search MH370 bali ing minangka kawitan legal tumindak wiwit

MH370 search back on as first legal action begins
search MH370 bali ing minangka kawitan legal tumindak wiwit (liwat AFP)

Goleki angel kanggo wreckage saka Malaysia Airlines MH370 maneh ing Samudra Hindia kidul ana, minangka tenan US njupuk langkah pisanan jroning tuntutan hukum potensi ageng ing atas saka kulawargané grieving. Senadyan wilayah search sungguh lan remot ...

16113 0