Malaysia Airlines kélangan kontak karo bidang nggowo 239 wong

Malaysia Airlines loses contact with plane carrying 239 people
Malaysia Airlines kélangan kontak karo bidang nggowo 239 wong (liwat AFP)

A Malaysia Airlines nggowo pesawat 239 wong bound kanggo Beijing wis ilang kontak karo kontrol lalu lintas udhara sawise ninggalake ibukutha Malaysia kang Kuala Lumpur, operator ngandika ana. Maskapai ngandika ing statement sing Flight MH370 ilang ana ...

Meningkat dening Zemanta