Plantronics BackBeat Pro 2 – Review

Plantronics BackBeat Pro 2 – Review
sakabèhé Score4
  • The Plantronics BackBeat Pro 2 nirkabel headphone gangguan-canceling sing pasangan apik banget kuping, sing luwih abad antarane biaya, duwe kontrol apik, aktif gangguan ngalangi canceling lan profil swara sing bakal please akeh.

24 jam urip baterei, kontrol apik lan persil saka bass bakal muni apik kanggo akeh, nanging yen sampeyan penggemar musik klasik, katon liya


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Plantronics BackBeat Pro 2: Bose-tingkat gangguan nirkabel canceling ing budget a” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 1st Februari 2017 08.30 UTC

Plantronics janjinipun dhuwur mburi gangguan canceling headphone nirkabel kanggo pemimpin pasar pihak kurang saka, nanging ing BackBeat Pro 2S anyar tenan ngirim?

The BackBeat anyar 2S Pro mung duwe resemblance maringaken kanggo forbears sing. Ical punika wangun bunder ing sih saka oval liyane ergonomic sing mathuk sak kuping tinimbang ndemek ing wong ing sawetara bagéan.

Lagi uga luwih entheng lan nyaman, karo imbuhan cantik apik ing earcup kanggo maringi leladen wujud saka sirah. Ing bab siji padha ora do melu munggah, mung swiveling supaya earcups bisa ngapusi warata ing Tabel, artine cukup gedhe banget kanggo nindakake watara ing tas nalika sampeyan lagi ora nggunakake wong.

Plantronics BackBeat Pro 2 review - kontrol
The earcup kiwa nduweni tombol ngaso-play tengah, flanking tombol trek-skip lan setir jog kanggo nyetel volume. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The earcup kiwa nduweni tombol ngaso-play tengah, flanking tombol trek-skip lan setir jog kanggo nyetel volume. Ana uga ngalih ing sisih sing dadi utawa mateni swara aktif canceling, utawa feed gembrebek donya njaba menyang headphone nggunakake Mikrofon - migunani kanggo ngrungokake Announcements ing Sepur.

The earcup tengen wis microUSB port daya, soket kabel headphone kanggo ngrungokake kabel, ngalih daya sing uga mulai Bluetooth masangake tombol multi-fungsi kanggo njalari Google Assistant utawa Siri lan mikropon tombol bisu abang nalika ing telpon.

Kabeh tombol lan ngalih aran ngalangi, nalika volume jog Nelpon uga dianggo. Headphone uga bisa ngaso musik nalika mbusak lan miwiti puter maneh maneh nalika sijine wong bali liwat kuping.

bass heavy

Plantronics BackBeat Pro 2 review - logo
Plantronics BackBeat Pro 2 review – logo Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The BackBeat Pro headphone lawas wis akèh bass, nanging iki noticeably suda nalika swara pembatalan iki diuripake. The Pro anyar 2 headphone ora nandhang masalah muting padha disebabake swara pembatalan aktif. Nyatane, padha duwe cantik lengkap lan dibunderaké bass - luwih saka ngomong Bose QC35 - nanging padha ora swara kebacut mimpin dening iku. The treble lan dhuwur sing ora klelep metu lan bass punika cetha lan punchy tinimbang muddy.

Sing looking for swara sing luwih imbang utawa Neutral kudu katon liya, nanging padha nyuworo gedhe malah ing volume kurang nalika panganan electronica lan apa-apa karo trek bass ngalangi. Rock trek kayata Eric Clapton kang Layla nyuworo gedhe, nanging kaya Holst kang Jupiter nyuworo dicokot dulled lan kothong tanpa cemlorot gadhah headphone liyane imbang.

Noise canceling

Plantronics BackBeat Pro 2 review - ndhuwur meja
Good ing Watesan gangguan latar mburi, nanging ora gedhe yen ana telpon muni sak. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Aktif gangguan canceling banget efektif ing njabut mbengung saka engine swara, nanging kurang marang para gangguan dadakan saka telpon arep mati utawa padha ing Sepur komuter. Paling prabédan antarane 2S Pro lan pasar-pimpinan Bose QC35 punika saestu ing gangguan pasif sing Watesan - sampeyan bisa krungu liyane saka obrolan watara sampeyan karo Pro 2 ing sirah.

The 2S Pro isih akeh luwih efektif tinimbang saka paling musuh liyane, mung ora cukup standar emas déning QC35 luwih larang.

Urip baterei

Plantronics BackBeat Pro 2 review - meter baterei
Luwih saka baterei cukup kanggo ndeleng sampeyan liwat lungo Panjenengan. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Plantronics tarif ing BackBeat 2S Pro gadhah 24 jam urip baterei, kang apa aku tak karo ngrungokake sandi. Padha langgeng kanggo minggu commuting lan ngrungokake ing kantor karo swara-canceling aktif nalika nyoba kanggo musataken ing nulis. Aku Suspect bakal padha punika malah maneh karo swara canceling mati utawa liwat kabel.

Ngisi daya liwat kabel microUSB njupuk wektu relatif dawa, nang endi wae ing wilayah telung jam saka kanthi warata, nanging diwenehi 24 jam urip baterei, Aku sing paling perdagangan ngalangi mati. Tutup munggah karo 30 daya menit mesthi luwih saka cukup kanggo ndeleng sampeyan liwat lungo dina kang.

pengamatan

Plantronics BackBeat Pro 2 review - cilik
Ngalangi nanging rodo gedhe banget cilik hard. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian
  • Kasus hard diwenehake karo luwih larang versi "SE" punika ngalangi nanging rodo gedhe banget kanggo lelungan
  • kabel analog ing diwenehake ora duwe mikropon utawa music kontrol ing
  • panyambungan Bluetooth banget ing saindhenging

Price

The Plantronics BackBeat Pro 2 kasedhiya ing rong versi, Pro 2 ing coklat beyo £ 220 lan werna abu-abu karo dibawa cilik hard kanggo £ 250.

Putusan

The Plantronics BackBeat Pro 2 nirkabel headphone gangguan-canceling sing pasangan apik banget kuping, sing luwih abad antarane biaya, duwe kontrol apik, aktif gangguan ngalangi canceling lan profil swara sing bakal please akeh.

Lagi nyaman kanggo nyandhang kanggo ngrungokake lan ingkang dipun danguaken duwe sawetara nutul becik kayata otomatis ngaso-muter nalika mbusak saka sirah. But those looking for balanced sound and the very best in noise blocking should look else where.

If you’re looking for a good value, nice-sounding and effective pair of wireless noise-cancelling headphones, you won’t go far wrong with BackBeat Pro 2s.

Pros: very long battery life, nyaman, good noise cancelling, good bass, good controls, good value

Cons: sound profile won’t suit everyone, don’t fold up particularly well for travel, passive noise isolation could be better

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web