OnePlus 3T Review

OnePlus 3T Review
sakabèhé Score5
  • The OnePlus 3T iku sawijining smartphone banget. Pas lan ngrampungake iku tengen munggah ana karo paling, desain logam olahan lan malah karo layar 5.5in, iku smartphone diatur kanggo nggunakake ing basis saben dina.

anyar, apik piranti Android bisa uga ora cukup nyang-nyangan OnePlus 3 ana, nanging isih tengen munggah ana karo paling


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “OnePlus 3T review: ing dhuwur mburi smartphone sing ora break bank” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 5th Desember 2016 07.00 UTC

The OnePlus 3T iku update suntingan menyang smartphone apik banget kang mbenakake ing sawetara wilayah tombol, nanging ora cukup nyang-nyangan asli ana.

Tenan smartphone Cina mung dirilis ing OnePlus 3 ing Juni, nanging wis wis diganti. The 3T prakteke podho rupo kanggo sawijining leluhur, werna prabédan tipis ing njaba mung tandha iku wis diganti.

Miturut OnePlus co-pendiri Carl Pei, perusahaan wis sawetara dandan kasedhiya sing bakal pas liyane utawa kurang ing paket padha - baterei luwih gedhe, prosesor lan apik kamera luwih cepet - supaya tinimbang ngenteni taun, iku mung diganti ing OnePlus 3 karo 3T.

Nanging ing wektu sing padha uga wis tambah rega saka smartphone, saka asli £ sawijining 309 ing Bukak, liwat sawijining post Brexit imbuhan itungan referendum saka £ 329 kanggo rega miwiti saka £ 399. Punika 3T anyar worth £ 70 luwih lawas 3?

Olahan lan Gamelan

OnePlus review 3T
Werna abu-abu logam gun rada rodo peteng saka werna abu-abu ing OnePlus 3. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ing aluminium awak Gamelan karo sudhut mlengkung lan beveled pinggiran ngrasa saben dicokot nem wulan apik ing karo 3T. Iku smartphone banget kanggo terus, tutul lan appreciate: boten wonten mangu 3T wis dipikir lan aran saka smartphone beyo luwih saka £ 400.

Layar 5.5in 1080p AMOLED gedhe. Saiki sampeyan bisa ngatur muni werna sing dikarepake, sanajan metu saka kothak paling wong bakal seneng banget karo liyane subtle mode werna OnePlus migunakake dibandhingake AMOLED-nggunakake telpon liyane kayata Samsung Galaxy S7.

Kanthi Kapadhetan piksel 401 piksel saben inch, ing 3T ora cukup minangka asri minangka saingan Android dhuwur mburi, kang duwe Résolusi HD kotak ing ukuran layar sing padha, lan mila sisih dening sisih karo 534ppi Google piksel XL iku katon rada kurang pin cetha. Paling bakal seneng karo, senadyan bakal noticeably mlarat kanggo aplikasi virtual kasunyatan.

Bezels panah lan sudhut mlengkung wis diatur siji-nyerahke malah karo layar 5.5in. Iku ora cukup minangka panah raja saiki saka layar gedhe ing telpon orong cilik, ing Edge Samsung Galaxy S7, nanging 1mm sempit saka piksel XL.

OnePlus review 3T
Panggeser tandha ngijini sampeyan kanggo cepet ngalih antarane bisu, prioritas lan kabeh kabar. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

OnePlus 'panggeser kabar banget jangkep sawetara tombol uga digawe ing kiwa lan tengen sisih pinggir telpon.

  • Layar: 5.5ing full HD AMOLED (401ppi)
  • Prosesor: kotak-inti Qualcomm Snapdragon 821
  • RAM: 6GB of RAM
  • Panyimpenan: 64 utawa 128GB
  • Sistem operasi: Android 6.0.1 OxygenOS 3.5
  • Kamera: 16MP kamera mburi karo OIS, 16MP kamera ngarep-madhep
  • Konektivitas: LTE, Dual-Sim, Wi-Fi, NFC, USB-C, Bluetooth 4.2 lan GPS
  • Ukuran: 152.7 x 74.7 x 7.35 mm
  • Bobot: 158g

urip baterei maneh

OnePlus review 3T
Dash daya liwat USB-C kanggo Isi cepet munggah. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The OnePlus 3T wis jumlah sing padha memori lan panyimpenan minangka sawijining leluhur, nanging wis prosesor rada luwih kuat: ing snapdragon 821 saka Qualcomm, kang digunakake ing Android Smartphone dhuwur-mburi liyane kalebu piksel XL.

Iku ngrasa snappy, nanging ora cukup smartphone paling cepet ing pasar: ing Huawei Mate 9. Iku ora aran sembarang luwih cepet tinimbang OnePlus 3, nanging baterei durung punika maneh antarane biaya. Wis baterei rada gedhe, lan Argumèntasi lunak liwat suwene nem sasi wis digawe pengalaman permukaané.

Digunakake minangka piranti ku karo limang jam saka ngrungokake musik liwat earbuds Bluetooth, telung jam ngginakaken browsing utawa nggunakake app, game occasional lan foto njupuk, karo atusan kabar push sedina muput, ing OnePlus 3T langgeng sak 36 jam antarane biaya.

Ing asil dandan amba liwat 3 wis ing kinerja siyaga: endi 3 dropped 12-16% sewengi, ing 3T dropped mung 4%, kang banget apik dibandhingaké paling saka kompetisi.

Ngisi daya baterei cepet, banget. Kanthi OnePlus 'Dash tertutup daya adaptor daya lan kabel njupuk mung liwat 70 menit tekan 100% saka nul daya, kang tengen munggah ana karo Smartphone daya paling cepet. Sampeyan bisa uga dikenani biaya nggunakake cantik akeh sembarang pangisi daya USB, nanging ing tingkat standar.

OnePlus review 3T
Rong slot SIM ngidini sampeyan wis nomer loro disambungake kanggo telpon siji menyang telpon. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The OnePlus 3T uga wis dual-Sim support, kang tegese loro kontrak telpon nomer loro bisa digunakake ing wektu sing padha ing telpon padha. Iku fitur umum lan migunani ing Asia, nanging langka ing UK, lan ndadekake lelungan utawa juggling karya lan telpon pribadi akeh luwih gampang ing siji piranti.

Driji scanner ing ngarep, kang gandha minangka tombol ngarep, banget. Iku cepet, akurat lan dianggo gedhe.

OxygenOS 3.5

OnePlus review 3T
OxygenOS 3.5 versi rada tweaked saka Android 6 Marshmallow karo sawetara fitur saka Android 7 nougat. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

OnePlus customises Android kanggo nggawe OxygenOS. Boten kados sawetara manufaktur liyane owah-owahan sing subtle, Argumèntasi liyane tinimbang perubahan drastis.

Yen sampeyan penggemar saka standar pengalaman Android, sampeyan bakal appreciate OxygenOS. Wis luwih pilihan pangaturan dhewe, saka kemampuan kanggo pertukaran tombol navigasi liwat, sijine wong ing layar utawa nggunakake tombol capacitive jejere scanner bekas driji, kanggo support Tulis lengkap lan njiwet Kapabilitas dual-Sim.

Nanging kapal 3T karo OxygenOS 3.5, kang adhedhasar Android taun pungkasan 6.0.1 Marshmallow, ora Android Newest 7 nougat. OnePlus ngarepake kanggo nganyari kanggo nougat kasedhiya sadurunge pungkasan taun. Supaya adoh, iku wis ora kagungan paling trek rekaman kanggo nganyari piranti lunak cepet, nanging wis tak apik liwat sawetara sasi pungkasan.

Kamera

OnePlus review 3T
Kamera apik lan app kamera gampang kanggo nggunakake. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Mburi kamera 16-megapiksel wis sawetara dandan subtle kanggo rinci lan dipatèni gangguan liwat OnePlus ing 3. Sakabèhé iku kamera saged, njupuk nembak rinci ing cahya apik lan ngalangi yen ora nembak apik banget ing lowlight. Iku ora cukup minangka apik minangka paling saka Samsung utawa Google, nanging hard kanggo njupuk dijupuk sampah karo 3T.

Kamera selfie 16-megapiksel iku salah siji saka résolusi ngarep-madhep kamera paling kasedhiya, lan senadyan luwih megapixels ora tansah witjaksono asil sing luwih apik, ing 3T diprodhuksi sawetara paling rinci lan alam-looking selfies aku wis tau dijupuk, sanajan ing lingkungan cahya angel kayata lampu Strip kantor neon.

Price

The OnePlus 3T cumawis ing salah siji logam gun werna abu-abu utawa emas alus karo 64GB saka panyimpenan kanggo £ 399 utawa mung ing logam gun karo 128GB saka panyimpenan kanggo £ 439. Iku uga kasedhiya istimewa karo kontrak ponsel karo O2 ing UK.

Kanggo comparison, 5.5in ing Samsung Galaxy S7 Edge biaya £ 520, ing Google piksel XL biaya £ 719, ing Huawei Mate 9 biaya € 699 (£ 589) lan Apple iPhone 7 Liyane biaya £ 719.

Putusan

The OnePlus 3T iku sawijining smartphone banget. Pas lan ngrampungake iku tengen munggah ana karo paling, desain logam olahan lan malah karo layar 5.5in, iku smartphone diatur kanggo nggunakake ing basis saben dina.

Iku ora cukup nyang-nyangan sing OnePlus 3 ana, lan aku ora mikir iku worth £ 70 luwih saka model sadurungé. Nanging karo fluktuasi itungan cara iku lan pound mudhun marang US dollar iku ora kabeh babagan MediaWiki. Iku isih Nilai banget kanggo £ 400 nalika Apple lan Google Smartphone padha, sing gumunggung kurang panyimpenan, biaya £ 719.

Kanthi backing saka O2, OnePlus uga saiki wis luwih legitimasi minangka produsen ing UK. Lan nalika ana mesthi kamar kanggo dandan, perusahaan wis setya ngirimke nganyari piranti lunak luwih cepet.

Sampeyan entuk luwih saka apa sing mbayar karo OnePlus 3T dibandhingake musuh.

Pros: kabeh-logam, sensor driji gedhe, layar apik, daya cepet, kamera apik, panggeser kabar banget, dual-Sim karo siyaga dual, luwih murah tinimbang musuh

Cons: ora cukup minangka mirah minangka sapisan ana, ora baterei dipindhah, ora panyimpenan expandable, alon daya saka non-Dash adaptor daya daya, res kurang layar kanggo VR, durung mlaku nougat

OnePlus review 3T
The sudhut mlengkung ngrasa gedhe ing tangan lan mrodhuksi sawetara Renungan menarik lan werna saka sumber cahya beda. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web

Jan 20, 2016