'Ora owah-owahan’ ing kawontenan Schumacher

‘No change’ in Schumacher condition

Michael Schumacher tetep ing “phase tangi-munggah” saka koma piyambakipun diselehake ing ngisor Laka ski ngancam nyawa saklawasé sepuluh minggu ago, spokeswoman kang ngandika ana.

Ing statement saka Sabine Kehm iki pisanan wiwit Februari 13, nalika Formula Siji kulawarga legenda kang ngandika padha terus percaya kang bakal waras.

Kehm ngandika: “Michael isih ing phase tangi.

“Kahanan wis ora diganti. Sembarang informasi medical diterbitake kang ora dikonfirmasi dening tim Doctors nambani Michael utawa Manajemen kang wis dianggep dadi ora bener.”

kondisi Schumacher kang wis subyek saka akeh pawarta media ing saindhenging donya nanging sawetara rincian wis dirilis dening tim medical looking sawise wong ing Clinic University ing kutha Perancis Alpine saka Grenoble.

Lapuran kang wis dikontrak pneumonia nanging diantemi infèksi paru ing separo pisanan saka Februari durung dikonfirmasi utawa rek.

Rong minggu kepungkur, kanca lan mantan kanca Felipe Massa iki dipetik minangka ngandika sing Schumacher ketoke nanggapi marang sak riko anyar.

“Piyambakipun tilem, kang katon normal lan nuduhake sawetara respon karo tutuk,” massa marang German gambar tabloid.

“Aku seneng banget bisa nglampahi sawetara wektu karo wong,” Said Massa. “Aku ngandika karo wong akèh sing, bab carane tim iki dilakoni, bab mobil anyar.”

“Aku nyoba kanggo menehi wong energi paling apik,” ngandika. “Iku wong kuwat banget lan aku pancene pengen sing dhèwèké bakal bisa urip.”

Schumacher iki sijine menyang koma mlebu sawise Desember 29 Laka kang kenek sirahe ing rock nalika skiing ing résor Meribel karo putra lan klompok kanca.

Sadurunge kang diselehake ing koma, dhèwèké surgery kanggo ngurangi getihen lan bruising. kulawarga mbiwarakaken ing Januari 30 sing digunakake obatan kanggo njaga marang ing koma padha suda karo tampilan nggawa wong bali kanggo eling.

Source: afp.com

Meningkat dening Zemanta