maps Google online bali ing wektu

Google online maps go back in time

Google ana ditambahaké travel virtual wektu kanggo sawijining Internet kurban.

Titan teknologi wiwit ngeculke wong mulih jam Street gambar kanggo nuduhake carane panggonan wis diowahi liwat pitung taun iku wis ngempalaken gambar kanggo layanan map free online sawijining.

“Yen sampeyan wis tau ngimpi kang lelungan wektu kaya doc Brown, saiki iki kasempatan,” Street View manager Vinay Shet ngandika ing kirim blog, referring kanggo karakter saka 1985 film fiction komik 'Bali menyang Future.’

gambar sajarah saka Street View arsip gendakan bali menyang 2007 bisa nelik ing Google Maps ing komputer desktop apa Shet digambarke minangka “wektu kapsul digital donya.”

Conto katampil klebu ing 2014 Stadium Piala Donya njupuk wangun ing Brazil lan reconstruction ing Jepang sawisé lindhu gedhé lan tsunami ing 2011.

“Yen sampeyan lagi bocah dina, 50 taun saka saiki sampeyan bakal bisa lumaku liwat kenangan tetanggan lawas,” senior presiden Google infrastruktur Urs Hölzle ngandika saka “fitur anyar kelangan” ing post ing jaringan sosial Google+.

Source: afp.com

Meningkat dening Zemanta

Artikel web