Robot Bakal Mbokmenawa Knock Out Swara 5 yuta Jobs [Bloomberg]

Robots Will Probably Knock Out Over 5 Million Jobs [BLOOMBERG]

Liwat limang yuta proyek bakal ilang dening 2020 minangka asil pembangunan saka génétika, Kacerdhasan gawéyan, robot lan owah-owahan tèknologi liyane, panaliten World Economic Forum.

About 7 yuta proyek bakal ilang lan 2 yuta gained minangka asil saka owah-owahan tèknologi ing 15 ekonomi maju lan berkembang utama, ngedegaken WEF Klaus s lan ngatur anggota Papan Richard Samans ngandika ing “The Future of Jobs.”

Maca artikel Full

 

18719 0