Aku Cukup Garang Smartphone a [VIDEO]

The Jupiter IO 3 punika smartphone 3G sing biaya $299, nganggo Android KitKat 4.4 lan uga vape a. Iku claims duwe 16 jam urip baterei, thanks kanggo loro batre, siji kanggo daya telpon lan siji kanggo daya vape ing.

17367 0