Google mundut paten imaging virtual saka Foxconn

Google buys virtual imaging patents from Foxconn

Google wis tuku imaging virtual paten saka supplier Taiwanese Foxconn sing bisa digunakake ing sawijining interaktif “Google kaca” piranti, miturut document angsal dening AFP dino sabtu.

Ora rincian kang dirilis ing jumlah sing transaksi.

Paten hubungané teknologi sing ngidini gambar virtual dadi super-dileksanakake liwat gedhe-gedhe nyata, miturut media lapuran.

Padha bisa digunakake ing interaktif voice-aktif eyewear kang dikembangaké dening US Internet buta. A rancangan saiki ing testing.

Foxconn Teknologi, uga dikenal kanthi jeneng Hon Hai Precision Industry, Supplier utama ing Asia kanggo Google saingan paling gedhe Apple, utamané kanggo Pabrik iPhone.

 

Meningkat dening Zemanta