Samsung Galaxy S8 lan S8 + dipunagem karo 'tampilan pandjenengan’

Samsung Galaxy S8 and S8+ unveiled with ‘infinity display’

Brand ngarep-arep menang maneh dateng konsumen sawise Wigati 7 debacle karo telpon anyar sing meh rampung ngelmu kebatinan-free lan kalebu asisten virtual anyar


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Samsung Galaxy S8 lan S8 + dipunagem karo 'tampilan pandjenengan'” iki ditulis dening Alex Hern, kanggo theguardian.com ana 29 Maret 2017 15.44 UTC

Samsung wis di dudohake Galaxy S8 lan S8 +, perusahaan pisanan telpon kapal penggedhe wiwit catetan 7 debacle ing 2016 kaancam bakal punah, kanggo nglelebke account ing mata saka masyarakat.

fitur telpon anyar 'paling mripat-keno iku sawijining tampilan meh rampung ngelmu kebatinan-free, mlaku jembaré kebak piranti, malah curving watara pinggiran (akin kanggo layar ing Samsung Galaxy S7 Edge), lan shrinking ing chin lan bathuk saka layar ngarep kanggo slivers cilik. telpon Samsung iki "tampilan pandjenengan", lan malah tombol ngarep wis dibusak, diganti karo bagean meksa-sensitif ing dhasar layar.

Launching ing 28 April (sanadyan pelanggan wis supaya bakal nampa duweke dhewe minggu awal), Galaxy S8 bakal Retail ing £ 689 lan S8 + ing £ 779. prices sing £ 10 lan £ 40 luwih murah saka model iPhone pamilike Samsung wis saingan karo, nanging ninggalake S8 £ 120 luwih saka S7 lan S8 ing + £ 140 luwih larang saka S7 Edge. Two werna bakal kenek Britain, "Midnight Black" lan "The Grey", lan Samsung isih mutusaké arep miwiti werna katelu, "Arctic Silver".

Sing ngidini piranti loro, karo layar saka 5.8in lan 6.2in ​​mungguh, kanggo Occupy awak saka telpon karo tampilan luwih cilik. The Galaxy S8, kanggo Kayata, wis dimensi saka 148.9 x 68.1 x 8mm, kira-kira centimeter cendhek lan sempit (sanadyan 0.7mm kenthel) saka iPhone 7 Liyane, senadyan gadhah layar 0.3in luwih gedhe.

Samsung Galaxy S8, karo bezels cilik lan ora tombol ngarep fisik.
Samsung Galaxy S8, karo bezels cilik lan ora tombol ngarep fisik. Motret: Alex Hern kanggo Guardian

layar, kanthi resolusi 2960 x 1440 piksel ing loro model, uga pisanan ing telpon seluler supaya dirating minangka Mobile HDR Premium, sertifikat minangka patemon standar tinamtu kanggo isi sawetara dhuwur dinamis - nuduhake cemeng blacker, tiyang kuilt pethak padhang lan sawetara umume luwih gedhe saka padhange saka paling telpon.

Nang piranti iku sawijining chip octacore (karo papat intine clocked ing 2.3GHz lan papat ing 1.7GHz), pisanan ing smartphone bakal digawe ing 0.1 proses produksi micron, bebarengan karo 4GB RAM lan 64GB saka panyimpenan lampu kilat. Uga saiki slot expansion kanggo kertu microSD: nalika Samsung dibusak slot kanggo Galaxy S6, saka S7 terus, nduweni wis bisa Slot ing kertu SD kanggo panyimpenan ekstra.

Mburi Galaxy S8.
Mburi Galaxy S8. Motret: Alex Hern kanggo Guardian

Senajan umumé padha loro saka layar sing, loro ukuran apa duwe prabédan liyane: baterei luwih gedhe ing model luwih gedhe, dirating ing 3,500mAh, nalika telpon cilik wis panyimpenan saka 3.000 mAh.

The Galaxy S8 bakal kapal karo Android 7, nougat, kang saiki versi paling anyar saka Android. Iku amarga bisa ngantèkaké ing waktu katelu saka 2017 dening Android O.

Kamera ing piranti loro tetep umumé padha karo sing ing Galaxy S7: A kamera 12MP mburi-madhep, karo gambar stabil optik, lan kamera selfie 8MP, loro karo maksimum F1.7. Uga klebu punika sensor driji ing mburi piranti, jejere kamera, lan fitur pasuryan bukak kunci.

Dasar Galaxy S8, karo kuping Jack.
Dasar Galaxy S8, karo kuping Jack. Motret: Alex Hern kanggo Guardian

Siji bab sing slamet upgrade punika Jack ing kuping. Enem sasi sawise Apple njupuk panas kanggo shipping iPhone 7 tanpa 3.5mm plug standar, Galaxy S8 isih wis kamar kanggo port lawas.

release rawuh ing wektu wigati kanggo Samsung. Dipuntedahaken Wigati 7 bilai, kang weruh piranti ngelingi sawise nomer spontan kejiret geni, perusahaan miwiti program studi ing periode retrenchment, ngeculake iklan trumpeting sawijining reputasi kanggo safety lan nyoba kanggo matesi karusakan luwih akeh kanggo account sawijining.

"Account ilang Prestige lan dateng konsumen karo debacle saka Wigati Galaxy 7," ngandika Thomas Husson, wakil presiden lan Analyst principal ing Forrester. tambahan, "Samsung mung wis jendela kesempatan sawetara sasi sadurunge Bukak saka iPhone mengeti 10th,"Saiki samesthine kanggo teka ing September karo desain Kajaba ngelmu kebatinan-free.

"Peluncuran smartphone kapal penggedhe anyar Samsung mangkono tombol kanggo merek, malah sanadyan wis ngatur kanggo nyuda ketergantungan bisnis ing Smartphone, nalisir Apple,"Ngandika Husson. "Bukak saka piranti anyar kudu sampurna kaleksanan kanggo Samsung kanggo gain Kepemimpinan inovasi lan gain pasar bareng ing babagan smartphone dhuwur-mburi."

Kajawi telpon anyar, Samsung wis ngeculake utawa nganyari sawetara produk sing gegandhengan. Sawijining headset Gear VR, a co-produksi karo divisi Oculus Facebook kang, hasil sing nirkabel basis Tulis remot kontrol, nalika Gear ing 360 kamera nganyari karo kemampuan kanggo manggon-stream 360˚ video, soko claims perusahaan bisa dadi "salah siji saka TCTerms tipping" kanggo Adoption nyebar saka kasunyatan virtual.

The Galaxy S8 uga bakal miwiti karo assistant virtual anyar Samsung, Bixby, dimaksudaké kanggo saingan karo Asisten Google lan Apple Siri (confusingly, Google Assistant uga kasedhiya ing S8). Bixby nawakake fitur multi-pengandaian padha ngeset kanggo Google Assistant, bisa kasebut liwat swara utawa liwat kamera lan sesambungan karo item onscreen (saéngga panganggo kanggo ngomong, kanggo Kayata, "Nyetel iki minangka wallpaper sandi" nalika looking ing gambar), nanging layanan lengkap pisanane ngetokake mung ing Korea lan, saka Mei, Amerika Serikat. Pangguna saka negara liya isih bisa nggunakake aspèk kamera lan teks saka layanan, Nanging.

The Galaxy S8 Docked ing mode Dex.
The Galaxy S8 Docked ing mode Dex. Motret: Alex Hern kanggo Guardian

fitur anyar utama sing bakal weruh Bukak donya punika Samsung Dex, singkatan Desktop Pengalaman, kang ngidini kedhaftar saka S8s dock telpon lan nggunakake minangka lingkungan komputerisasi desktop lengkap-diunekake, karo keyboard lan mouse kontrol, lan akses kanggo Suites kayata Kantor lan Autodesk liwat layanan desktop virtual.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web

6618 2 Apr 1, 2017