baterei smartphone anyar bisa ngisi kanggo 48% ing limang menit

New smartphone battery can charge to 48% in five minutes

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “baterei smartphone anyar bisa ngisi kanggo 48% ing limang menit” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 16 November 2015 14.44 UTC

A baterei smartphone sing luwih maneh saka dina bisa dadi metu saka tekan paling wong kanggo wayahe, nanging siji gedhe sing ngisi kanggo 48% ing limang menit ing cara.

anyar baterei cepet-daya Huawei kang saged daya 10 kaping luwih cepet tinimbang sing saka ion batre lithium normal lan nggunakake desain elektroda anyar, miturut perusahaan.

Batre padha dikembangaké déning Watt Lab Huawei-diduweni, lan padha tontonan ing baterei Symposium 56th ing Jepang minggu pungkasan.

Cepet ngisi daya baterei demo 3.000 mAh.

Batre anyar duwe katalis dibangun menyang anode sing kecepatan nganti konversi energi listrik saka kothak menyang energi kimia tanpa shortening urip baterei utawa ngurangi jumlah energi bisa nyimpen.

Rong jinis batre padha ing show. salah 3,000 milliampere jam (mAh) baterei sing bisa uga dikenani biaya kanggo 48% ing limang menit lan cilik 600mAh baterei sing kenek 68% ing rong menit.

Kanggo comparison, Nexus Google Free Download 6P wis 3,450mAh baterei nalika Apple iPhone 6S wis baterei 1,715mAh. Saiki cepet-daya, kayata sing nggunakake Qualcomm kang daya cepet utawa kemampuan daya luwih cepet dibangun menyang anyar konektor USB-C udakawis jam kanthi ngisi baterei smartphone gedhe.

daya cepet baterei 600mAh demo.

teknologi iki tontonan nggunakake batre sing cekap menyang smartphone, nanging kang nggunakake pangisi daya dewekan. Huawei ngarepake kanggo bisa kanggo nggabungake pangisi daya langsung menyang Smartphone ing mangsa cedhak.

teknologi baterei wis lagged konco advancements cepet digawe ing daya Processing lan wilayah liyane saka teknologi, dadi utama ditahan lan titik pain utama kanggo kedhaftar smartphone.

Bagéyan saka masalah wis watesan saka kimia saka batre. Prodhuksi sel saged nyimpen energi liyane aman lan andal wis buktiaken angel.

Nalika macem-macem Techniques daya, kalebu daya nirkabel lan daya luwih cepet, wis mbantu nggawe tutup biasa munggah luwih trep, nggawe baterei sing luwih maneh antarane biaya isih goal pokok.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web