Meet Jack Russell tiyang ingkang remen A Dog in One Pack

Meet Jack Russell Terrier A Dog in One Pack

We Sejatine pengin golek kanca sing bakal menehi kita paling keuntungan kita mikir kita kudu. Inggih, yen sampeyan are looking for a dog sing Luwih a pal siji-in-paket, sampeyan bisa nemokake Jack Russell terriers cukup menarik.

asu iki duwé sajarang sing piye wae loomed kanggo menehi munggah kanggo spesies ing.

Iki bilih anakan saka asu iki, mahasiswa teolog enom saka Oxford University jenenge John Russell yen ketemu milkman karo kangal putih sing wis panggonan ing mata lan kuping kang.

asu iki dadi kapentingan kang mengko mbuktekaken dadi dhasar kanggo breeding asu anyar jenis sing akeh wis sinau kanggo tresna minangka pets.

Asu pisanan kang weruh iki dijenengi “Trump” saka kang liyane 60 jinis terriers lajeng dikembangke saka.

Karo alam dhasar a kangal kang kanggo mbukak lan liwat lemah (kangal jeh teka saka tembung Latin “terra” kang tegese bumi), Jack Russell terriers uga duwe panggonan kanggo mburu lan scour kanggo mburu.

mangkono, padha kudu diwenehi cukup dandan supaya minangka kanggo nyetel mati rereget padha ngumpulake saka ngeduk lemah kanggo salah siji kuburan bandha utawa waras bandha didhelikake katahan long ago.

Lan ratter banget, Jack Russell terriers mbuktikake dadi apik “housekeepers” wiwit padha tetep paling clurut adoh saka ngarep.

Jack Russell Terrier

Jack Russell tiyang ingkang remen (kredit Photo: Wikipedia)

Sembarang rat apes sing mengkono dadi nang kwartal saka kangal iki manawa kanggo ketemu siksa cepet sawijining. mangkono, nduweni golek piyambak karo loro asu lan kucing siji pal.

Siji karakter dhasar saka asu iki panggonan sawijining menyang manca. Padha bisa gampang tokoh metu sing kudu katahan adoh saka omah-omahé lan sing bisa ditampa nang omah.

sikap banget uga ndadekake wong watchdogs apik. Padha dirancang khusus kanggo dadi agresif ing preys.

Lan nalika padha bisa banget vokal, akeh wong mung barks nalika padha golek alesan apik kanggo.

Padha ora katon ganas sanadyan. Nanging yen padha mambu ancaman, padha bisa nuduhake mati aggressiveness sing bisa ngawula minangka warning menyang manca.

Nanging, sapisan liyo wis ayo menyang omah dening pemilik, a Jack Russell wis bisa ngidinke ngarsane utawa dheweke.

kangal iki uga asu kulawarga lan kepinginan kanggo memitran manungsa. Lan katresnan kanggo anak Ngartekno menarik.

Nanging, yen lagi dilecehke utawa wis ditampilake pangobatan samesthine, bisa dadi disengojo utawa sengaja, padha bisa nanggepi liwat tindak tanduk agresif.

aggressiveness sing wis luwih sing dicethakaké karo sing lack of wedi menyang asu gedhe kang sayangé bisa mimpin kanggo ciloko, sawetara malah bisa dadi bejat.

Padha uga ditandhani kanggo Intelligence lan roh apik. Ciri iki bisa Highly katon liwat penasaran sing iku.

mangkono, padha mbutuhake suplemen ing latihan formal kajaba sing bisa ngidinke tindak tanduk angel.

Ing bab apik sanadyan karo Jack Russell iku bisa ngakoni latihan lan nindakake uga ing paling mau.

Nyatane, lagi dikenal kanggo juara macem-macem nuduhake ring lan lomba liyane padha.

The Hollywood wis dikenali ing panggonan asu iki banget.

Gegandhengan karo ciri fisik feisty lan apik, pal iki wis digawe jeneng ing layar.

yen wishbone, Milo (saka Topeng) lan Eddie (saka Frasier) ring lonceng ing sampeyan ana sangsi sing bisa ngenali asu iki.

Jack Russell padha uga karo dandan. A asu saka ukuran relatif cilik, jenis iki ora tax sampeyan karo kabutuhan dandan.

Meningkat dening Zemanta

Artikel web