Royal Mail kanggo Cut 1,600 jobs

Royal Mail to cut 1,600 jobs

operator pos utama Royal Mail ana ngandika ngrancang kanggo kapak 1,600 jobs ing biaya-nglereni seger drive nem sasi sawise grup iki sebagéyan privatized.

Royal Mail ngandika ing statement sing paling saka proyek kanggo pindhah bakal ing manajemen, karo ora Staff delivery rusak posisi sing. Iku sing ditambahaké iku bakal nggawe “300 peran anyar utawa meningkat”, asil ing mundhut net saka 1,300 jobs.

Owah-owahan sing samesthine kanggo ngirim tabungan biaya annualized watara £ 50 yuta, ngandika.

Royal Mail Travelling Post Office (TPO)

Royal Mail Travelling Post Office (TPO) (kredit Photo: Wikipedia)

eksekutif Royal Mail Moya Greene ngandika ing ngethok padha perlu kanggo perusahaan “èfèktif kanggo saingan ing aksara lan pasar parcels”.

Pamaréntah taun pungkasan didol mati luwih saka setengah saka Royal Mail nanging wis awit wis dipuntudhuh dening MPs musuh saka sade perusahaan banget tuku sawise sahame spiked sawise flotation ing.

privatisasi kawangun bagean drive koalisi kang kanggo motong defisit budget bangsa. Ngawan owah-owahan ing kepemilikan, panggedhe Uni argue sing pelanggan sing saiki nampa layanan Samsaya Awon.

Pemerintah wis dawa ndhukung sing privatisasi sebagean bakal ngidini Royal Mail kebebasan kanggo mundhakaken ibukutha, terus modernizing lan ketemu booming dikarepake kanggo shopping online sing ngasilake lalu lintas bingkisan.

Repost.Us – Republish Artikel iki
wacana iki, Royal Mail kanggo Cut 1,600 jobs, wis syndicated saka AFP lan wis dikirim kene karo ijin. Copyright 2014 AFP. All Rights Reserved

Meningkat dening Zemanta