Microsoft Band 2 Review: paling Kuat

Microsoft Band 2 Review: Most Powerful
sakabèhé Score4.5
  • Microsoft Band 2 ora paling atraktif, tracker fitness murah utawa paling dawa-tahan dhuwur. Nanging dikempalken karo sensor lan kaweruh, lan salah siji saka sing paling gampang nglacak kebak-Bintang kanggo manggon karo.

Dikempalken karo sensor, nyaman kanggo nyandhang tanpa sweaty nalika nyediakake pemahaman menarik menyang turu, ngleksanani lan kesehatan


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Microsoft Band 2 review: salah siji saka nglacak fitness paling kuat lan migunani” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com on Friday 22 Januari 2016 07.00 UTC

nyoba liyane Microsoft ing nggawe tracker fitness kathah luwih nyaman lan atraktif saka sawijining pisanan, dikempalken karo sensor lan relatif gampang kanggo manggon karo.

Ing pisanan Microsoft Band ana chunky, piranti pasang, lan nalika, ing sawetara cara, iku luwih nyaman saka piranti sing perlu kanggo bakal rusak nyenyet bangkekan, iku wis luwih saka whiff sethitik saka tungkak tracker pidana babagan.

Pas lan ngrampungake

Microsoft Band 2 review
band wis tampilan sudhut mlengkung, lorone karet fleksibel lan bongkahan hard sing formulir clasp lan ngandhut batre lan elektrods kanggo sensor. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Microsoft Band 2 ditches ing layar plastik kanggo tampilan Gorilla Glass lan awak logam. Iku katon apik, gampang kanggo maca karo tampilan AMOLED cetha lan padhang, lan wis ora bang utawa kegores rong sasi saka nggunakake kabeh wektu. Liyane saka band iki digawe saka karet ireng angel nanging fleksibel karo clasp logam lan cuwilan plastik karo loro kontak logam ing.

cuwilan punika baterei, lan kontak logam sing kanggo sawetara saka sensor kulit. clasp punika ngusapake, release push-tombol, kang banget. Sampeyan bisa njupuk iku lan mati lan nyetel gampang ing fly - banget migunani nalika sampeyan lagi ngoper antarane Pas comfort kanggo saben dina nelusuri lan Pas kenceng kanggo nyegah obah watara ing bangkekan nalika arep kanggo run.

Microsoft Band 2 review
Ndhuwur lan ngisor band terus ing panggonan ing bangkekan tanpa pinggir band gadhah dadi nyenyet, tegesipun punika akeh kurang sweaty saka sawetara saingan. Nyandhang saka rubbing ing perban shirt ana katon cetha sawise rong sasi, Nanging. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Mathuk ing perban shirt, ora sweaty lan ora duwe aran nyenyet ing bangkekan. Iku uga gampang kanggo ngetik karo ing, minangka band sak sisih bangkekan lancip, nanging Rampung ing karet nuduhake ketok pratandha saka nyandhang sawise mung saperangan saka sasi.

The Band 2 ora anti banyu, nanging kringet-bukti. Ora showering karo ing, utawa nglangi, nanging bakal urip latian tanpa masalah.

Specifications

  • tampilan: 12.8mm x 32mm AMOLED (320×128 piksel)
  • Konektivitas: Bluetooth 4.0
  • kompatibilitas: Android 4.3+, iPhone 4S utawa mengko, Windows Phone 8.1 utawa mengko
  • sensor: detak jantung Optical, 3-sinung tembang macapat sumbu, gyrometer, GPS, cahya sekitar, UV, suhu kulit, sensor capacitive, nanggepi galvanic kulit, barometer

Sensor-dikempalken

Microsoft Band 2 review
Sensor detak jantung optik lenggah ing bangkekan ing tampilan, nggawe kontak ngalangi karo kulit kiwane kang. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The Band 2 iku salah siji saka nglacak fitness paling kabéh kasedhiya karo 10 sensor beda lan mikropon. Sawetara sensor menehi langsung diwaca-rusak, kayata sensor ati-tingkat optik pancet (kang salah siji sing paling akurat aku wis dites), sensor UV lan GPS. Liyané dipigunakaké ing kombinasi kanggo ndeteksi langkah lan kegiatan, latian trek lan liyane iku.

Karo asli Microsoft Band, sawetara saka sensor ora katon kanggo digunakake, utawa ing paling data ora pangguna diakses durung.

Paling informasi bisa viewed ing band dhewe, utawa liwat app lan web app, kang salah siji sing paling aku wis digunakake karo sembarang tracker fitness.

The Band 2 uga nglacak turu lan wis weker kedher kanggo tangi kowe munggah ing wayahe paling. data direkam sawetara saka paling menarik saka sembarang tracker turu aku wis dites. Uga nuduhake cahya standar, tondho turu jero lan katentremen liwat wengi. Nanging aku uga bisa weruh yen aku ngombe bir utawa kaca saka anggur sadurunge amben atiku ora tekan ngaso sawijining 49 ngalahaken saben menit nganti sawise alkohol wis ngankat saka sistem ing tengah wengi.

Microsoft Band 2 review
ranging turu iku utamané menarik, nyediakake pemahaman ngluwihi mung suwene utawa carane rumiyin sampeyan turu. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Aku turu, nanging alkohol wis telat liyane sandi, kang nerangake apa malah cilik saka jumlah alkohol wis luwih kesel ing esuk.

Microsoft Health kebak iki sethitik bagéyan informasi sing nggawe donya prabédan kanggo pangerten saka data ing, lan Ngapikake karo saben nganyari. platform liyane ora kurban cukup inferences padha utawa detail tanpa gadhah kanggo mbayar ragad saben wulan.

Salah siji sing paling fitur anyar punika kemampuan kanggo mbangun latian adat lan ngunggah menyang Band, kang banjur bisa trek kemajuan, liwat reps rampung utawa wektu.

Microsoft Band 2 review
Custom latian iku siji saka TCTerms kuwat Band kang, nuntun sampeyan liwat lan ukuran reps utawa wektu. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Iku cepet lan gampang kanggo nindakake. Aku dibangun sesi sirkuit-training 10-langkah ing limang menit, diunggah menyang Band lan adoh aku lunga. Yen sampeyan lagi ora manawa apa sing lagi dilakoni ana akeh pakaryan sing wis diprogram lan rutin, lengkap karo video panjelasan apik banget, kanggo milih saka.

Mlaku ranging uga banget, njupuk lan ngramut fix lokasi karo GPS ing, sanajan iku ora cukup minangka efektif minangka watch mlaku darmabakti kanggo latihan band ati-tingkat.

fitur smartwatch

Microsoft Band 2 review
Microsoft 'Tiles' app cilik sing nindakake samubarang ing band, saka nelusuri turu kanggo nyediakake kabar smartphone. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ngluwihi ngalangi fitur pesawat fitness-nelusuri, Band 2 dumadakan kaya pseudo-smartwatch. Iku bisa nuduhake kabar saka smartphone, kalebu telpon, wis musik ing tutul pindho tombol, lan wis kothak kanggo Twitter, Facebook, Messenger, saham, Weather lan Starbucks, kang ngijini sampeyan mbayar warung karo barcode.

Disambungake kanggo pangguna Windows Phone bisa ngakses assistant virtual Microsoft Cortana kanggo narik munggah informasi lan nindakake kontrol swara. Paling fitur liyane, kalebu music kontrol puter maneh karya ing Android lan iOS banget.

Microsoft Band 2 review
Pangisi daya magnetically attaches kanggo mburi tali lan Gauges menyang adaptor daya USB. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Microsoft Band 2 langgeng mung liwat rong dina antarane biaya ing testing sandi. Nggunakake GPS kanggo roto suda urip baterei, kaya ora nggunakake minangka watch karo layar ing kabeh wektu utawa gadhah kabar dikirim menyang band. Aku ketemu daya iku kanggo babagan 20 menit dina - 10 menit nalika showering lan 10 menit nalika sikatan sadurunge amben - cukup kanggo tetep antarane 50 lan 80% daya.

Iku kanthi ngisi mung liwat jam karo USB sing, pangisi daya magnet sing klip dhateng mburi tali karo nangkep tenan.

Price

Microsoft Band 2 biaya £ 200 ing telung ukuran, cilik, medium lan gedhe, nanging mung siji werna. Kanggo comparison, ing mundhak Fitbit biaya £ 200 karo specifications padha.

Putusan

Microsoft Band 2 review
The Band 2 bisa rusak nang utawa njaba saka bangkekan, kene nuduhake tingkat jantung. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Microsoft Band 2 ora paling atraktif, tracker fitness murah utawa paling dawa-tahan dhuwur. Nanging dikempalken karo sensor lan kaweruh, lan salah siji saka sing paling gampang nglacak kebak-Bintang kanggo manggon karo. Iku salib-kompatibilitas karo Android, iOS lan Windows wis commended, minangka sing apps lan data gambaran saka Microsoft kang app Health.

Iku ndadekake apik, band majeng kanggo rusak uga watch bisu, mathuk ing perban shirt, nanging kurang migunani minangka smartwatch metu-lan-metu. Ana uga sapérangan watara suwene iku bakal punika, gadhah pratandha visibly ditampilake nyandhang ing rong sasi pisanan.

Pros: sensor-dikempalken, detak jantung dadi, GPS, ora sweaty, ora narik metu rambut, gambaran data apik, salib-platform, ora ragad saben wulan, ranging turu gedhe, rezim ngleksanani adat / ranging, kabar

Cons: ora anti banyu, cukup chunky, karet nuduhake pratandha saka nyandhang, urip baterei bisa dadi luwih apik

Microsoft Band 2 review
Karya clasp tenan uga ngijini gampang imbuhan on-the-fly dening mung ngusapake iku bebarengan slot. clasp uga nduweni sensor UV ing. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010