iPhone X: New Apple Smartphone dumps Home Button for-layar Design

iPhone X: New Apple Smartphone Dumps Home Button for All-Screen Design

model anyar karo 3 November tanggal release janjinipun kamera luwih, rai pangenalan, emojis animasi, urip baterei maneh lan daya nirkabel


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “iPhone X: smartphone Apple anyar dumps tombol ngarep kanggo kabeh layar desain” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 12 September 2017 18.57 UTC

Apple wis di dudohake iPhone X, anyar smartphone radikal malih redesigned sing irungnya tombol ngarep tradisional kanggo desain kabeh-layar, uga iPhone anyar 8 lan iPhone 8 Plus model.

senior presiden Apple marketing donya, Phil Schiller, njupuk menyang tataran saka anyar Steve Jobs Theater perusahaan dumunung ing account anyar Apple Park "Spaceship" markas kanggo unveil iPhone anyar.

anyar $999 (£ 999 - ana dollar-kanggo-pound keseimbangn ing sawetara anyar produk Apple) iPhone X bakal teka karo iOS anyar perusahaan 11 lunak nampilaken anyar tombol ing layar lan sadurunge nyeret kanggo ngganti tombol ngarep fisik standar, kang wis dadi andalan saka iPhone wiwit Bukak baris ing 2007, plus emoji animasi anyar disebut Animoji.

IPhone X, pocapan 10, bakal teka ing rong warna, papan werna abu-abu lan salaka, lan kasedhiya kanggo pemandangan-urutan ing 27 Oktober, lan kapal dening 3 November. A pilihan panyimpenan 256GB uga bakal kasedhiya kanggo £ 1.149.

eksekutif Apple Tim Cook ngandika: "Iki iPhone X. Iku kabisat paling gedhe maju wiwit iPhone asli. "

Tinimbang mencet tombol, kedhaftar gesek saka ngisor kanggo njaluk menyang layar ngarep lan gesek terus kanggo pindhah menyang mbukak akeh tugas. Tangi pangguna piranti mung tutul layar utawa angkat iPhone, nalika tengah kontrol saiki diakses ngusap mudhun saka sudhut tengen ndhuwur telpon.

IPhone X layar OLED anyar.
IPhone X layar OLED anyar. Motret: Justin Sullivan / Getty Images

Ing ngarep piranti fitur potongan ing ndhuwur OLED Super retina tampilan omah anyar sing asli sistem kamera Ambane anyar kanggo Face ID sistem rai pangenalan lan kanggo njupuk selfies karo Apple Potret Mode. Apple ngandika Face ID saged Ngenali pemilik telpon saka mindai 3D pasuryan supaya kanggo mbukak kunci piranti, keasliane pembayaran lan input disimpen sandhi menyang layar login uga nggabungake menyang apps pihak katelu.

sistem padha wis digunakake dening Microsoft kanggo menehi Windows Hello-saged line komputer lumahing, nanging ora ana siji wis durung retak teknologi smartphone. Apple ngandika sistem iki saged operasi malah nalika pangguna iki nganggo kacamata, lan mung dibukak ing telpon nalika pangguna aktif nggoleki iku.

IPhone X ora kalebu scanner bekas driji Tutul ID Apple, sing dikenalake ing 2013 ing tombol ngarep karo iPhone 5S.

Nanging Apple bilih ID Face ana luwih aman saka Tutul ID dening faktor 20, saged nekakake antarane pasuryan pangguna nyata lan foto - lan malah tutup tiron Hollywood-tingkat - nggunakake sistem kamera Ambane True, kang proyèk lan IR dot map menyang pasuryan kanggo map iku. Iku malah dianggo ing peteng.

Mburi saka iPhone X kaca.
Mburi saka iPhone X kaca. Motret: Justin Sullivan / Getty Images

Liyane saka piranti digawe saka stainless steel lan kaca, harking bali kanggo desain iPhone 4, lan kaca sing saingan Samsung Galaxy S8 nanging tanpa layar sudhut mlengkung. Iku tandha kontras striking kanggo model iPhone kabeh-logam anyar, lan tetep bakal katon apa iku ciloko saka tingkat padha saka fragility minangka Smartphone sandwich saingan kaca-lan-logam. Apple ngandika kaca iki paling awet tau cekap kanggo smartphone karo pitulungan logam. Ing kuping Jack isih musna banget.

IPhone X bakal prosesor Apple kang paling anyar, ing A11 Bionic sing nerangake karo syaraf Engine terpadu kanggo pasuryan pangenalan lan saiki wis enem intine, saka taun pungkasan A10 karo papat intine. Apple bilih A11 wis 30% luwih cepet grafis lan ana sing nganti 70% prosesor luwih cepet saka A10 ing, nalika ndawakake urip baterei dening rong jam liwat iPhone 7 - titik pain kanggo mayoritas pangguna iPhone saiki.

Apple uga ngenalaken daya nirkabel Qi kanggo baris iPhone pisanan, sing nggunakake piring ing mburi telpon kanggo nampa saluran induktif saka pad utawa Piece saka Furnitur karo daya nirkabel dibangun ing. Iku fitur sing wis standar ing Galaxy S line Samsung Smartphone kanggo pungkasan telung taun lan kasedhiya karo sawetara musuh liyane, lan mbusak perlu kanggo biola karo kabel power kanggo ngisi smartphone.

Mburi saka iPhone X wis sistem kamera dual saiki menowo Apple, kang miwiti debut ing 2016'S iPhone 7 Liyane karo siji kamera sudhut amba lan siji kamera "telephoto" saged menehi telpon optical zoom loro-kaping, nanging tujuan vertikal tinimbang horisontal. Loro kamera sensor 12 megapiksel, gambar stabil optik lan Apple ngandika yen wis apik sistem photography komputasional kanggo gawé luwih, luwih rinci.

Bagéyan saka apik sistem versi anyar saka Potret Mode perusahaan, kang ngidini kedhaftar kanggo artificially cetho latar mburi kanggo nggawe ambane cethek saka lapangan, padha sing digawe dening kamera DSLR, lan ngganti efek cahya tengen pasuryan subyek kang. Musuh Samsung lan liyane uga wis mlebukake fitur padha, karo cacat gawan watara rinci nggoleki kayata rambute. Iku tetep bakal katon apa sistem Apple bisa ndandani masalah sing.

Apple uga di dudohake karakter animasi emoji anyar iku nyebut "animoji", sing ngidini kedhaftar kanggo map rai ungkapan ing kanggo karakter sethitik, kayata robot, fox, unicorn, utawa poo anthropomorphised nggunakake sistem pangenalan rai iPhone X kang. animoji The mung bisa dikirim panganggo liyane Apple liwat app Pesen perusahaan.

Ben Kayu, pangareping riset kanggo CCS kaweruh ngandika: "IPhone X punika cithak biru kanggo arah hardware anyar iPhone kang. Tampilan OLED lan desain anyar kamungkinan kanggo [dadi] standar ing model iPhone mangsa, nanging Apple kudu nyegat tantangan nggayuh sumber cekap.

"A introduksi staggered teknologi OLED lan desain anyar mbisakake Apple kanggo ajeg dalan munggah ukuran ing chain sumber lan nggedhekake bathi. Ing prices relatif dhuwur saka iPhone X sing mekanisme perlu lan penting kanggo ngontrol dikarepake ing tembung near. "

iPhone 8

iPhone 8
iPhone 8, kang bakal miwiti ing $ 699 / £ 699. Motret: Stephen Lam / Reuters

Kajawi iPhone X, Apple uga di dudohake loro Smartphone anyar liyane, iPhone 8 lan 8 Liyane, kang ateges dianyari versi 2016'S iPhone 7 lan 7 Liyane, kang padha piyambak nganyari saka iPhone 6 lan iPhone 6S garis saka 2014 lan 2015 mungguh.

Ing njaba iPhone 8 lan 8 Plus wis kaca ing ngarep lan mburi, karo band aluminium werna-dicocogaké watara njaba. Apple bilih kaca ing mburi ana "paling kaca awet ing sembarang smartphone", nyoba kanggo assuage ngedeni sing iPhone anyar bakal kurang awet saka iPhone 7.

iPhone 8 lan 8 Plus loro duwe anyar A11 chip Bionic Apple, nanging tanpa syaraf Engine sing cekap kanggo iPhone X, lan teka karo apik layar karo fitur Tone True perusahaan lan pamicara apik nalika tetep wangun sing saiki karo tombol ngarep karo Tutul ID 2 scanner bekas driji. Nanging padha lack rai pangenalan lan desain kabeh-layar saka iPhone X.

Schiller ngandika: "Iki iPhone pisanan digawé kanggo AR. Kamera sing individu nyelarasake ing pabrik kang ndadekake prabédan ageng AR, plus keuntungan AR saka anyar A11 chip Bionic. "

Apple uga ditambahake Qi nirkabel pangisian kaya iPhone X lan Bluetooth paling anyar 5.0 standar, kang samesthine dadi digunakake digunakake ing taun sabanjuré kanggo headphone lan peripherals liyane.

iPhone 8 lan 8 Plus bakal teka ing telung werna lan miwiti ing $ 699 / £ 699 lan $ 799 / £ 799 mungguh karo 64GB saka panyimpenan, kasedhiya kanggo pemandangan-urutan saka 15 September lan kapal dening 22 September. A pilihan panyimpenan 256GB uga bakal kasedhiya.

kayu ngandika: "IPhone X lan iPhone 8 model tambahan kuwat banget kanggo portofolio Apple sing alamat nambah kompetisi saka Samsung lan liyane. Musuh mesthi nonton carane cepet Apple bisa ketemu kanggo iPhone X lan miwiti mbangun bathi ing desain anyar karo komponen anyar. "

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

28983 1