Microsoft bakal kurban Windows 10 for free in July

Microsoft will offer Windows 10 for free in July

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Microsoft bakal kurban Windows 10 for free in July” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 1st Juni 2015 09.13 UTC

Windows 10 bakal dirilis minangka nganyari free ing 29 Juli, Microsoft wis announced.

Iku bakal release utama pungkasan saka sistem operasi 29-taun-lawas sadurunge Microsoft ngalih menyang sistem "Windows minangka layanan", kang entails nganyari kang mbalek metu nalika siap.

Tandha owah-owahan ing model bisnis Microsoft. Sistem operasi bakal ana minangka upgrade free kanggo panganggo saka Windows 7 lan Windows 8.1 ing taun pisanan.

Saben versi Windows wis munggah biaya £ 100, senadyan mayoritas Windows kedhaftar nampa versi anyar saka sistem operasi nalika tuku komputer anyar, lan ora dening nganyarke lunak piyambak.

Microsoft digawe Windows 8.1, kang dibalèkaké menu Start, minangka nganyari bebas Windows 8. Windows 10 bakal nggawa bali unsur liyane menowo saka Windows 7 lan gabungke karo dipikir modern saka Windows 8.1.

Luwih saka 4 yuta wong wis beta Testing pratayang umum saka Windows 10 kanggo saperangan liwat sasi, ngewangi Microsoft ndandani masalah sadurunge release. laporan anyar nunjukaké sing Windows 10 adoh saka siap, karo macem-macem kewan omo lan glitches durung bisa tetep.

Setelan tanggal kanggo release bisa akselerasi siklus pembangunan, nanging iku wigati sing outing umum pisanan Microsoft kanggo Windows 10 iku ngalangi supaya bandingaken karo bug-riddled Windows Vista saka 2006.

Microsoft dawa-derided Internet Explorer bakal diganti dening Edge ing Windows 10, nalika sistem operasi janjinipun nyawijèkaké ekosistem Windows app lan layanan tengen desktop, PC laptop lan tablet uga Smartphone.

assistant digital Microsoft swara-kontrol, Cortana, uga bakal nggawe debut ngluwihi Smartphone karo Windows 10, nyaingi Apple Siri lan Google Saiki. Microsoft bubar announced sing Cortana bakal uga kasedhiya kanggo piranti iPhone lan Android.

Perusahaan lunak basis Redmond perlu Windows 10 dadi hit loro karo konsumen lan bisnis sawise kangelan ing mbujuk organisasi upgrade saka Windows XP 14-taun-lawas.

Senadyan Windows XP kang luwih saka taun metu saka support, nggawe komputer ngrugekke kanggo nyerang dening hacker, akeh ewu komputer sing isih mlaku ing UK, kalebu 2,600 PC digunakake dening NHS Skotlandia.

Microsoft Windows 10 upgrade free: limang pitakonan mangsuli

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

Artikel web