Logitech Harmony Elite Review

Logitech Harmony Elite Review
sakabèhé Score5
  • The Logitech Harmony Elite paling do-it-kabeh dhuwit remot bisa tuku. Wis sawetara shortcomings lan sing ana biasane bakal mudhun menyang piranti sampeyan lagi nyoba kanggo ngontrol tinimbang dhewe remot, minangka kasus karo PS4.

Saka ngarep hiburan lan pamicara nirkabel kanggo lampu, thermostats, sensor, weker lan liyane, iki siji remot kanggo ngwasani wong-wong mau kabeh - kanggo rega cantik


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Logitech Harmony Elite review: gampang kanggo nggunakake remot sing njupuk daya saka ngarep” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 4 April 2016 06.00 UTC

The Logitech Harmony Elite iku salah siji remot kanggo ngwasani wong-wong mau kabeh, saka TV, pesawat-top kothak lan console kanggo lampu, panas, pamicara nirkabel lan sensor sing nyambung menyang internet, iku bakal ngontrol akèh ing.

Logitech wis Sajarah dawa kang nggawe remotes universal banget sing ora mung bisa ngontrol saben piranti IR ing ngarepe televisi, nanging uga ngijini sampeyan kanggo nggawe remotes adat kanggo ngendhalèkaké tim piranti beda ing wektu sing padha.

Harmoni Elite ndhuwur anyar saka sawetara apa-dadi-kabeh remot, produk sing saiki wis pindhah ngluwihi mung hiburan pusat lan kepengin kanggo ngontrol kabèh omahmu.

sistem telung bagean

Logitech harmoni review elit
The Elite ing dock sawijining daya karo Hub Harmony sisih tengen. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ana telung unsur menyang Logitech Harmony Elite. Sampeyan kudu remot, penghubung lan app.

Iku salah siji sing paling dirancang, paling nyaman kanggo nggunakake remotes aku wis penggalihipun dhumateng kanggo terus. Ana remotes kanggo nuduhake lan ana remotes kanggo nggunakake, lan iki sing terakhir.

Iku gampang kanggo nggayuh kabeh tombol, lan padha becik, responsif aran kanggo wong-wong mau. remot wis heft menyang tanpa kang abot lan alus-genggeman bali nggampangake kanggo terus kanggo. Kabeh iku mau kudu diwenehi kanggo remot nggowo beyo minangka akeh minangka televisi, nanging solusi beyo Jumlah padha gagal ing tingkat dhasar iki.

Kaping tiga ndhuwur Elite punika demek werna 2.4in kanggo milih piranti, milih saluran utawa aktivitas favorit, utawa kanggo nyetel mati printah adat sing ora kaiket tombol fisik.

remot wis dock daya dhewe menyang kang slot nalika ora dienggo, nanging punika minggu apik utawa dadi antarane biaya yen pengin.

Persiyapan Nggawe

Logitech harmoni review elit
Harmoni app ndadekake nyetel remot liwat smartphone prasaja, dipandu langkah-langkah dening-proses. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Nyetel remot uga salah siji saka pangolahan paling gampang aku wis liwat karo remotes universal, nanging ora bisa rampung ing Elite dhewe.

Setup mbutuhake piranti Android utawa iOS, utawa komputer. Harmoni app mranata akun panganggo lan nambah piranti. Uga nuntun kedhaftar liwat nyetel aktivitas kayata "Watch TV" saéngga siji remot kanggo nguripake pindah ing, pangowahan saluran ing kothak satelit, Ngatur volume nggunakake amp lan ngganti mode Gambar TV.

Sampeyan kudu ngerti apa sing lagi nyoba kanggo nyetel munggah karo, kalebu nomer model yen. Ing bab pitung menit aku wis nem piranti persiyapan lan limang aktivitas padha siap kanggo pindhah.

Point ngendi wae

Logitech harmoni review elit
remot nyambung Hub kanthi nirkabel, kang banjur relays printah menyang piranti, meaning remot bisa nuding ngendi wae utawa digunakake ing kamar liyane. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The Elite nyambung menyang Harmony Hub, kang siji mbledhosake metu printah kanggo macem-macem piranti liwat infrared, Wi-Fi utawa Bluetooth, whichever dibutuhake.

Hub nerangake karo loro IR Blasters sing bisa kepasang menyang mburi kanggo ngluwihi tilas kabisan sawijining nyebarake, kang migunani yen sampeyan duwe sing diundhuh saka peralatan didhelikake ing lemari sing.

Iku tegese sampeyan ora kudu nggawa remot ing sembarang arah tartamtu lan respon cepet – akeh luwih cepet saka sadurungé basis IR Logitech Harmony remotes.

The Elite wis wiyar kaperang dados kalih fungsi: "Aktivitas", kang nggabungke piranti lan tumindak bebarengan menyang siji remot; lan piranti, kang nampilake dhaptar metu kabeh piranti individu karo lengkap kontrol saben fungsi sing.

Logitech harmoni review elit
App smartphone uga dianggo minangka remot lengkap, karo tombol volume kang bisa kanggo ngontrol volume TV, kanggo Kayata. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Hit "Watch TV" ing layar demek kanggo Kayata, lan iku bakal nguripake kabeh needed kanggo nonton TV lan nyetel saluran wiwitan. Kanggo kula sing amp ing, kothak satelit lan TV, kabeh disetel kanggo input tengen lan mode otomatis. Aku banjur njaluk remot adat kanggo ngowahi volume karo amp ing, ngalih saluran kanthi kothak satelit lan ngaktifake Gambar-in-Gambar karo TV ing.

Yen aku pengin pertukaran menyang Amazon Fire TV, Aku kenek tombol sing lan ngalih ing input ing amp ing, ngalih mati kothak satelit lan kita lagi mati.

Sawise sampeyan wis rampung karo akèh ing, pencet tombol darmabakti mati ing ndhuwur banget remot lan njupuk care saka liyane.

Ing liwat rong sasi nggunakake Aku durung duwe gagal kanggo nguripake soko utawa ngaktifake mode tengen, nanging ana tombol mbiyantu kanggo ndandani iku yen padha lunga salah ngurutake liwat apa ora utawa diset kanthi bener.

Kabeh tumindak padha uga bisa dileksanakake nggunakake Harmony remot app ing piranti apa wae Android utawa iOS, meaning wong ing kamar ora kudu duwe remot kanggo ngganti saluran. Apa sing apik bab utawa bab ala dumateng ing dinamika kamar urip.

Internet iku tamed

Logitech harmoni review elit
remot bisa ngontrol macem-macem internet saka piranti iku, kalebu Nest pinter lan sembarang piranti disambungake menyang sistem SmartThings. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Harmoni Elite babagan apik minangka remot universal bisa njaluk, nanging nemu kathah liyane menarik nalika miwiti kalebu piranti sing nyambung menyang internet ing ngarep.

Tanpa konfigurasi sembarang, harmoni Hub bisa ngontrol atusan piranti ngarep pinter saka lampu kanggo thermostats kanggo penutur.

Kayata, apa diatur karo Samsung SmartThings Hub bisa kontrol nggunakake Harmony ing. Sampeyan bisa ngaso, muter, skip trek lan nyetel volume saka Sonos pamicara. Sampeyan bisa ndeleng negara saka ngarsane, suhu, kegiatan utawa banyu sensor.

Malah bakal ngabari yen Nest pinter dadi menyang mode adoh amarga wis ora kesawang ing nalika, yen sampeyan lagi aktif nganggo Elite ing wektu, ngijini sampeyan kanggo nguripake maneh ing lan nyetel suhu yen pengin.

Ora mung bisa piranti iki kontrol individu, nanging padha bisa uga digabung dadi aktivitas. Aku bisa mateni kabeh lampu ing omah karo siji tombol, utawa aku bisa Dim lampu ing Lounge kanggo mung lampu ing sudhut nalika ngoper ing TV.

A akèh potensial ing internet iku revolves piranti watara pinter Performing fungsi wektu. Nanging yen sampeyan pengin pemicu tumindak tengen menit, iku kerep cilik saka ngeduk metu smartphone, loading app lan ngengingi tombol.

The Elite mbusak sing rummaging, utawa nempatno kabeh ing siji app remot ing telpon.

Logitech harmoni review elit
remot luwih watara minggu saka nggunakake sore saben daya, utawa bisa mung bisa kiwa ing sewengi dock sawijining. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

PS4

Ing bab siji kuciwo Aku wis ketemu karo Elite karo kontrol saka Sony PlayStation 4. PS4 ndadekake kanggo media player gedhe lan nalika Elite bisa ngontrol sawetara aspèk iku, remot ora bisa nguripake PS4, ora bisa ngontrol puter maneh Netflix utawa sawetara bit liyane. Uga ora bakal mateni, mung panggolekan iku menyang turu nalika mencet tombol daya.

Logitech blames Sony kanggo iki, kang ngeyel ing driver utami tansah controller PS4 iku, kanggo nggawe pengalaman media lousy.

pengamatan

  • Iku luwih gampang saka Aku kaya kanggo kaleresan mencet tombol ing layar tutul nalika njupuk munggah remot saka sofa
  • favorites Channel mbusak perlu kanggo pindhah mburu ing panuntun kanggo BBC One in HD saben wektu
  • Nyoba kanggo ngontrol pasangan Sonos pamicara ends ing siji kang nguripake munggah utawa mudhun mung, ora loro
  • The Elite bisa ngirim swara IR langsung, yen sampeyan perlu kanggo, kang nggampangake kanggo controll iku ing kamar liyane
  • The Hub ireng meling-meling punika sembrani bledug

Price

The Logitech Harmony Elite punika ndhuwur remot sawetara saka perusahaan, nggowo beyo £ 280. The Hub bisa tuku ing dhewe kanggo nggunakake smartphone kanggo £ 100 utawa karo remot layar-kurang kanggo £ 120, kang Nilai luwih nanging ora trep minangka ora kabeh bisa rampung saka remot.

Putusan

The Logitech Harmony Elite paling do-it-kabeh dhuwit remot bisa tuku. Wis sawetara shortcomings lan sing ana biasane bakal mudhun menyang piranti sampeyan lagi nyoba kanggo ngontrol tinimbang dhewe remot, minangka kasus karo PS4.

Masalah paling gedhe regane: iku larang banget kanggo remot. Logitech kang Harmony Hub ngendi potensial kawulo nyata, karo kemampuan kanggo ngontrol cantik akeh apa lan dadi antarmuka kanggo piranti IoT. Ngontrol hiburan ngarep siluman karo mung smartphone, Nanging, minangka aku tau push button siji kanggo njaluk proyek rampung lan tansah njupuk maneh saka ngene kaya.

Kanggo sing sing pegel dening plethora remotes lungguh ing meja warung lan arep soko sing mung dianggo, banjur Elite punika worth rega entri.

Pros: kontrol prakteke kabeh, ora line-of-ngarsane dibutuhake, gampang kanggo nyiyapake karo app, uga bisa nggunakake app ngontrol, integrasi IoT, ergonomic

Cons: larang, relatif gampang sengaja menet tombol ing layar tutul nalika njupuk munggah remot, persiyapan ora bisa rampung langsung ing remot

Logitech harmoni review elit
Mburi hub wis soket microUSB kanggo daya, loro Sockets kanggo IR Blasters lan tombol Reset kudu kabeh salah. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web