Huawei P9 Plus Review

Huawei P9 Plus Review
sakabèhé Score4.5
  • The P9 Plus punika smartphone paling Huawei wis digawe kanggo tanggal ... yen ora Count Nexus 6P. Butuh rumus menang saka P9 lan mung nambah dicokot sethitik menyang.

kapal penggedhe super-ukuran tenan Cina kang gedhe, karo kamera fun, selfies banget, kinerja snappy lan urip baterei ngalangi – iku mung kawirangan bab Android selaras


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Huawei P9 Plus review: -Kelas dhuwur Free Download dianakaké bali dening lunak sub-par” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 7th Juni 2016 06.00 UTC

Huawei P9 Plus versi ageng saka Produsèn smartphone Cina kurban banget pisanan. Ingkang nagih "plus ing saben cara" - lan ora nguciwani.

Karo "plus" versi Smartphone manufaktur liyane ', ing P9 Plus katon kaya P9 diunekake munggah dening 5% ing photocopier a. Iku sibling cilik atraktif, uga-digawe smartphone, ing P9 Plus merata supaya, senadyan magnification ing.

Metal awak karo nutul becik

p9 huawei plus review
The P9 Plus wis nutul sethitik becik kayata flaring abang sak tombol daya lan kelir ungu tipis kanggo awak logam. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Wis layar 5.5in luwih gedhe, iku rada dhuwur, luwih akeh lan abot. Nerangake ing siji werna – grey quartz – werna Gunmetal werna abu-abu atraktif karo logat abang menarik sak tombol daya.

bali punika permukaané saka P9 lan karo sisih rada dibunderaké, ngrasa tenan becik ing tangan. Iku katon lan ngrasa saben dicokot smartphone dhuwur mburi premium.

Dibandhingake 5.5in Edge Galaxy S7 Samsung, ing P9 Plus 1.4mm rodho, 2.7mm luwih akeh lan 5g abot, nanging 0.7mm tipis, nalika Apple iPhone 6S Plus punika 5.9mm rodho, 2.6mm luwih akeh, 0.3mm kenthel lan 30g abot, kang banget ngelingke ing tangan, nggawe harder kanggo nangani.

Layar punika 5.5in full HD AMOLED, kang becik-looking, mawerna-werna lan wis cemeng inky jero. Ing 401ppi iku ora cukup minangka pin-cetha kaya musuh saka Samsung lan Google, kalebu Huawei dhewe Nexus 6P, nanging wis gedhe offline ngarepke lan bakal please paling.

p9 huawei plus review
Kabar iyub-iyub meh podho iOS luwih saka Android Google. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Specifications

  • Layar: 5.5ing full HD AMOLED (401ppi)
  • Prosesor: Octa-inti Huawei Kirin 955
  • RAM: 4GB of RAM
  • Panyimpenan: 64GB + kertu microSD
  • Sistem operasi: Android 6.0 karo emosi UI 4.1
  • Kamera: 12kamera dual mburi MP, 8MP kamera ngarep-madhep
  • Konektivitas: LTE, Wi-Fiac, NFC, lan, Bluetooth 4.2, USB-C lan GPS
  • Ukuran: 152.3 x 75.3 x 6.98mm
  • Bobot: 162g

Snappy karo urip baterei ngalangi

p9 huawei plus review
setelan lan alat daya-daya Huawei kang bantuan ngenali apps masalah lan nggawe baterei luwih awet. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The P9 Plus enggo bareng prosesor P9 kang, Huawei kang octa-inti Kirin 955 chip, nanging nambah 1GB ekstra RAM nggawa menyang 4GB lan wis kaping pindho panyimpenan karo 64GB dibangun ing, nalika isih gadhah slot kertu microSD kanggo nambah liyane.

The P9 Plus ana snappy, powered liwat kabeh aku mbuwang ing lan mlayu adhem saka sawijining sibling cilik. urip baterei uga apik, langgeng 38 jam antarane biaya nggunakake rencana daya pinter Huawei kang, karo atusan kabar, 10 jam music ngrungokake, Panggunan browsing lan app limang jam lan ing titik aneh saka photography lan game. Paling wong bakal kamungkinan njaluk rong dina antarane biaya. Liyane, mode daya-daya luwih agresif kasedhiya, uga alat Panggunan app, kang mbantu ganja metu daya-luwe apps.

Boten kados P9 ing, ing P9 Plus kalebu daya cepet ing baris karo paling Smartphone dhuwur mburi liyane, supaya tutup munggah ora mbutuhake jam disambungake menyang sumber daya.

emosi UI 4.1

p9 huawei plus review
EMUI nambah wates nyenengake kanggo apps lan ndadekake jumlah pinunjul saka owah-owahan menyang dipikir lan aran saka Android. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The P9 Plus wis Android dipunéwahi Huawei kang 6.0 sistem operasi Marshmallow disebut emosi UI (EMUI 4.1). Iku persis padha P9 lan meh podho Apple iOS, kalebu mekso kabeh apps diinstal ing telpon dadi ing homescreen, ora tucked adoh ing standar laci app Android.

Sawetara bakal kaya dipikir, wong ora bakal. Wis kontrol kenceng app, kang becik, lan ora minangka bloat-kapenuhan minangka versi selaras liyane Android nanging ora apik minangka standar pengalaman Android.

scanner bekas driji

p9 huawei plus review
The scanner bekas driji ing mburi iku salah siji saka paling cepet lan paling apik ing pasar. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The scanner bekas driji ing mburi cepet banget, akurat lan uga diselehake kanggo ukuran telpon. Ora tau ing testing sandi wong iku gagal kanggo ngenali driji. Sampeyan ora bisa mbukak kunci telpon nggunakake scanner bekas driji tanpa njupuk telpon nganti, Nanging.

Layar sensitif meksa

p9 huawei plus review
Pencet driji harder ing foto ing app gallery njedhul munggah loupe nggedhekake. The harder push sing luwih tingkat magnification. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

The P9 Plus iku salah siji saka piranti Android pisanan duwe Layar sensitif meksa, kang Huawei Telpon Pencet tutul.

menehi implementasine Sejatine mirrors pendekatan Apple ing iPhone 6S Plus. Mencet hard ing lambang app Huawei njedhul munggah sawetara tumindak cepet lan trabasan. Mencet harder isih njupuk langsung kanggo siji tumindak Sampéyan, kayata langsung menyang mode selfie ing app kamera.

Pangguna bisa milih kanggo ndhelikake ngarep pandhu arah, bali lan bubar digunakake tombol apps ing sisih ngisor layar lan kanggo ngaktifake karo meksa tambah, utawa nyetel sudhut kiwa utawa tengen ndhuwur minangka trabasan kanggo miwiti apps.

Ing app gallery, mencet hard ing foto ndadekke munggah loupe pembesar karo zoom langsung ceceg kanggo carane hard sampeyan menet. Iku banget responsif, lan alat sethitik prayoga kanggo inspecting detail, nanging paling wong ora katon sing hard ing foto sing.

Pencet tutul pasuryan masalah padha Apple 3D Tutul – iku angel ngerti apa ndhukung, pihak katelu support app Highly dipercaya lan aku ora yakin apa sapa bakal mungkasi munggah nggunakake. Iku aktif nemu ing cara obah lambang watara ing homescreen, nanging bisa diuripake.

Android bisa nambah support native kanggo meksa layar sensitif ing mangsa, nanging aku tetep unconvinced dening implementasine sembarang mangkono adoh.

dual kamera

p9 huawei plus review
The dual persiyapan kamera ing mburi: siji kamera ireng lan putih, siji werna. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

kamera dual ing mburi "co-dirancang karo yang lain" iku sistem kamera padha cekap kanggo P9 ing, lan kuwi mrodhuksi gambar looking apik lan cukup akèh fun nggunakake.

Kamera monochrome utamané cetha, lan ndadekake Urut tengen subjek tenan cemlorot.

Kamera selfie ngarep-madhep wis lensa luwih cepet, kang ngijini ing cahya liyane karo f-mandeg saka 1.9, dibandhingake f2.4 ing P9 kang. Bentenipun ngelingke. Selfies katon luwih cetha, padhang lan luwih rinci. Ing cahya relatif miskin iku diprodhuksi sawetara sing paling, selfies paling rinci aku wis katon. Ana macem-macem mode kaendahan banget, nanging kabeh mung mungkasi munggah rusak detail.

p9 huawei plus review
Huawei kamera app cantik apik, nanging lack of mode HDR otomatis iritasi. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

pengamatan

  • bali punika kathah permukaané lan polesan saka P9 ing, nanging ora lunyu minangka sawetara Smartphone logam
  • pencet tombol volume pindho nalika dikunci kanggo cepet njupuk foto ing kurang saka siji liyane
  • Piranti app-kontrol Huawei kang banget kanggo daya ngawasi saluran etc
  • A sawetara app pihak katelu teka wis diinstal, nanging bisa dibusak
  • There’s a third-party theme that removes the ugly bubbles around app icons on the homescreen I’d still install a third-party launcher such as Nova or Google Now Launcher
  • There’s an IR blaster in the top to control your TV

Price

The Huawei P9 Plus is exclusive to Vodafone in the UK at the moment, starting at £500 on a pre-paid tariff. Prices from third-party retailers vary.

In comparison, ing smaller P9 costs £449, Samsung’s Galaxy S7 Edge biaya £ 639, ing Google Nexus 6P biaya £ 449 lan Apple iPhone 6S Plus costs £619.

Putusan

The P9 Plus punika smartphone paling Huawei wis digawe kanggo tanggal ... yen ora Count Nexus 6P. Butuh rumus menang saka P9 lan mung nambah dicokot sethitik menyang.

The selfie camera is great, the rear dual camera is fun and the look and feel of the phone is top notch. The screen isn’t as crisp as rivals, but is still good looking, while the fingerprint scanner on the back is arguably the best in the business.

Iku mung EMUI Huawei sing ngemu mburi telpon – iku ora minangka atraktif utawa iso digunakke minangka paling versi Android liyane. Sawetara bakal seneng, Aku ora.

Pros: Rupane apik, ngrasa gedhe, kamera selfie banget, kamera dual mburi gedhe, scanner bekas driji sarwa, urip baterei prayoga, USB-C, IR blaster, support kertu microSD

Cons: EMUI ora cukup nganti ngeruk, Layar ora apik kanggo VR (résolusi kurang), Pencet tutul dicokot saka gimmick a, eksklusif kanggo Vodafone ing UK, baterei ora dipindhah

p9 huawei plus review
USB-C karo daya cepet. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web