LG G Flex 2 review: ing liya teka saka telpon banana

LG G Flex 2 review: the second coming of the banana phone
sakabèhé Score4
  • LG G Flex 2 punika mesthi Curio a. Nanging katon kaya boten liya saiki sing kasedhiya lan strangely nyenengke kanggo nggunakake. Kurva punika lanang lan ora njaluk ing cara, nanging uga ora tenan nambah apa page.

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “LG G Flex 2 review: ing liya teka saka telpon banana” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com on Friday 3rd April 2015 09.37 UTC

LG kang generasi kapindho telpon sudhut mlengkung, G Flex 2 shaped kaya pisang - kang ndadekake iku sing Curio atraktif lan iku menarik kanggo nggunakake, nanging ngirim wong bener tuku?

Ing idea konco Layar concave iku iku wangun luwih alami kanggo piranti dirancang kanggo pas marang awak, dadi sing pasuryan utawa bunder ing.

Banana Phone

LG G Flex 2 review
Layar 5.5in OLED wis kurva lanang, cemeng sugih lan punika relatif cetha. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

G Flex 2 iku wis layar full HD 5.5in karo kurva concave lanang sing rodo katon kaya wong wis lungguh ing lan mbengkongaken iku. Awak iku kabeh plastik, nanging ironisipun, diwenehi jeneng, wis sethitik lentur utawa menehi. Nalika diselehake layar-sisih mudhun ing Tabel warata, iku bisa kanggo flatten telpon metu, nanging njupuk cukup akèh meksa. LG budak kula sing bisa njupuk lengkap bobot saka ngadeg diwasa ing tanpa Jeksa Agung bisa ngetokake.

Ing tangan ing kurva lanang saka telpon ngrasa tenan becik, senadyan ing tektur plastik Gamelan ora kroso minangka premium minangka kaca utawa logam. Ing pasuryan, kurva ngrasa liyane kaya telpon loncat karo muter awak saka lawas, lan wis mestine kanggo Pick munggah luwih saka swara wong sanajan aku ora sok dong mirsani sembarang prabédan sak telpon.

Ana ora tombol ing sisih ; tombol tombol daya lan volume sing dipundhawuhi kanggo bali saka piranti ing kamera, kang alami saluran munggah karo driji indeks nalika manggonke telpon.

Bali wis dijamin ing lapisan poto-marasake awakmu,, sing asu laut munggah lan mbusak goresan cilik ing sak 15 menit. Ing Testing ngeruk rada rodok abot ora bisa waras, nanging liwat papan watara 20 menit iku durung diminish ing visibilitas nanging isih bisa felt. G Flex 2 luwih saben-Joe-on-the-street saka Wolverine kakuwasan marasake awakmu,.

Layar padhang karo cemeng ngalangi lan punika relatif asri lan rincian. Iku ora cukup ing kelas padha piksel luwih layar LG kang Kapadhetan kayata layar HD 5.5in kotak ing G3 utawa layar edged ing sudhut mlengkung saka Samsung Galaxy S6 Edge, nanging kualitas sing luwih dhuwur tinimbang sing paling warata layar full HD.

G Flex 2 bisa rampung flattened metu tanpa èfèk.

Specifications

  • Layar: 5.5ing full HD (401 ppi)
  • Prosesor: octa-inti Qualcomm snapdragon 810 64-dicokot
  • RAM: 2GB of RAM
  • Panyimpenan: 16GB, kertu SD mikro
  • Sistem operasi: Android 5.0.2 "Lollipop" karo TouchWiz
  • Kamera: 13MP kamera mburi karo OIS, 2.1MP kamera ngarep-madhep
  • Konektivitas: LTE, Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1 lan GPS
  • Ukuran: 149.1 x 75.3 x 8.9mm
  • Bobot: 152g

Meh panas banget kanggo nangani

LG G Flex 2 review
Volume lan daya tombol ing mburi telpon ing kamera. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

G Flex 2 iku salah siji saka Smartphone pisanan dhuwur nggunakake Qualcomm kang anyar snapdragon minggu-inti 810 prosesor. Similar to Samsung Exynos 7420 chip digunakake ing Edge Galaxy S6, ing 810 dipérang dadi rong bagéan - ngisor daya 1.6GHz chip kotak-inti pakaryan cahya lan luwe 2GHz chip kotak-inti luwih kuat, lan daya.

Ing testing sandi, kabeh iki snappy lan cepet (senadyan ora cukup minangka cepet kaya Galaxy S6 Edge), nanging G Flex 2 nemu banget panas wonten nggunakake heavy, meh uncomfortably supaya cedhak tombol mburi.

Sing saged kaapunten nalika muter game graphically intensif utawa nggunakake app nuntut, nanging uga kedaden nalika nginstall app nalika nyetel smartphone - ora ngleksanani utamané abot.

G Flex 2 langgeng watara rong dina panggunaan normal karo push email, macem-macem kabar lan streaming musik lan video kanggo saperangan jam. Main game kayata Aspal 8 bakal ngurangi urip baterei banget, Nanging.

Nuthuk ing kaca

LG G Flex 2 review
Versi LG kang saka Android ngidini kedhaftar kanggo ngganti tombol tutul bit saka antarmuka. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

LG customises Android standar 5 Pengalaman Lollipop karo kulit nyedhaki prasaja sing ngidini pangaturan dhewe luwih saka bakal bisa ing piranti Nexus karo nyedhiyakake Android, kanggo Kayata. Sawetara kesehatan lan informasi widget njagong ing panel kiwa-paling homescreen, nanging bisa dipateni lan digatèkaké dening paling.

Ing Android ngarep, bali lan tombol ngalih app bisa selaras, ganti urutan sing, werna lan nambah tombol ekstra kayata akses menyang iyub-iyub kabar lan tombol dual-jendhela sing ngijini app tartamtu kanggo mbukak sisih-by-ing sisih siji Layar.

LG kang Knock Kode iku biso dibantah Kajaba paling, kang tumindak minangka versi kode pin mbukak kunci telpon dening mung nutul layar ing urutan pesawat. Kode bisa tapped ing layar mati kanggo mbukak kunci, nalika tunyuk pindho ing layar dadi iku ing lan mateni.

The Datai Langkawi

LG G Flex 2 review
Desain sudhut mlengkung mathuk menyang pasuryan kaya telpon loncat karo muter awak saka lawas. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Kurva Wedjangane dadi luwih immersive kanggo video lan foto. Aku ora sok dong mirsani prabédan sembarang. Nanging layar luwih gampang kanggo nggunakake saka layar 5.5in warata, nggawa unsur rada nyedhaki jempol. Ngetik felt utamané becik ing layar sudhut mlengkung lan aku ora nemokake apa negatives gadhah layar sudhut mlengkung ing nggunakake.

G Flex 2 cukup sehat lan kuat kanggo urip kang mlumpat ing.

Kamera

Kamera padha 13-megapiksel kamera laser otomatis karo gambar optik stabil minangka LG G3, kang ana pemain prayoga. Good entheng nembak padha banget, foto cahya remeng-padha apik dibandhingaké G3 lan app kamera iki gampang kanggo nggunakake.

Iku uga wis sawetara fitur apik kaya "gangsar dijupuk" kang memicu kamera kanggo selfie nalika nutup tangan menyang ajiné. Pangguna uga bisa surak-surak: "LG" lan sawetara swara liyane ing telpon kanggo micu kamera.

Sakabèhé kamera ngalangi yen ora cukup minangka apik minangka Unit ing Samsung Galaxy S6 Edge utawa iPhone 6 Liyane.

LG G Flex 2 review
Sistem laser otomatis kamera iku cepet lan efektif lan app kamera suta. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Price

LG G Flex 2 biaya £ 500 tanpa telpon kontrak mobile, kang £ 260 kurang saka £ 760 Samsung Galaxy S6 Edge nanging £ 100 luwih £ 400 Google Nexus 6.

Putusan

LG G Flex 2 punika mesthi Curio a. Nanging katon kaya boten liya saiki sing kasedhiya lan strangely nyenengke kanggo nggunakake. Kurva punika lanang lan ora njaluk ing cara, nanging uga ora tenan nambah apa page.

Iku mathuk ing kanthong pakean mung nggoleki, lan Highly dipercaya kanggo bend, sanajan lungguh ing, kang bener sabab kanggo badhan karo sawetara saka Smartphone gedhe-dilindungi tipis kayata iPhone 6 Liyane.

Supaya apa sampeyan kudu tuku G Flex 2 rawuh mudhun kanggo estetika. Iku dipercaya kanggo ngedol ing dhuwur volume, kang bakal nggawe liyane iku unik saka telpon saingan lan iku ngalangi, yen pemain rada unremarkable.

Aku seneng. Lan aku ora mikir aku bakal. Nanging aku ora yakin aku ngene tuku siji. Ana ora ana alesan ora kanggo, nanging ana uga sethitik alesan kanggo tuku siji - loro saka kang curious.

Pros: prosesor cepet, slot kertu microSD, baterei rong dina, kurva menarik, poto-marasake awakmu, bali

Cons: nemu cukup panas ing nggunakake, Nihan plastik Panjenengan ora aran premium, baterei ora dipindhah, ora daya nirkabel

LG G Flex 2 review
Kurva punika subtle lan mencet hard cukup ing mburi warata ing Tabel bakal flatten iku metu tanpa nyebabake masalah, karo telpon bali menyang wangun asli. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

Top 5 phablets: Kang paling apik kanggo penyayang smartphone layar amba?

LG G3 review: cilik, paling Free Download iso digunakke

Samsung Galaxy S6 Edge review: kurva kanggo kesenengan, ora fungsi

Samsung Galaxy Note Edge review: Layar sudhut mlengkung luwih saka gimmick a

Google Nexus 6 review: amba ayu, nanging ora bisa diatur

OnePlus Salah telpon review - ngengingi ing titik manis

Apple iPhone 6 Plus review: telpon amba banget lan ngrasa gedhe

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.