Google debunks mitos populer kaca

Google debunks popular myths about Glass
Google Glass OOB Experience 27126

Google kaca OOB Pengalaman 27126 (kredit Photo: tedeyt ing)

Ditambah Reality Eyewear Google Kaca wis dianggep unfairly, utawa dadi perancang sawijining mikir, lan redress imbangan Google wis debunked ing “Ten Mitos Top” babagan.

Myth 1 – Kaca punika Bandjor pokok saka donya nyata. Miturut Google, “Kaca punika mati dening gawan mung yen sampeyan pengin dadi.” Ing tembung liyane, iku mung ing nalika iku ing lan mulane iku ora disambi sampeyan, kajaba iku ora.

Myth 2 – Kaca punika tansah ing lan ngrekam kabeh. Google ngandika, “Kaca ora dirancang kanggo utawa malah saged tansah ing rekaman (baterei ora maneh saka 45 menit sadurunge iku perlu daya).” Iku isih bakal becik yen ana cahya abang sing teka ing utawa soko sanadyan, ora iku?

Myth 3 – Kaca Piranti sing teknologi-nyembah geeks. Google ngandika Piranti sawijining, utawa Testers beta, kalebu “tuwane, petugas kang mateni kobongan, zookeepers, brewmasters, siswa film, Reporters, lan Doctors.” Uga nyariosaken sing Kaca ndadekake wong nggunakake teknologi kurang “amarga wong lagi nggunakake liyane irit”. We lagi tenan ora yakin apa kanggo nggawe statement sing, supaya kita bakal ngenteni lan ndeleng yen tuwane, petugas kang mateni kobongan, zookeepers, brewmasters, siswa film, Reporters, lan Doctors sing pisanan ing antrian ing dina Bukak.

Myth 4 – Kaca siap wektu Perdana. Google ngilingake kita sing iki piranti rancangan lan sing “ing mangsa, prototipe dina iku uga katon minangka lucu kanggo kita minangka sing telpon seluler saka agêng 80s.” Aja, Google. Ora ing mangsa, saiki.

Myth 5: Kaca ora rai pangenalan (lan iku dodgy liyane). Google ngandika iku ora. Sehat-sehat, ora. durung.

Myth 6: Kaca isine mripatmu(s). Google ngandika layar bener ndhuwur Eye. Yen kita wanted kanggo dadi pedantic kita ngene wong iku sing Pasangan saka kaca tingal supaya mesthi isine mata, nanging kita bakal ora.

Myth 7 – Kaca punika piranti ndjogo sampurna. Google ketoke golek iki banget nyenengake. Kacariyos, “Yen wong kepengin kanggo meneng-menengan ngrekam sampeyan, ana akeh, kamera luwih akeh metu ana saka siji sing nganggo conspicuously ing pasuryan lan sing murup saben-saben sampeyan menehi prentah swara, utawa pencet tombol.” cukup Fair.

Myth 8 – Kaca punika mung kanggo sing cukup kang ndarbeni hak istimewa kanggo saged. Ana gosip yèn piranti rampung bakal biaya kurang tinimbang saiki $1,500 price. Nanging Google ngandika sawetara wungu dhuwit kanggo tuku liwat Kickstarter lan Indiegogo. Opo, tenan? We lagi arep nyoba kanggo mundhakaken dhuwit kanggo kulkas anyar kanggo kantor.

Myth 9 – Kaca punika begalan… SIRIH. Google dielingake, “Mung metokake ing atine, bakal-bakal gendero: Kaca bisa ditempelake lensa resep, supaya mrintahake kaca kanggo dipateni mbokmenawa kathah luwih aman saka insisting wong kesandhung babagan wuta ing kamar lemari.” Given sing kulo wis wis wong kang dipenjara kanggo ngagem kaca nalika nyopir lan dianakaké dening FBI kanggo perompak segoro movie, kita wis tak cara dawa kanggo pindhah.

Myth 10 – Kaca tandha mburi privasi. Google nuding metu sing panginten kamera, kamera video lan cellphones kabeh signaled mburi privasi, nanging ing kasunyatan, lan yen padha dadi commonplace, sumelang ing seda mudhun. titik Final ndadekke kita kita Internet iku debat.

Inquirer wis mlaku debat minggu iki ing munggah saka Internet iku sing ndayani pangembangan teknologi wearable. Aku ate krungu views ing apa Internet iku bakal matèni privasi, utawa apa data pangguna diklumpukake dening piranti pinter bakal cekap kangge dilindhungi.

Source: Inquirer

Meningkat dening Zemanta