
  • Samsung Gear S wis akèh potensial. Sawijining sistem operasi Tizen gampang kanggo navigasi, baterei luwih dina ngalangi lan dibangun ing telpon lan sambungan internet 3G bisa dadi gedhe.

 

Isi sadurunge diterbitake ing kene wis mundur. We apologize kanggo maksud apa nyaman.