OnePlus 3 Review

OnePlus 3 Review
sakabèhé Score5
  • Previous OnePlus Smartphone wis ngaku dadi "kapal penggedhe mateni". Sing isih ora cukup akurat, nanging OnePlus 3 wis smartphone apik banget diregani ing kurang saka setengah rega saka musuh ndhuwur.

awak aluminium Premium, Layar apik lan kamera, scanner bekas driji gedhe, lunak bloat-free, lan dina kang baterei - ing setengah biaya saka Samsung


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “OnePlus 3 review: telpon kapal penggedhe ing agêng-sawetara rega” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 14 Juni 2016 17.00 UTC

The OnePlus 3 punika smartphone dhuwur mburi paling anyar didol ing prices agêng-macem saka Produsèn Chinese OnePlus, kang nawakake pengalaman olahan kanggo banget kurang saka Samsung, Samsung, LG utawa Apple.

Ing 3 punika smartphone papat saka OnePlus - wiwitan Chinese cilik ngarahake kanggo nyedhiyani paling pengalaman produk bisa kanggo kurang dhuwit saka musuh - lan langkah amba ing kabeh pituduh liwat OnePlus taun pungkasan 2.

Aluminium ndhuwur kanggo dhasar

OnePlus 3 review
Tombol capacitive salah siji sisih tombol ngarep bisa swapped pinggiran, ngirim pengin tombol bali ing sisih tengen. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The OnePlus 3 punika telpon kabeh-logam karo rada sudhut mlengkung, sudhut Gamelan lan kaca ngarep contoured sing tapers mati menyang sudhut. Krasa banget uga sijine bebarengan, tenan gedhe ing tangan lan apik minangka banget paling saka musuh dhuwur-diregani.

The 5.5in layar HD full iku sregep, karo cemeng inky, werna sugih lan tiyang kuilt pethak excellently putih. Iku ora minangka resolusi dhuwur, lan mulane ora minangka piksel-kandhel minangka Samsung Galaxy S7 Edge, Nanging, kang ngelingke sisih dening sisih. Iku uga ora apik kanggo nggunakake ing piranti tanpa nyekel virtual-kasunyatan, nanging sing paling para panuku bakal seneng karo kualitas layar.

Tampilan uga wis bezels banget panah salah siji sisih, kang ndadekake OnePlus 3 cukup panah kanggo smartphone gedhe-dilindungi, lan liyane bisa diatur saka paling amarga ukuran sakabèhé saka piranti punika katahan cukup cilik. Dibandhingake paling 5.5in smartphone kasedhiya, ing Samsung Galaxy S7 Edge karo layar sudhut mlengkung sawijining, ing OnePlus 3 mung 2.1mm luwih akeh. Iku uga mung 1.8mm rodho tinimbang Samsung.

OnePlus 3 review
Kabar panggeser gedhe. Google ngirim wis bagean saka standar telpon Android. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Salah iku unik kanggo OnePlus punika panggeser kabar ing sisih telpon sing ngalih ing antarane bisu, prioritas lan kabeh kabar. Iku gedhe lan saben telpon Android kudu siji.

Specifications

  • Layar: 5.5ing full HD AMOLED (401ppi)
  • Prosesor: kotak-inti Qualcomm Snapdragon 820
  • RAM: 6GB of RAM
  • Panyimpenan: 64GB
  • Sistem operasi: Android 6.0.1 OxygenOS
  • Kamera: 16MP kamera mburi karo OIS, 8MP kamera ngarep-madhep
  • Konektivitas: LTE, Dual-Sim, Wi-Fi, NFC, USB-C, Bluetooth 4.2 lan GPS
  • Ukuran: 152.7 x 74.7 x 7.35 mm
  • Bobot: 158g

Top spek meh overkill

OnePlus 3 review
support Sim Dual punika mboten umum ing UK, utamané kanggo smartphone ndhuwur-spek. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The OnePlus 3 nganggo chip smartphone dhuwur mburi paling anyar Qualcomm kang, ing snapdragon 820, kang bakal kamungkinan daya paling Smartphone kapal penggedhe kanggo seko saka 2016. Iku chip cantik kuat sing nangani meh apa sapa kamungkinan kanggo nyoba kanggo nindakake karo smartphone.

Siji bab sing mranata OnePlus 3 loro saka Pack iku sawijining 6GB RAM. Paling Smartphone duwe 2 utawa 3GB, karo sawetara kayata Galaxy S7 Edge gadhah 4GB. Sing liyane RAM telpon nduweni liyane apps lan tab ing browser padha bisa bukak ing wektu sing padha, nanging sakbenere 6GB iku overkill dicokot kanggo apa bisa ing wayahe. Looking ing monitor memori dibangun menyang Android, saka 5.6GB RAM kasedhiya, Aku lagi wae tau digunakake luwih saka 3.5GB. Karo komputer, Nanging, sampeyan lagi mung tau arep perlu liyane memori minangka proses iku, supaya sampeyan bisa katon ing minangka mangsa-proofing.

The OnePlus 3 ana snappy lan uga dileksanakake ing saindhenging testing sandi, karo sethitik ing cara ngelingke lag utawa mono ngendi wae. Nanging malah ditangani game mau 30-menit tanpa njupuk banget panas ing dina nalika suhu sekitar kenek 25C.

Digunakake minangka piranti ku karo patang jam saka ngrungokake musik liwat headphone Bluetooth, telung jam ngginakaken browsing utawa nggunakake app, game occasional lan foto njupuk, karo atusan kabar push sedina muput, ing OnePlus 3 langgeng mung liwat 24 jam antarane biaya.

Aku ngeweruhi sing urip baterei sak dina iki cukup apik – ing par karo sawetara saka Smartphone efisien liyane daya – nanging sing wektu siyaga sewengi ana miskin, rusak antarane 12 lan 16% daya nalika kiwa ing bisu ing Tabel bedside pitung jam. Piranti ilang sak 1% daya saben jam.

Dash daya

OnePlus 3 review
Dash daya katon lan makaryakke mung kaya solusi daya cepet liyane, nanging telpon ora njaluk panas lan sampeyan bisa nggunakake nalika ngisi lan isih ndhuwur iku munggah ing tingkat maksimal. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Dhik OnePlus wis dilisensi smartphone Cina Pabrik teknologi daya cepet Oppo kang, kang makaryakke beda saka sing paling solusi daya cepet liyane dening obah Kripik daya cepet kanggo adaptor daya, tinimbang telpon. Sistem daya Dash gerakane sumber paling gedhé saka panas sajrone ngisi daya saking kungkungan cramped telpon cedhak baterei kanggo soko kepasang menyang tembok, meaning telpon bisa ngisi cepet tanpa sampeyan kuwatos bab iku overheating.

Daya saka nul kanggo 100% njupuk 72 menit, nalika nul kanggo 75% njupuk 36 menit. Sing ora kathah luwih cepet saka paling saka liyane nalika ora dienggo. Bentenipun iku telpon ora panas munggah ing kabeh, lan bisa digunakake kaya normal tanpa nabrak tingkat daya. Piranti njaluk panas banget lan kudu alon mudhun kacepetan daya, utamané nalika wong iku nggunakake piranti karo layar ing.

Kakurangan iku yen ngisi OnePlus 3 liwat sembarang non Dash-daya adaptor daya kompatibel, kayata komputer, biaya telpon ing alon, tingkat normal. pangisi daya Dash biaya £ 16 saben – supaya iku worth tuku liyane karo telpon.

The OnePlus 3 uga-Sim dual telpon, kang cukup langka ing UK, tegesipun sampeyan bisa duwe loro plans beda, jaringan lan nomer telpon nyambungake menyang siji telpon – migunani kanggo nggawa telpon karya lan telpon pribadi ing siji piranti, kanggo Kayata.

luwih isih, bisa ndhukung loro SIM Sim in siyaga bebarengan, kang tegese loro SIM bisa disambungake menyang jaringan 4G / 3G ing wektu sing padha. Paling mung support siji kertu ing mode 2G, discounting jaringan kayata UK Tiga, kang ora nggunakake sinyal 2G.

OxygenOS, kajaba sing ora seneng

OnePlus 3 review
OxygenOS apik, nanging bootloader mbukak tegese sampeyan bisa ngganti kanggo versi liyane Android yen sampeyan pengin. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

OnePlus mrodhuksi versi adat saka Android disebut OxygenOS. Versi paling anyar adhedhasar Android 6.0.1 Marshmallow lan ing pasuryan saka iku katon ora beda saka versi Android mlaku ing Smartphone Nexus Google.

OxygenOS wis nguripake rada beda karo perusahaan supaya disebut-Beting ing panel kiwa-paling homescreen – panggonan kanggo panggolekan widget, apps lambang lan cuaca. Pangguna uga bisa duwe tombol navigasi ing layar, utawa nggunakake gedhe-gedhe tutul capacitive ngisor layar kanggo ngirit papan uga ngatur apa padha nindakake.

OnePlus 3 review
Beting kira mung prabédan antarane versi Nexus Android Google. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Kayata, Aku nyetel pindho tutul app tombol bubar digunakake kanggo ngalih langsung menyang app digunakake pungkasan – fitur sing wis ditambahake menyang versi sabanjure Android N. A pilihan saka sadurunge nyeret liyane, uga minangka mode tampilan sekitar sing wakes layar nalika kabar teka ing utawa migunakake kamera ndeteksi nalika tangan liwat layar kanggo tangi, uga kasedhiya.

OxygenOS iku salah siji saka luwih, diudani maneh lan versi bloat-free saka Android.

scanner bekas driji

OnePlus 3 review
The OnePlus 3 scanner bekas driji iku salah siji sing paling ngarep-tombol gaya sensor kasedhiya. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Tombol ngarep fungsi minangka pamindai driji, kang cepet lan responsif. Paling wektu iku bakal ngenali thumb pisanan, nanging sok-sok perjuangan nalika jempol ora cukup nutupi kabèh sensor ing ngarepke aneh.

Iku wis Ngartekno apik liwat OnePlus 2, lan mung rada elek tinimbang banget paling saka Huawei.

Kamera

OnePlus 3 review
App kamera OnePlus nyoba kanggo nggawe iku hard kanggo njupuk foto ala lan sukses kanggo sisih paling. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ing kamera utama 16-megapiksel ing mburi punika saged sawetara nembak cantik apik tengen kondisi cahya mawarni-warni. Kanthi cahya apik kamera mrodhuksi gambar rinci karo werna nyedhaki lifelike tanpa alangan akeh. Ing kondisi cahya angel, kayata sing ing Ponggawa cahya, gambar bisa katon grainy dicokot ing potong lengkap.

Iku ora cukup paling kamera dhuwur, nanging isih munggah ana karo Smartphone nggowo beyo setengah akeh maneh.

App kamera punika relatif gampil nggunakake kanggo gambar apik, lan wis kontrol manual lengkap karo support RAW yen ngersakaken. gerakan alon video 720p ing 120fps uga kasedhiya, karo 4K rekaman ing 30fps yen dibutuhake.

8 megapiksel kamera selfie ing ngarep mrodhuksi sawetara saka selfies paling rinci Aku wis katon, malah ing kahanan kilat relatif angel.

pengamatan

  • Ing aluminium werna abu-abu wis kelir abang tipis kasebut ing lampu tartamtu
  • Bezels cilik digawe iku gampang kanggo terus, nanging aku ketemu iku cukup gampang kanggo ngaktifake tombol navigasi capacitive karo sandi kurma
  • Silencing telpon karo panggeser kabar gampang lan cepet
  • Chargers Dash daya piranti liyane nganti 2A, kang tingkat daya normal
  • OnePlus sadean pangisi daya mobil Dash kanggo £ 25
  • Iku tak NFC, kang OnePlus 2 oddly ora – apik kanggo Android Pay
  • Kapal telpon karo bootloader ngunci nggawe kui luwih gampang kanggo mbukak versi adat Android, ngirim ora kaya OxygenOS
  • Nerangake karo njaga layar wis diinstal, nanging kaya paling mencep layar ing kaca contoured utawa sudhut mlengkung, stands metu kaya thumb perih.
OnePlus 3 review
Ing aluminium sudhut mlengkung ngrasa gedhe ing tangan lan belays rega £ 309 sawijining. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Price

The OnePlus 3 biaya £ 309 ($399) kasedhiya ing werna abu-abu karo werna emas kasedhiya mengko. telpon bakal kasedhiya terus saka OnePlus tanpa sistem ngajak perusahaan kontrovèrsial.

Kanggo comparison, 5.5in ing Samsung Galaxy S7 Edge biaya £ 639, ing Google Nexus 6P biaya £ 449 lan Huawei P9 Plus biaya £ 500.

Putusan

Previous OnePlus Smartphone wis ngaku dadi "kapal penggedhe mateni". Sing isih ora cukup akurat, nanging OnePlus 3 wis smartphone apik banget diregani ing kurang saka setengah rega saka musuh ndhuwur.

Kanggo £ Panjenengan 309 sampeyan njaluk ayu, smartphone logam uga-digawe, karo urip baterei cukup, Layar apik lan kamera, lan kinerja snappy. Sampeyan uga njaluk dual-Sim support lan 64GB saka panyimpenan dibangun ing. Gampang ing OnePlus smartphone paling wis digawe.

Complaint paling gedhe saka Smartphone OnePlus sadurungé ana carane angel padha bener tuku, kang ngirim ora dadi cilik apa liyane, nalika perusahaan wis makarya hard kanggo nambah opsi support.

Ana sing isih Pitakonan liwat kacepetan nganyari piranti lunak, nanging kanggo smartphone ndhuwur-spek ing rega agêng-macem, sampeyan ora njaluk luwih apik saka OnePlus 3.

Pros: kabeh-logam, sensor driji gedhe, layar apik, daya cepet, kamera apik, panggeser kabar banget, dual-Sim karo siyaga dual, luwih murah tinimbang musuh

Cons: ora baterei dipindhah, ora panyimpenan expandable, alon daya saka non-Dash adaptor daya daya, res kurang layar kanggo VR

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web