Samsung Galaxy S7 lan S7 Edge Waterproof Smartphone

Samsung Galaxy S7 and S7 Edge Waterproof Smartphones

buta mobile Korea Kidul nepangke dhuwur mburi telpon Android anyar karo slot kertu penggemar favorit microSD, kamera super-cepet lan batre luwih gedhe


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Samsung Galaxy S7 lan S7 Edge Smartphone anti banyu kapal penggedhe dibukak ing MWC” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 21 Februari 2016 18.00 UTC

Samsung wis dipunagem anyar Galaxy S7 Smartphone sawijining kapal penggedhe, nggawa bali fitur favorit minangka yakuwi kanggo nutup metu ndhuwur-mburi pasar Android.

Anyar Galaxy S7 lan Galaxy S7 Edge Android Smartphone, dipunagem ing Barcelona ing Mobile World Congress, mbangun ing desain pungkasan taun kang versi S6 populer nanging nambah IP68 waterproofing lan slot kertu microSD – loro fitur perusahaan Korea wis dadi kondhang nganti 2015.

The Galaxy S7 layar 5.1in warata nanging kaca sudhut mlengkung bali, ngembangaken ergonomics ing. Sing luwih gedhe Galaxy S7 Edge layar 5.5in sing mlengkung ing kiwa lan tengen tangan sudhut lan wis bezels tithik salah siji sisih layar nggawe siji saka phablets paling panah kasedhiya.

kertu microSD samsung galaxy s7
Smartphone anyar duwe slot kertu microSD kanggo panyimpenan expandable, soko Samsung telpon wis nganti pungkasan taun. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Wong loro mbukak versi paling anyar saka Android 6.0 Marshmallow, duwe 4GB Ram kanggo apik mbukak akeh tugas lan 30% pemroses luwih kuat karo "spreader termal" teknologi banyu-cooling supaya telpon overheating.

Loro Smartphone uga duwe batre Ngartekno luwih gedhe, kang janji supaya perlu kanggo saya dadi ing panelusuran titik daya. Perusahaan uga wis sijine ing pribadi kanggo ngirit daya baterei nalika game, sing uga ngidini kedhaftar kanggo dijupuk dawane saka game mau sing padha kanggo cara console tukang game bisa.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 duwe-on tansah fitur tampilan, sing nampilake wektu, tanggal utawa informasi winates liyane ing layar ing kaping. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Samsung uga meksa nindakake perkara sing tansah ing tampilan setelan sing migunakake tampilan AMOLED layar kanggo cahya Graphic tithik nuduhake wektu, tanggal utawa informasi configurable-user liyane. Perusahaan claims fitur bakal nganggo kurang saka 1% baterei saben jam.

Telpon uga duwe anyar, kamera 12-megapiksel slimmer dirancang karo photography-kurang cahya ing atine. Wikipedia piksel 1.4um luwih gedhe lan lensa karo f-mandeg saka 1.7 supaya 25% liyane cahya menyang sensor, uga minangka sistem otomatis cepet banget, kanggo nyegah foto grainy utawa burem.

samsung galaxy s7
Kamera saiki mung teken metu 0.46mm saka mburi telpon. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Samsung, Produsèn smartphone paling gedhé ing donya, dikunci ing perang liwat votes ngambang panuku smartphone karo Apple ing pasar paling dikembangaké.

Perusahaan iki totoan ing baterei, waterproofing lan kamera dandan kanggo mbujuk para panuku, nalika nyoba kanggo nggedhekake ekosistem luwih gedhe watara smartphone.

Samsung Galaxy S7 Edge
Edge Samsung Galaxy S7 karo layar sudhut mlengkung sawijining. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Rory O'Neill, kepala account lan marketing Samsung ngandika: "Ing pasar smartphone UK wis matured. sing ing 25 saiki milih smartphone karo emphasis ing interaksi sawijining layanan lan piranti liyane. We kudu luwih saka mung gawé smartphone, kita kudu redefine apa telpon bisa nindakake. "

Part of push sing bakal Internet Samsung iku sistem disebut SmartThings, plus sambungan kanggo televisi perusahaan, sistem audio ngarep, kamera lan headset kasunyatan virtual sawijining digawe ing kemitraan karo Facebook kang Oculus Rift.

Samsung uga ngandika iku dimaksudaké kanggo nggawa contactless sistem pembayaran telpon seluler saiki sing kasedhiya ing US lan Korea Kidul, Samsung Pay, kanggo enem pasar liyane ing 2016, kalebu UK, Spanyol, Australia, Brazil, China lan Singapura.

pindah samsung 360
Gear 360 iku kamera 360-degree anyar Samsung, saged njupuk video lan foto nggunakake rong lensa iwak mripat lan loro sensor 15 megapiksel. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Samsung uga dibukak kamera 360-degree, Gear 360, kang meh podho bal cilik mung rada gedhe saka werni Golf. Wis rong lensa iwak mripat 180-degree, bisa mbatalake kontrol dening telpon Samsung lan bisa stream video utawa 30-megapiksel foto ing wektu nyata.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010