Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Jurassic trailer World: kekacoan karo DNA dinosaurus ing peril Panjenengan” iki ditulis dening Lanre Bakare, kanggo theguardian.com ana 25th November 2014 19.15 UTC

Sampeyan wis kagungan 15 detik teaser - kang marang sampeyan pancen boten liyane saka Jurassic World bakal fitur dinosaurus - saiki sampeyan bisa nonton Trailer "tepat" kanggo film paling anyar ing franchise prasejarah. premis punika dhasar. Setel 22 taun sawise asli, saiki tuwane sing packing mati dicekel bocah ing lelungan kanggo World Jurassic, taman tema / dino-Lab sing katon kaya persilangan Disneyland lan SeaWorld.

Trailer trobosan mati karo ibu nuduhake putra Gray dheweke tenan "bangga wong kanggo arep ing trip iki", minangka wong sethitik katon ing tiket karo Charlie lan Chocolate pabrik-tingkat saka kasenengan. kasenengan sing Luwih curbed dening ibu packing dicekel bocah sing mati karo baris genuinely serem: "Elinga. Yen soko katut sampeyan ... mbukak. "Manawa saran sing bakal teka ing mengko nalika Velociraptor fancies chomping ing sethitik Gray.

Rauh dicekel bocah sing dikempalken mati ing kanggo Ferry lan dikirim menyang World Jurassic, kang ing pulo ominous. Nang ana kathah dinosaurus sing roaming free kupeng pen manungsa / cemilan sing mbokmenawa. Sampeyan bisa ndeleng soko sing katon kaya sarcosuchus a mlumpat munggah lan mangan hiu sing! Sampeyan bisa muter ngubengi ing orbs sethitik (gyrospheres) lan gawp ing dinosaurus! Sampeyan bisa malah nganggo topi panama lan saiki nganti kaya ing taman tema normal!

Iku rodo peteng dicokot nalika ilmuwan rada gumedhe nuduhake munggah lan ngandika: "Kita wis sinau liyane ing dasawarsa kepungkur saka génétika saka abad saka ngeduk munggah balung." Cukup Fair, nanging banjur kita njaluk pitunjuk minangka carane lan apa iku sing arep pindhah awry wektu iki watara. "A Punjab anyar wis dibukak munggah. We kudu Sato gen dipunéwahi kita kawitan. "A Sato gen diowahi, oh dear. Aku kepengin weruh yen arep dadi ora bisa dikendhalekake lan tenan kuwat lan duwe napsu kanggo manungsa?

Chris Pratt ing tangan kanggo pirembagan raos / ketoke mbaleni tembung wis ringkes ilmuwan kang karo dhewe: "Sampeyan mung banjur lan digawe dinosaurus anyar? Mbokmenawa ora apike ". Sampeyan ora ngomong, Chris. Sabanjure bab sampeyan ngerti Pratt wis ngandika pulo perlu ngungsi, wong sing njupuk ngangkat mati lan ilmuwan sapisan placid wis nguwuh "RUNNNNNN!"Ing anak wis petrified.

Yen disenengi asli lan ora pikiran ngganteni Jeff Goldblum kanggo Chris Pratt - kang mbok menawa ora dadi ala - banjur World Jurassic uga worth a neng, kanggo wong-wong karo sethitik sabar iku bakal dadi luwih kaya Groundhog Day nanging karo dinosaurus Sato gen diowahi tinimbang Bill Murray lan Lawakan.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

Artikel web

22883 0