Microsoft urip Cilik, Lumahing Go kanggo nyaingi iPad

Microsoft Launches Smaller, Surface Go to rival the iPad

Windows 10in New 10 tablet setengah biaya saka lumahing Pro, ngarahke ing iPad Apple lan Chromebooks Google nanging mlaku Kantor


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Microsoft urip cilik, Lumahing murah Go kanggo nyaingi iPad” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 10th Juli 2018 09.50 UTC

Microsoft wis di dudohake tantangan langsung kanggo Apple iPad, murah, cilik lan lumahing korek Go 2-in-1 Windows 10 tablet.

Ing lumahing Go meh podho model liyane saka sukses sawetara tablet Microsoft lumahing, nanging wis layar 10in cilik, punika 8.3mm nglukis lan mung abot 522g. Nanging prabédan paling gedhe regane: lumahing Go diwiwiti ing £ 380 ing UK lan $399 ing AS, kang setengah rega saka murah lumahing Pro tablet.

Panos Panay, pejabat produk pangareping kanggo Microsoft, ngandika: "Lumahing Go cilik lan kuwat, menehi sampeyan kinerja sampeyan kudu produktif.

"Nalika kita dirancang piranti, kita kedah takon dhéwé apa wong arep lan kudu saka "lumahing 10. Jawaban koyone ketok - entheng, produktif, lan diakses kanggo wong liyane. "

Boten kados lumahing liyane kuat Pro tablet, lumahing Go wis kapitu-generasi Intel Pentium Gold Intel kang, kang Microsoft ngandika konsumsi saldo daya karo kinerja, kanggo urip baterei ing sangang jam.

Ing lumahing Go wis dhuwur-Résolusi teknologi layar PixelSense Microsoft, kalebu support kanggo lumahing Pen Stylus, karo sawijining lengkap 4,096 tingkat saka sensitivitas meksa lan kemungkinan banget kurang. Tablet uga nduweni versi dhewe saka keyboard abnehmbar saka lumahing Pro, lan dibangun ing kickstand sing ndhukung nganti 165-derajat saka amba.

Lumahing Go karo abnehmbar keyboard pilihan, mouse lan Stylus.
Lumahing Go karo abnehmbar keyboard pilihan, mouse lan Stylus. Motret: Microsoft

Tablet anyar uga pisanan duwe loro USB-C lan Microsoft lumahing Konektor, Dipuntedahaken introduksi saka USB-C menyang lumahing Book 2 ing Desember. Ing lumahing Go uga wis slot kertu microSD, soket kuping lan Windows Hello kamera rai pangenalan Microsoft kanggo mbukak kunci piranti. Kali kang mili Windows 10 mode S metu saka kothak nanging bisa diuripake kanggo Windows biasa 10 Kapan wae.

Nalika pitakonan tetep sak dikarepake customer kanggo-daya ngisor mesin Windows saka Microsoft, ahli padha wiyar positif babagan introduksi saka piranti lumahing murah, yèn iku digawe kurban Microsoft liyane competitive karo iPad Apple lan Chromebooks Google, kang wis suksès ing pasar pendidikan.

"Microsoft wis njupuk luwih agresif karo portofolio lumahing. Iku obah logis kanggo nggawe konsep lumahing liyane diakses,"Ngandika Geoff Blaber, saka CCS Insight. "Ana tandha pitakonan ing daya lan kinerja relatif kanggo iPad. Ing lumahing Go minangka calon Perdana kanggo Kripik basis Arm saka Qualcomm kanggo nyedhiyani pengalaman akeh nyedhaki iPad ing syarat-syarat urip baterei. Nalika siklus desain iki ora kejawab kesempatan sing aku kanthi nyana produk mangsa kanggo pindhah mudhun dalan sing. "

"Ing lumahing Go iku sawijining rencana banget. 'Dibangun Kantor 365' cara becik paribasan – iku ora laptop ide Panjenengan (lan iku ora arep)," ngandika Rushabh Doshi, Analyst mobilitas ing Canalys. "Temtunipun Gunning kanggo Nilai-eling iPad aspirers Pro. Lan bakal menarik kanggo ndeleng yen bisa nggawe pesok ing pendidikan. "

Ing lumahing Go bakal bisa kanggo pemandangan-urutan karo salah siji 4GB RAM lan 64GB saka panyimpenan utawa 8GB lan 128GB saka dina iki ing UK, US lan negara-negara liyané shipping on 6 August. A versi broadband 4G LTE bakal kasedhiya mengko ing taun.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010