Carane astronot urip ketegangan diplomatis ing papan

How astronauts survive diplomatic tensions in space
Carane astronot urip ketegangan diplomatis ing papan (liwat AFP)

Nalika Amerika Serikat lan Rusia perdagangan sanksi minggu iki ing krisis pikantuk liwat Crimea, astronot saka loro bangsa wungu ndhuwur discord ing atusan suci sing miles from Bumi. Experts ngomong soyo tambah ketegangan politik lan ekonomi ...

Meningkat dening Zemanta