Medal Kanggo George Lucas

Medal For George Lucas
Muga Medal dadi karo sampeyan: Obama ngluhurake Lucas (liwat AFP)

Presiden Barack Obama ana diajeni penting seni, kalebu Star Wars nitahake George Lucas, memuji efek khusus kanggo freeing film saka “pesawat ing papan” karo strings katon. Obama presented Medali National of Arts lan National ...

Meningkat dening Zemanta