Google piksel 3 XL Review: Big Isih Beautiful

Google Pixel 3 XL Review: Big is Still Beautiful
sakabèhé Score5
  • piksel ing 3 XL punika smartphone gedhe, nanging kados pungkasan taun kang XL kurban, iku ora kudu paling telpon Google - cilik, piksel murah 3 iku kanthi nganggo cara akeh telpon luwih.

piranti iki njupuk ngendi versi pungkasan taun kang kiwa mati, karo kinerja Gamelan, kamera banget lan layar Fantastic


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Google piksel 3 XL review: amba isih ayu” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 24 Oktober 2018 05.00 UTC

iPhone XS Max pesaing Google ndadekke layar amba, kedudukan amba lan awak kaca amba, nanging piksel ing 3 XL cukup apik kanggo ngalahake para raja Free Download?

Ing cilik saka Smartphone piksel Google iku biso dibantah paling telpon Android cilik arep, lan Pixel ing 3 Enggo bareng XL akeh sipat sawijining paling.

Ing mburi saka piranti sing gambar muntaber saka saben liyane - loro-muni kaca, part polesan, part etched. Sisih logam nggilap ditutupi lan kaca bali duwe mewah, aran Gamelan ing tangan.

Ing lumahing etched kurang kekacoan jari biasane digandhengake karo telpon kaca-digawe, nanging rada luwih lunyu saka bagean polesan. Sawise saperangan minggu iku dadi sethitik kurang lunyu, nanging ing 76.7mm sudhut piksel ing 3 XL ora telpon cilik.

Penanganan siji-nyerahke iku tantangan, nanging bobot 184g sawijining korek mbantu dibandhingake karo 208g iPhone XS Max lan 201g Samsung Galaxy Note 9.

Google piksel 3 XL review
Garis status ing sisih tengen wis ilang sawetara lambang thanks kanggo kedudukan ing, nuduhake tinimbang dot tegesé ana sing toja menyang iyub-iyub kabar. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Layar 6.3in ayu. asri, mawerna-werna lan apik liwat taun pungkasan. Iku ora cukup minangka mripat-popping minangka Samsung utawa Apple paling, nanging banget cedhak, lan prabédan ing saiki mudhun kanggo prakara saka rasa.

ana, Nanging, kedudukan massive ngemot kamera selfie dual lan speaker. debat Aesthetic aside, iku penting kanggo Wigati sing amarga kedudukan punika dhuwur iku njupuk munggah cuwilan amba layar ing ndhuwur, karo wilayah salah siji sisih istimewa kang digunakake kanggo garis status.

Nalika kuwi, senadyan 0.3in ageng ing diagonal saka piksel 2 XL, piksel ing 3 XL wis ateges mung gained dhuwur status-garis ing layar dibandhingake karo telpon pungkasan taun kang. Mulane ing wilayah layar iso digunakke dianggo metu babagan 0.3mm rodho saka piksel ing 2 XL, minangka Android mratelakake papan salah siji sisih kedudukan ing paling apps layar kebak kayata Netflix, Amazon utawa paling apps video liyane. YouTube lan Google Photos sing seng paling ketok.

Ana ora cukup kamar salah siji sisih kedudukan kanggo paling saka lambang status bar salah siji. Yen sampeyan duwe persentasi baterei katon, telpon disambungake menyang wifi lan nyetel kedher, yen sampeyan nyambungake piranti kuping Bluetooth sampeyan mungkasi munggah karo titik ing sisih tengen garis status nuduhake ana liyane lambang needed saka bisa pas.

Padha dadi kanggo lambang kabar ing sisih kiwa, kang kudu pas ing wilayah cilik antarane wektu lan kedudukan ing. Google iku ora piyambak ing gadhah masalah iki, nanging banget pocapan ing piksel ing 3 XL.

Specifications

  • Layar: 6.3Ing OLED QHD + (523ppi)
  • Prosesor: octa-inti Qualcomm snapdragon 845
  • RAM: 4GB of RAM
  • Panyimpenan: 64 utawa 128GB
  • Sistem operasi: Android 9.0 pie
  • Kamera: 12.2MP kamera mburi karo OIS, dual kamera 8MP ngarep-madhep
  • Konektivitas: LTE, wifi, NFC, eSIM, Bluetooth 5 lan GPS
  • Ukuran: 158 x 76.7 x 7.9 mm
  • Bobot: 184g

Baterei A dina kang

Google piksel 3 XL review
The SIM tray ing ngisor telpon jejere USB-C port. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

piksel ing 3 wis Qualcomm kang saiki ndhuwur-saka-saka-line prosesor Snapdragon 845, minangka digunakake ing OnePlus 6 lan paling Smartphone kapal penggedhe saiki, karo sing istiméwa ing versi UK saka Samsung S9 lan catetan 9 lan telpon Huawei kang, loro kang nggunakake Kripik dhewe-account.

piksel ing 3 mung wis 4GB RAM, dibandhingake karo 6GB utawa malah 8GB ing sawetara saingan Android dhuwur mburi. Nalika iku bisa uga bakal kelangan ing game saka Top trumps, iku ora ngelingke ing saben dina nganggo amarga piksel ing 3 iku mung buttery-Gamelan ing operasi, karo game kinerja ndhuwur-kedudukan banget.

Aku ngeweruhi sawetara agresif jawab app latar mburi. Yen sampeyan njupuk 14 foto ing kalonggaran cepet nalika ngrungokake Spotify, piksel ing 3 XL bakal siksa Spotify ing latar mburi, nolak musik. Aku mung pinanggih prilaku iki nalika aktif looking for iku, Nanging.

urip baterei ana padha piksel cilik 3, ngatur mung liwat 24 jam antarane biaya. Digunakake minangka piranti ku, ngirim lan nampa atusan email, pesen lan kabar push, ngrungokake limang jam music karo Spotify liwat headphone Bluetooth, nonton 30 menit saka Netflix, lan njupuk bab 10 foto dina, piksel ing 3 XL digawe saka weker jam 7 kanggo babagan 7.30am esuk sawise.

Panggunan korek weruh saperangan liyane saka jam urip baterei. Daya cepet liwat kabel USB-C klebu, lan liwat piksel ing Stand pangisi daya nirkabel, nanging winates mung 5W liwat pangisi daya nirkabel pihak katelu saiki.

Android 9 pie

Google piksel 3 XL review
Android 9 tombol navigasi Tulis Pie lan SIM mbukak akeh tugas sing prentah ing piksel ing 3 XL. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

piksel ing 3 XL nganggo versi paling anyar saka Android 9 Pie karo kontrol prentah Tulis Google ngganti bali tradisional, ngarep lan tombol navigasi Ringkesan, lan Gmail kang anyar Smart Tulis ing seluler, kang ndadekake nulis email kurang kurang laborious.

Google wis ora digawe perubahan sembarang khusus kanggo luwih gedhe layar 6.3in ing piksel ing 3 XL, nanging Gboard ndhukung siji-nyerahke mode typing lan tombol Tulis gampang kanggo nggayuh karo jempol.

Ana pribadi seger digital, kalebu nglacak wektu lan Google Angin Down, kang ngaktivasi ora disturb lan mranata layar kanggo monochrome kanggo dissuade saka nggunakake.

Sakabèhé iki smoothest ing, versi olahan paling Android kasedhiya ing smartphone sembarang, nyaingi iOS Apple ing iPhone XS kanggo slickness.

Kamera

Google piksel 3 XL review
App kamera olahan lan gampang kanggo nggunakake. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

piksel ing 3 XL nduweni kamera pas padha minangka cekap kanggo sibling sawijining cilik, lan kuwi minangka genuinely sarwa, njupuk richly rinci lan sregep gambar ing prakteke kondisi cahya karo sethitik kanggo ora skill Photographic dibutuhake.

New kanggo piksel ing 3 punika Google Super Res Zoom, yaiku zoom digital meningkat sing dianggo uga banget, nanging ora bisa cukup ngalahake musuh karo kamera teleskop ing magnification maksimum. Ing piranti AI-powered Top dijupuk advisor nelukaké kaping pigura sadurunge lan sawise sampeyan mencet tombol jepret lan panji nalika mikiraken iku tak gambar luwih saka sampeyan ngatur manual.

Ing mode ngadeg uga apik, senadyan lack of kamera liyane ing mburi. Ing ngarep ana sistem kamera dual selfie, siji standar lan siji sudhut amba kamera Ultra, kang tegese sampeyan bisa remet luwih menyang dijupuk.

Kanggo luwih rinci ing kinerja kamera, please ndeleng piksel ing 3 review.

piksel Menenga

Google piksel 3 XL review
Piksel Menenga mung rawuh ing plastik putih alus-tutul, lan wis lip cilik ing telpon lenggah mujur kanggo ngisi. Motret: Richard Drew / AP

Piksel Menenga iku pilihan £ 69 nirkabel-daya ngadeg kang wis loro fitur unik kanggo piksel ing 3 lan 3 XL. Kapisan punika kemampuan kanggo nirkabel ngisi Smartphone Google anyar ing 10W. Pihak katelu pangisi daya nirkabel Qi bisa saiki mung ngisi piksel ing 3 lan 3 XL ing 5W, sanajan Certified Made kanggo pangisi daya nirkabel Google bakal kasedhiya ing tanggal mengko sing bisa ngisi daya telpon ing lengkap 10W.

Kapindho iku dadi smartphone menyang tampilan pinter mujur Google Assistant, sethitik kaya Google Ngarep Hub. Nalika sijine telpon ing ngadeg karo layar mati urip mode Assistant Google, kang salah siji lampu tampilan sekitar karo wektu, Tanggal lan kabar kaya normal, karo ditambahaké kothak Assistant Google ing ngisor, utawa nampilake pilihan saka Photos Google.

Uga ngaktivasi mode tansah-ngrungokake pinter-speaker-kaya sing ngenteni kanggo tembung tangi "Hey Google", diperlokaké nganti Google Assistant barking metu jawaban nggunakake penutur lan nampilake asil ing layar.

Uga bisa tumindak minangka weker Sunrise, cahya munggah layar 15 menit sadurunge weker esuk dadi mati ing abang anget kanggo nada kuning, lan murup karo urip feed saka lawang ngarep yen wong rings Nest Hello doorbell sampeyan bisa uga kudu.

Kerjane uga cukup, nanging larang kanggo pangisi daya nirkabel lan Suspect sawetara bakal nganggep iku tuku penting.

pengamatan

Google piksel 3 XL review
Ing Mint-ijo tombol daya piksel putih 3 XL iku flourish becik sethitik saka werna. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian
  • Sampeyan njaluk pesawat saka USB-C waste lan USB-C kanggo 3.5mm rate ing kothak
  • Penutur sing tenan cukup seru lan cetha karo misahake stereo apik (senadyan speaker ngisor banter saka siji ndhuwur)
  • Sampeyan bisa nguripake pasuryan layar mudhun kanggo ngalih ing ora disturb
  • Haptics apik lan punchy
  • Telpon uga duwe eSim, kang bakal urip liwat nganyari piranti lunak mengko taun karo EE dikonfirmasi kanggo ndhukung iku
  • Sampeyan bisa remet sisih kanggo pemicu Google Assistant

Price

The Google piksel 3 XL kasedhiya kanggo £ 869 karo 64GB saka panyimpenan utawa £ 969 karo 128GB saka panyimpenan, ing pilihan saka ireng, putih utawa Jambon.

Kanggo comparison, ing 64GB piksel 3 biaya £ 739, ing Huawei P20 Pro biaya £ 669, ing Samsung Galaxy Note 9 biaya £ 899, ing OnePlus 6 biaya £ 469 lan 64GB ing iPhone XS biaya £ 999.

Putusan

piksel ing 3 XL punika smartphone gedhe, nanging kados pungkasan taun kang XL kurban, iku ora kudu paling telpon Google - cilik, piksel murah 3 iku kanthi nganggo cara akeh telpon luwih.

piksel ing 3 XL iku lunyu a, atraktif lan apik banget-koyo piranti, nanging uga gedhé lan relatif lunyu, nggawe kui liyane angel kanggo nangani saka piksel taun pungkasan 2 XL. bobot entheng iku sawijining kauntungan marang musuh ing ngurangi pain tangan potensial disebabake ukuran sanadyan.

Iku tak kamera gawe, lan layar ayu, nanging kedudukan bisa sijine sawetara mati. Aku ora umum sok dong mirsani ngarsane kajaba nalika diblokir status bar lambang, kang aku ketemu ngganggu.

Nalika £ 869 mesthi ora mirah, Panjenengan undercut ing dhuwur mburi, musuh-layar amba kayata catetan 9 lan iPhone XS Max dening sethitik utawa kathah. Dadi yen sampeyan pengin layar amba lan super-olahan pengalaman Android, piksel ing 3 XL iku salah siji kanggo tuku.

Pros: super Gamelan lan kinerja adi, layar gedhe, lorone squeezable, Android 9 pie lan 3 taun anyar, banyu tahan, kamera Fantastic, daya nirkabel

Cons: kedudukan massive, ora panyimpenan expandable utawa baterei dipindhah, ora kuping Jack, ora pasuryan pangenalan, cukup amba lan lunyu

Google piksel 3 XL review
Loro-muni maneh siji sheet saka kaca, polesan ing ndhuwur lan pinggir, nalika kang etched kanggo nggawe tektur Mat kanggo liyane. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010