Intel nepangke Next Komputer Desktop Generation

Intel Unveils Next Generation Desktop Computers

CHIPMAKER Intel wis di dudohake sawetara piranti kalebu PC desktop powered by Kripik dianyari karo Iris grafis Pro, senadyan pasar PC kalem.

Faktor wangun anyar teka taun kalebu PC mini lan hotspot kabeh-in-siji sistem, kang bakal fitur Siap Mode Teknologi sing ngidini PC kanggo tetep sanajan iku ing negara daya-daya.

inti chip Intel papat gen daya sabanjuré gen komputer

Kelas anyar piranti PC dibangun menyang demek 20in karo baterei lan kemampuan kanggo Slot menyang stasiun docking.

Deutsch: Intel core i7-970 Unterseite

Deutsch: Intel inti i7-970 ngisor (kredit Photo: Wikipedia)

Senadyan Kurangé populasi saka sistem PC desktop tradisional dibandhingake karo laptop lan piranti liyane, Intel ngarep-arep line anyar bakal revive pasar PC berjuang dening Kapabilitas nambah dirancang kanggo mréntahaké kanggo loro bisnis lan konsumen memper.

“The business desktop punika babagan gedhe lan penting kanggo Intel, lan kita nandur modal ing – reinventing faktor wangun, pengalaman lan produk kanggo kita pelanggan,” ngandika Intel VP lan GM saka sawijining Platform Group Klien Desktop, Lisa Graff.

Uga PC faktor wangun cilik kayata Intel kang NUC (Unit sabanjure Computing), chipmaker ing showcased desain kabeh-in-siji referensi disebut Black Brook, kang fitur sing demek kanggo Windows 8, tampilan ukuran nganti 27in, lan baterei internal supaya bisa digunakake tanpa kang tethered menyang soket tembok.

Black Brook kalebu kamera Intel Realsense 3D terpadu, Uploaded kotak microphone, audio premium lan tampilan HD full.

Intel uga detailed pemroses inti pat anyar teka mengko taun, kalebu chip codenamed Sétan kang Canyon karo apik termal antarmuka lan CPU packaging kanggo ngidini kanggo overclocking, lan Inti i7 Edition Extreme ndhukung nganti wolung intine lan 16 Utas karo support memori DDR4.

Intel uga bilih bakal versi desktop generasi kalima Kripik inti mbesuk sawijining codenamed Broadwell, kang bakal nggawa Iris Pro grafis kanggo desktop kanggo pisanan kanggo ngirim ngedongkrak kinerja grafis.

Teknologi Mode siap, kang bakal kasedhiya ing pilih sistem OEM ing 2014, diterangake minangka kemampuan sing njupuk kauntungan saka negara daya-daya ing Kripik inti pat Intel kang kanggo ngaktifake PC kanggo tetep siap lan tansah disambungake malah nalika ing negara daya-daya. Sampeyan bisa uga digunakake kanggo mesthekake yen PC tansah siap kanggo stream media menyang piranti liyane ing ngarep, contone, miturut tenan.

ing Desember, Analyst rasukan tiyang istri IDC ngandika sales PC nolak Samsaya Awon saka wis samesthine ing 2013, minangka Smartphone lan tablet terus dominasi pasar konsumen teknologi.

“pengiriman PC Worldwide tumiba -10.1 persen pungkasan taun,” IDC ngandika, rada luwih saka nggambarake sadurunge -9.7 persen, nggawe “dening kontrak tahunan adoh paling abot ing rekaman”. m

Repost.Us – Republish Artikel iki
wacana iki, Intel nepangke komputer desktop generasi sabanjuré senadyan berjuang pasar PC, wis syndicated saka The Inquirer lan wis dikirim kene karo

Meningkat dening Zemanta