Nintendo Ngalih: Apa Kita lagi dikarepake Saka Console New

Nintendo Switch: What We’re Expecting From the New Console

Nintendo disetel kanggo mbukak rincian seger bab sawijining Ngalih console. Punika apa kita lagi wus kanggo nemokake


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Nintendo Ngalih: apa kita lagi dikarepake saka console anyar” iki ditulis dening Keith Stuart, kanggo theguardian.com ana 11 Januari 2017 12.04 UTC

Iki ana ing 4am BST, Nintendo bakal mbukak nang amba ing mangsa saka industri video game - Ngalih ing.

Perusahaan announced penerus menyang beleaguered Wii U bali Maret 2015, sawise mesin sing dramatically gagal cocog sukses ageng namesake. Originally codenamed NX, kita glimpsed Ngalih Oktober pungkasan, nalika Nintendo nuduhake konsep desain mboten umum pisanan.

Tagihan minangka sistem Sato, Ngalih loro sing ngarep console lan piranti hotspot game. Dibangun ing 6.2 ", 720p tampilan tegese game bisa diputer njaba ngarep, lan teknologi bebarengan lokal bakal tegese nduweni bakal bisa pinanggih munggah lan muter ngendi lagi. Nanging nggawa maneh menyang kamar urip lan manggonake menyang dermaga lan sampeyan bisa terus muter nggunakake layar TV.

Two pengontrol dikenal minangka slot Joy-Cons salah siji sisih layar, nggawe kontrol standar pesawat-up (karo layar ing tengah, luwih kaya 3DS), nanging padha bisa uga slid metu lan digunakake dhewe - utawa diselehake ing Grip aksesoris Joy, kang nggawe wong brilliantly meh podo asu kartun rada frazzled. Ing pamindhahan meh quaintly retrospektif, game bakal didol ing kreta tinimbang cd optik.

Sing saiki paling apa kita ngerti, nanging ana Nintendo janjinipun kanggo mbukak luwih liwat sawijining Nintendo Direct layanan streaming. Punika apa kita lagi dikarepake:

Tanggal release lan rega

Kabeh kita kudu punika tanggal Maret samar, lan rega toko potensial trocoh: Y25,000, utawa watara $ 225 / £ 180 (senajan amarga biaya ngimpor lan negara pound, kita lagi kamungkinan ndeleng soko liyane akin kanggo £ 200 utawa malah £ 250 yen rega Yen iki ngemu). We pengin ngerti yen ana apa nganggo sandhangan anget sing kalebu game utawa aksesoris. Ing topik terakhir, misale jek kita bisa nyana pro controller (kaya kang Wii U, kang nawakake tata tombol liyane conventional), lan malah kelet arcade.

Luwih rinci ing game

Zelda Breath saka Wild
Zelda Breath saka Wild Motret: PR Company Handout

Supaya adoh mung sakepel saka gelar wis dikonfirmasi, karo Legenda Zelda: The Breath saka Wild kang babak utama. A teaser ditampilake Oktober pungkasan hinted ing anyar Super Mario Bros, bab Mario Kart lan port bisa Skyrim, ing diakoni tumindak ngulandara saka Bethesda. Kabeh sing kudu dikonfirmasi, ing paling banget amarga lagi getih macem. Uga, apa plans ora Nintendo duwe kanggo layanan Console Virtual kang ngijini pemain download game retro? Ana Dhiskusi saka support GameCube kang bakal apik banget. Super Mario Sunshine in HD? oh ya.

spek Technical bisa dicethakaké

OK, supaya Nintendo tau babagan getihen pinggiran teknologi, nanging kita ngene paling kaya ngerti apa nang kothak. We ngerti ana lan chipset Nvidia Tegra ana (prosesor smartphone-centered prayoga), nanging aku ora ngerti kang siji. Bisa kita nyana 4K visuals nalika mesin Docked? Kita uga wis krungu sing daya Processing bisa nyelehake dening 40% nalika mesin undocked - kang ndadekake pangertèn kanggo urip baterei, nanging carane bakal mengaruhi game graphically sugih? Lan ing topik urip baterei, suwene bisa kita nyana? Wii U kang GamePad dibukak karo sing miskin 3-5 jam, lan sing ora mengkono samubarang karya Processing grunt. Driji nyabrang wolung jam.

Jawaban kanggo pitakonan: sing Penerbit amba tenan melu?

Nintendo Ngalih partners
Nintendo Ngalih partners Motret: Nintendo

Kapan Nintendo console anyar metu ana wektu diplomatis fun iki nalika kakuwasan amba saka industri - Electronic Arts, Ubisoft, Activision, Bethesda, etc) - Kabeh nggawe Pranyatan romantis bab hardware lan support ardent sing iku. Banjur wong katon luwih cepet saka tanggal nari cilek Panjenengan, lan Ubisoft pers judhul Just Dance. Saiki, wis ana Pranyatan firmer, kalebu sing Skyrim Petunjuk, nanging isih - ayo kang ndeleng yen kita njaluk efek Massa, Destiny utawa - ha ha - Baca roso aman Mati 2.

Kanggo mangerteni yen Nintendo wis ditemokake internet?

OK, sing dicokot ora adil, loro Wii U lan 3DS kurban sawetara layanan bebarengan menarik: StreetPass, Miiverse, eShop, virtual Console, uga fungsi bebarengan lokal lan online. Nanging liwat Code Friend lan Nintendo Network sistem ID sawijining tortured, iku bisa rumit kanggo ngatur game digital lan friendships game, lan kabeh wis disambungake menyang mesin tartamtu - kontras Stark menyang 'download sapisan lan iku kagungan ngendi wae' pendekatan di senengi dening akeh saka liyane jagad elektronik konsumen dikenal. Dadi bakal Ganti kurban luwih rapi, diakses lan intuisi layanan digital? Iku ngrasa kaya iki cukup penting ing abad ke-21.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web