microsoft Lumia 950 Review dening Verge [video]

Microsoft Lumia 950 iku nyoba nyata menehi kawitan ing saingan karo Android lan iPhone ing dangu. Ing 950 wis spek dianyari lan saperangan trik unik munggah sawijining kantong, nanging iku cukup?

19494 0