Google kaca 2.0: gambar pisanan muncul

Google Glass 2.0: first pictures emerge

Versi anyar saka komputer sirah-dipasang Google wis dicethakaké ing pakaryan babagan penyimpanan file pamaréntah AS.


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Google kaca 2.0: gambar pisanan muncul” iki ditulis dening Alex Hern, kanggo theguardian.com ana 29 Desember 2015 12.19 UTC

senadyan nyababaken iku mati ing awal taun iki, Google wis dicethakaké versi anyar saka komputer wearable Kaca sawijining, ngarahke squarely ing bisnis perusahaan kayata kesehatan lan Manufaktur.

Ing filings karo Komisi komunikasi Federal Amérika, tenan search wis diterbitake gambar pisanan saka piranti redesigned, kang saiki fitur lengen foldable nyekeli layar luwih gedhe.

gambar liyane saka hardware Google Kaca anyar.
gambar liyane saka hardware Google Kaca anyar. Motret: FCC / Google

resmi, Google wis ora ngakeni wontenipun piranti anyar kang, senadyan kasunyatan sing relaunch perusahaan-fokus sawijining wis kawruh umum wiwit Juli. Sing gosip uga ngusulaké menawa versi anyar saka kaca iki dibangun kanggo anti banyu lan hard-ngagem, uga nabrak tech samesthine kaya wifi luwih, pemroses luwih cepet, lan apik kamera lan baterei.

The pungkasan perusahaan wis ngandika ing prakara iki sing kaca iki "lulus" saka posisi sawijining eksperimen ing divisi riset X Google, lan diselehake ing kontrol Tony Fadell, wong konco iPod lan Nest perusahaan pinter-ngarep.

relaunch saged Nyusul sawisé dening versi konsumen anyar. Nanging saiki, piranti bakal ngarahke ing bisnis pelanggan sing gain Nilai langsung saka gadhah tampilan sirah-dipasang. Ketok nggunakake-kasus kalebu surgery lan Manufaktur, ngendi akses tangan-free kanggo layar voice-kontrol bisa dadi arang banget migunani. Re-ngetokake menyang lingkungan bisnis uga bakal ngidini perusahaan supaya gadhah kanggo ngadhepi akeh masalah dialami dening pangguna konsumen, utamané uneg-uneg privasi marakake nganggo kamera sirah-dipasang ing panggonan umum.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010