Huawei Mate 8 Review

Huawei Mate 8 Review
sakabèhé Score3
  • baterei apik lan desain ayu ora cukup kanggo menehi saran iki liwat kompetisi adoh unggul.

Saben wektu telpon Huawei anyar dirilis, ana pitakonan padha takon: Kita bisa duwe rancangan iki, nanging tanpa piranti lunak ala? Paling taun, karo Nexus 6P, request sing pungkasanipun mangsuli.

Ora ana siji wis nemen takon Nexus 6P karo software ala lan ing akeh cara sing persis apa Mate ing 8 punika. Wis mbangun padha, spek kamera lan iku cepet banget, nanging perjuangan kanggo tenan saingan. Iku isih telpon apik, nanging liyane kesempatan ora kejawab kanggo Huawei tenan nggawe sawijining tandha ing Amerika Serikat lan UK.
Waca liyane ing http://www.trustedreviews.com/huawei-mate-8-review#wY6umSIaiiQdcSwp.99