sakabèhé Score4
  • The Galaxy A5 iku ngalangi, sampurna iso digunakke lan atraktif agêng-macem smartphone, kang mboten umum kanggo Samsung, kang wis pakulinan kang nggawe Smartphone ngisor-diregani mumetake kanggo nggunakake.

 

Isi sadurunge diterbitake ing kene wis mundur. We apologize kanggo maksud apa nyaman.