iPad Pro review - mangsa Creative looking apik

iPad Pro review – the creative future’s looking good
sakabèhé Score4.5

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “iPad Pro review - mangsa Creative looking apik” iki ditulis dening Toby Musa, kanggo pengamat ana 29 November 2015 07.00 UTC

Ing roso kesengsem pisanan entri anyar kanggo sawetara tablet Apple - iPad Pro (saka £ 679, apple.com) - Iku saka sawijining 5.6 megapiksel, 32.8cm (12.9ing) Layar, kang ngungkuli ukuran lan resolusi apa Apple wis sadurunge ana. Iku katon nggumunke. Murub munggah game Pro-optimized kayata The Three (£ 3.99, tahan geni, app Store) lan bursts menyang urip. Uga jimat estetis ketok, karo puzzler tricksy kaya iki, rinci ditambahaké iku entuk manfaat nyata sing pecut, poke lan kothak seret puzzle watara kanggo kemajuan. Orane katrangan saka seri wis ditambahi ing terusan sawijining, karo kaping kamar saben bagean dadi saka bedhekan tinimbang ngarahke mung ing kothak piyambak. Iku pembangunan marem lan mamèraké paling ing hardware anyar iki.

Apple Tim Cook nepangke iPad Pro - video.

Nanging, iku heft komputasional ngisor njaba nggilap sing manawa kanggo paling Impress. Luwih kuat saka akèh-akèhé saka komputer mobile, claims Apple, lan saged nyunting 4K video - kaping papat luwih rinci saka standar TV HD - tegesé iMovie (free karo piranti) awon dhewe. Pro ora ngganti laptop kanggo kedhaftar dhuwur-mburi - ing winates memori ing Papan sumerep kanggo sing - nanging punika sampurna kanggo nggawe fanciest film ngarep kanggo sijine YouTube.

Lengkap Microsoft Office Suite kasedhiya kanggo free liwat App Store (sanadyan ing-app tuku perlu kanggo ngowahi file), lan demek ageng, digabungake karo konektor keyboard anyar, ndadekake apa antarane wong-wong mau breeze - apa iku dadi karo release minimalis Apple (£ 139) utawa sturdier, kurban backlit saka Logitech (£ 109,99). procreate (£ 4.49, app Store) nawakake stopkontak liyane Creative lan saiki nawakake tliti malah luwih karo release saka Apple Pencil (£ 79). Iku mung dianggo karo Pro, lan manawa dadi rencana niche, nanging interaksi karo sensor ing layar kanggo ngidini kontrol sing manawa kanggo mréntahaké kanggo seniman. Cukup katon ing apa David Hockney ngrambah karo iPad lawas kosong - Iku bakal ora surprise kanggo ndeleng generasi sabanjuré meksa nindakake perkara wates apa lukisan digital bisa entuk.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010