Ati Human bisa Digawe!

Human Liver Can Be Created!
Ilmuwan nggawe 'ati manungsa’ saka sèl punca (liwat AFP)

Ilmuwan ing Jepang ngandika padha thukul ati manungsa tissue saka gagang sel ing kawitan sing ngemu janji kanggo alleviating butuh kritis organ donor. Nggawe tissue Lab-thukul kanggo replenish organs rusak dening Laka utawa penyakit punika Grail Suci ...

Meningkat dening Zemanta