Paling ing Sex Tech

The Latest in Sex Tech

Sampeyan bisa ngontrol kabeh saka panas kanggo tumindake ngleksanani karo app, apa ora Bluetooth jinis gesang?


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Soko kanggo akhir minggu, sir? Paling anyar ing tech jinis” iki ditulis dening Robina Gibb, kanggo theguardian.com ana 23rd January 2016 13.37 UTC

generasi wirausaha dina bisa ora wis nemokke jinis, nanging padha nemokke jinis Toys bluetooth-disambungake.

Robina Gibb scoured Los Angeles kang Seksual Health Expo ing Januari, Njelajah sawetara piranti paling inovatif lan intim ing pasar kang, saka stimulators elektronik kanggo pasangan kanggo lantai bangkekan exercisers smartphone-kontrol.

The Piu masturbasi dolanan

The More vibrator ala
The More vibrator ala. Motret: Emily Berl kanggo Guardian

Digawe dening IMTOY, alat vibrator wong kang apik gayane iki wis njaba ireng lan abang gilap lan interior silikon abang squidgy. Penises bakal dianggep kanggo pilihan saka 30 pola geter dikirim dening telung Motors beda sing dirancang kanggo menehi "a flutter kupu lanang utawa thump amba", gemäß kanggo Marketing Matthew privasi. Biaya Piu $199, lan syncs karo app sing sadean pilihan saka film diwasa dirancang kanggo muter ing wektu karo app. Diduweni dening tenan Cina adhedhasar ing Shenzen, ing Piu wis dipunsebat-sebat minangka alat vibrator lanang paling mewah lan canggih.

The Nova vibrator

The Nova vibrator
The Nova vibrator. Motret: Emily Berl kanggo Guardian

Tori Parker, direktur pembangunan bisnis ing We-getar, nuduhake mati Nova vibrator anyar perusahaan. A fleksibel, alat vibrator loro-pronged, kerjane karo We-Control app sing uga ngijini partner kanggo ngontrol piranti mbatalake. Iki dikenal, ing istilah jinis-tech lawas, minangka "teledildonics". cuwilan iki jinis muter remot canggih bisa dadi duwekmu kanggo ngubengi $150.

We-getar kang pasangan vibrator

We-getar kandhang
Kita-getar kandhang. Motret: Emily Berl kanggo Guardian

Kita-getar 4 Plus nerangake karo app We-Connect, lan versi pinter paling anyar apa nagih ndhuwur sade "wearable" vibrator saperangan kang donya. Diprodhuksi dening tenan Canadian Standard Innovations, ing sudhut mlengkung, desain ergonomic katon kaya gun karet pokok fleshy lan dirancang kanggo rusak dening wong wadon sak jinis. Kaya Nova, Kita-getar 4 bisa kontrol mbatalake liwat app, sanadyan perusahaan uga helpfully nedahaken bilih "snug Pas" lan "Motors kalakon-sepi" wis becik kanggo solo, wicaksana panty getar. Kang digawe saka silky, silicone bahan medical, rawuh ing pink, kain wungu lan werna abu-abu lan sadean kanggo $179.

Welcome to California: dildos digawe saka kristal

Chakrubs dildos sing digawe saka kristal
Crystal dildos. Motret: Emily Berl kanggo Guardian

Yen stimulasi internet-disambungake ora cukup Panjenengan bab, sampeyan bisa seneng teken lirih polesan utawa endhog digawe saka kristal murni. ngedegaken Chakrubs Vanessa Cuccia miwiti perusahaan dheweke kanggo nggawa daya marasake awakmu, saka kristal, utawa Piandel watu, menyang dunyo jinis. Pilihanipun kalebu jade Indian, lotus putih lan obsidian kang, ing claims perusahaan, bakal nyisihaken pangguna sembarang energi negatif ing aura sing, lan ing ngendi wae liya padha kelet. Prices sawetara saka $75 kanggo $200.

Candy - monitor elektrik kanggo kegels

Candy Kegel exerciser
Candy Kegel exerciser. Motret: Emily Berl kanggo Guardian

Candy iku IMTOY liyane "trainer pribadi" kanggo wanita kanggo ngiyataken Otot lantai bangkekan. Kegel exercisers sing sektor booming lan iki "pinter" sethitik diameteripun 33mm werni ing daur ulang iku salah siji saka cutest. Isin-pink lan digawe saka silikon bahan medical, sensor tekanan internal nglumpukake "tension data" saka gerakan kontrak-release saka Otot lantai bangkekan lan komunikasi liwat bluetooth menyang app smartphone Candy, karo ukuran meksa sing undhak ing 225. app wis seri saka "latian" karo muni saka Instructor gym motivasi. Rangkep kaya botol larang jebad, nerangake ing cilik panyimpenan putih ayu sing kalebu pemancar ultraviolet kanggo sterilization. Digawe dening engineers Cina sing ngomong padha mirrored ing 40dB swara sekitar kurang saka perpustakaan ing motor cilik, biaya Candy $189.

The inseminating dildo sampeyan wis looking for

Piranti POP Semenette
Piranti POP Semenette. Motret: Emily Berl kanggo Guardian

POP ing versi paling anyar saka Semenette revolusioner, dolanan jinis sing ganda minangka piranti inseminating sing nirokake ejaculation. Panemu Stephanie Berman mboten ngandhut karo partner dheweke nggunakake cara "Turkey baster" lan wanted kanggo nggawe dolanan sing ana loro nyaman, fungsi lan ora aran kaya sepindah medical. Nalika partner Berman kang dadi ngandhut pisanan digunakake, dheweke aman pendanaan lan matenake produk kang bunder dhowo dipindhah lan replaceable. Nerangake ing macem-macem werna, wis pilihan tali-lan retails $139.95 kalebu telu tabung abnehmbar.

Lan pungkasanipun…

whips Edgeplay kang
whips Edgeplay kang. Motret: Emily Berl kanggo Guardian

Edgeplay Gear Empan mudhun pilihan sing Simpenan kanggo acara Dheweke, nampilake pilihan cacahé non-internet-disambungake paddles velvety lan whips kulit. Kanggo versi ngeculke saka gags werni, kandang murni lan ironmongery inventive, ndeleng website Edgeplay Gear.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.