Philippine Airlines quits mabur fins Hiu kupeng kecaman

Philippine Airlines quits flying shark fins amid outcry
Philippine Airlines quits mabur fins Hiu kupeng kecaman (liwat AFP)

Philippine Airlines (PAL) ngandika ana iku wis mandegake kloter cargoes Hiu fin, gabung sawetara pelaku usaha liyane Asia-Pasifik ing njupuk ngadeg kanggo konservasi marine. The fins digunakake ing Hiu fin sup, a delicacy akeh-pundhi ing Hong Kong lan…

Artikel web

9278 0