Saka montor driverless kanggo jetpacks

From driverless cars to jetpacks

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Saka montor driverless kanggo jetpacks: ketemu transit innovators tech reshaping” iki ditulis dening Andy Meek, kanggo theguardian.com on Saturday 14 November 2015 14.13 UTC

Produk kapal penggedhe Martin Aircraft Company kang New Zealand-basis mesin mabur konvensional: a Jetpack sing bisa koyone kaya nyonggo saka film sci-fi, padha ora kanggo kasunyatan sing iku uga ing dalan kanggo komersialisasi.

Ing Oktober, panguwasa aviation sipil Selandia Anyar kang ngankat perusahaan Prototype 12 model Jetpack kanggo penerbangan Mila. Penggemar-propelled Jetpack, nalika ditampilake ing Juni ing Paris Air Show, bisa soar meh 1,000 meter lan mabur nganti setengah jam. jetpacks perusahaan sing samesthine dadi iklan kasedhiya arang-arang ing separo kapindho 2016.

Pembangunan Jetpack iku salah siji conto saka amba gagasan lan taruhan amba kang digawe antarane Enterprises transportasi-fokus, ngendi perusahaan kaya Martin Aircraft sing racing menyang sudhut adoh saka apa bisa. Kita manggon ing precipice wektu nalika mobil bakal "kanthi otonomi ing long term", miturut Tesla CEO Elon Musk. Ing telpon karo shareholders kendaraan listrik sasi iki, nuli diparingake marang 15 kanggo 20 taun.

Ana kathah pengusaha transportasi karo plans Kajaba imajinatif dhewe, saka spaceships sing nggawe flights suborbital kanggo aircrafts sing njupuk mati lan nampa vertikal.

The Guardian ngrambah metu kanggo sawetara saka inovasi iki kanggo njaluk raos endi mangsa transportasi tumuju. We takon carane lagi ngarahake tantangan technical gawan lan kok padha mutusaké kanggo njaluk menyang papan iki ing Panggonan pisanan. Apa kita ketemu optimisme kuwat kanggo mangsa cedhak ngendi strapping ing Jetpack bisa dadi normal minangka njupuk konco setir.

Martin Aircraft plans kanggo miwiti Jetpack ing separo kapindho saka taun sabanjuré. Perusahaan kasedhiya ing Guardian karo video demo iki.

Martin Aircraft CEO Peter Coker mangerténi bisnis bisa katon dibangun ing sesanti fantastik mokal.

"Iku anakku sing ngojok-ojoki kula kanggo nggabungake perusahaan,"Ngandika Coker, senadyan tantangan. "Kita padha ing liburan, lan anakku, sing dianggo kanggo perusahaan investasi boutique in London, rightfully nuding metu: 'Apa ora bakal pengin melu owah-owahan paling gedhe ing aviation ing pungkasan abad?' "

Ing cepet-cepet kanggo njaluk jetpacks sing kanggo pasar, 2015 wis wis soko saka taun mesthi kanggo perusahaan, kang ing sasi anyar wis Ngunci munggah perjanjian, Usaha lan nuduhake mati desain kanggo pelanggan potensial. Iku wis ditambahi 53 wong tengen 13 bangsa lan wis kadhaptar ing bursa saham Hong Kong.

Gambaraké mangsa jetpacks, Coker envisions a "dalan ing langit" utawa "ukuran papat saka transportasi", ngendi wong saben kanthi cepet bisa lelungan saka siji titik liyane.

"We cepet temen maujud sarana watara kaya iki luwih saka iku kang mung Jetpack pribadi,"Ngandika Coker, mantan eksekutif Lockheed Martin. "Kita uga ndeleng kesempatan ing sektor komersial - kanggo lenga lan gas, pertambangan lan tani. "

Konsep Jetpack mabur bisa muni kaya sell hard kanggo investor dubious lan mbok menawa jembatan adoh banget kanggo partners potensial lan pelanggan. Nanging Coker ngandika mung mirsani bab bisa bantuan clinch Advertisement. Nalika perusahaan nuduhake gambar utawa video saka konsep utawa presents rancangan ing tumindak, Coker ngandika "langsung micu ngimpi aku nalika aku ana bocah". Ing sawetara cara, kang ngandika, njupuk sing tuku ing iku bagéan gampang.

Iku mesthi kurang rumit saka surmounting tantangan technical gawan sing teka karo bangunan sistem sing klebu engine gas lan loro pembuangan sing nyedhiyani Angkat needed.

"Nalika njupuk wong liwat filsafat carane makaryakke - kaya kabeh inovasi apik, iku layang rumit sing katon prasaja - padha njaluk iku,"Ngandika Coker. "Padha njaluk sarana iku, lan saben wektu kita pindhah saiki iku nang endi wae, wong uga isa munggah karo sawetara cara sing beda kanggo nggunakake. "

Konsep Sabanjure melu pods otonomi sing diajak saben liyane. Industri Desainer Tommaso Gecchelin kasedhiya ing Guardian karo Rendering iki.

Transportasi inovasi kaya jetpacks njupuk ing macem-macem formulir liyane - sawetara tambahan, sawetara groundbreaking.

teknologi mobil Driverless iku salah siji saka sektor monjo ing wayahe, karo manufaktur saka Renault kanggo Mercedes-Benz nggawe muter tech driverless. Sensor lan Kapabilitas assistive padha uga antarane tema saka Intelligent Transportation Society of America kang rethinking Transportasi kanggo Sabanjure 30 puncak taun ing Oktober ing Washington DC.

Push menyang otonomi ing jantung akeh terobosan transportasi saiki. Ing waktu katelu huruf saham Tesla kang dirilis 3 November, perusahaan wrote sing, "Kita pelanggan ndamel montor sing meh 250M miles waktu iki, kanggo total saklawasé 1.5bn miles kanggo tanggal. "Tesla, huruf dadi ing, is looking nerusake kanggo dina "nalika kita bisa pitutur marang kowe carane adoh kita montor wis mimpin kita pelanggan".

Mangsa kuwi kesimpulan senajan piyambakipun nglampahi kanggo engineer Italia lan industri Desainer Tommaso Gecchelin. Kang Fisherman metu konsep modul kang nelpon Next sing apa fitur sing pods ateges listrik sing bisa nyambung lan nyopot kanggo pods liyane minangka needed, kaya sawetara Sepur futuristic sing bisa miwiti cilik lan tuwuh kanggo nggedhekake, accordion-gaya.

"Adhedhasar kita teknologi lan pangguna perlu analisis tren … iku banget kamungkinan sing ing mangsa kita bakal weruh dumduman revolusioner saka pasar transportasi,"Ngandika Gecchelin. "Ana ing, mobil manungsa-mimpin bakal dadi kaya jaran karo tekane saka montor motorized. Supaya mobil olahraga bakal dadi penting, nalika mobil kutha bakal dadi kurang sing dipengini, menehi papan kanggo sistem transportasi cerdas sing bakal menehi liyane migunani lan manggoni … lelungan lan pengalaman commuting. "

Panjenenganipun envisions konsep Sabanjure kang minangka luwih saka mung model commuter. Sampeyan bisa pindho minangka sistem pangiriman layanan, karo bisnis nyewakake utawa ndhuweni pods saka dhewe lan ngirim mau diiseni barang kanggo ngarep customer.

Gecchelin ngandika miwiti mikir bab tujuan sak solusi "karya, Layanan luang lan ing dikarepake [tinimbang] lalu lintas Optimization ". Ing wayahe, kang looking kanggo pendanaan kanggo ngidini Pabrik armada pisanan kanggo nduduhake konsep ing donya nyata. Kang saiki wuwus karo kutha-kutha Jerman sawetara bab kekancan potensial.

"Iki apa robot lan teknologi poto driving bakal mimpin kanggo,"Kang ngandika. "Intelligence lan driving poto mbukak kunci kamungkinan kanggo kendaraan kanggo kerjo bareng persis kaya mengkono karo Next."

Liyane saka hurdles technical, salah siji saka alangan paling gedhe ngadeg ing cara inovasi kuwi status quo. Meh 17m kendaraan anyar bakal didol lan mencet roadways ing US taun iki - kendaraan sing ora bakal rauh bakal nilar kanggo cara anyar radikal njupuk saka siji titik kanggo sabanjure.

Elio Motors wis digunakake kanggo nambah mobil karo kang rodhané telu, konsep motor-kaya. Perusahaan kasedhiya ing Guardian karo video promosi iki.

Ing upaya kanggo inovasi ing harmoni karo status quo, Paul Elio pigura sarana kendaraan kapal penggedhe perusahaan kang kanggo kaya iPad. Ing cara tablet wis ora buktiaken dadi pembunuh PC nanging njangkepi sawetara ana kedhaftar 'piranti, Elio sumerep kendaraan perusahaan kang minangka kaya iPad Garasi customer kang. Phoenix basis Elio Motors njupuk pesenan saiki kanggo sawijining rodhané telu, motor-kaya kendaraan sing bakal 84 mil menyang galon lan kang plans kanggo nerbitaké taun sabanjuré karo terjangkau $6,800 tag rega.

"Aku kaya iki wis kelakon,"Ngandika Elio, perusahaan kang wis duwe luwih saka 47,000 leladen kanggo kendaraan sawijining. "Aku manggon ing New York City kanggo babagan setengah taun, Aku tresna marang sistem sepur ana. Yen duwe pedunung ukuran, karya transit massa.

"Kanggo ngaso negara, kita temenan salah siji kudu ngrusak kabeh pinggiran lan nggawe pusat populasi amba utawa tokoh metu dalan liyane efisiensin kanggo njaluk saka pinggiran menyang downtowns ngendi kita bisa. "

produk rancangan Elio iku teknis diklasifikasikaké minangka Pit motor, nanging nerangake karo fasilitas kaya windows daya, air conditioning, tas online lan lawang kunci daya, kabeh ing awak terlampir. Kendaraan bakal diprodhuksi déning Elio ing Langkawi, Louisiana, ing mantan fasilitas produksi General Motors.

"Iku tak dadi kurang biaya lan dhuwur-biaya - iku tak dadi loro sing kanggo karya,"Kang ngandika. "Iki 'lan' pilihan, ora 'utawa' pilihan. So the concept is you buy the big vehicle for the reason you bought it, and you have an Elio too. Sampeyan drive Elio bisa, lan ana sing njupuk metu SUV Panjenengan. "

Elio ngandika mutusaké kanggo miwiti perusahaan lan mbangun kendaraan dhewe unik sawise urip liwat kejut ekonomi 2008 - Saliyane kanggo yakin sing bisnis mobil basis dealer iku salah siji saka "gamesmanship" lan ékonomi sing ora sih individu kang. Salah siji saka bab-bab kang cepet sinau minangka wong nyetel babagan ngetokake Elio Motors iku sawetara iku minangka fraught karo kangelan kanggo sing hebat minangka nyoba kanggo miwiti perusahaan mobil anyar.

“There are more barriers to entry in this space than anything else I’m aware of,” Elio says. “If you take Tesla out of the discussion, the last time somebody created a successful car company in America that’s still running was Walter P Chrysler in 1925.”

Back during the recession, when “the price of oil was going through the roof”, Elio says he became “pissed off seeing the wealth pouring out of this country”.

"Aku ngandika, I want to build a $5,000 car that gets 65 miles per gallon,” he recalls. “I had no data to back that up. Kita miwiti nggarap masalah. Aku isih mikir $5,000 mobil bakal wis nomer seksi. Nanging minangka arsitektur lekas ngembangake lan kita miwiti patemon karo Penyetor lan njupuk reregan, kita temen maujud iki ora bisa duwe akèh saka fitur sing wong bakal nyana. "

Kang pracaya bisnis otomatis toko perlu kanggo ngganti menyang amarga panganyang ora transparan mawa biaya mobil lan Financing.

"Aku salah siji saka masalah paling gedhe model bisnis wis bejat,"Ngandika Elio, who says he’s dreamed about owning a car company with his name on it since he was a young boy. “The purchase of a car is such an enormous game, which is why we have the $6,800 figure. If you know what you want and there’s no financing issue, it shouldn’t take you five hours to buy a vehicle.”

The XTI Aircraft concept features vertical takeoff and landing, which could eliminate the need for airports, according to founder David Brody. XTI provided the Guardian with this product rendering.

The year after Elio started his company, Denver basis David Brody surup mati mudhun path dhewe. Wiwitan kang, XTI Aircraft, wis ngembangaké konsèp kanggo jet bisnis enem-jog sing mabur kaya penumpang jet normal, nanging karo corak - uga njupuk mati lan bantala vertikal.

TriFan perusahaan 600 jet migunakake telu pembuangan ducted kanggo liftoff vertikal. Detik sakwisé lepas landas, loro pembuangan wing r maju otate kanggo ngalih menyang pesawat horisontal. Penggemar A dipasang kanggo nutup fuselage. Nalika nerangake bab wektu kanggo nampa, proses muter metu ing mbalikke.

XTI claims the aircraft will be the first long-range vertical-takeoff commercial airplane. Other companies are also developing vertical-takeoff technology. Ing wulan Juni, Boeing demonstrated a near-vertical takeoff of a Dreamliner.

Brody got a spark of inspiration about a decade ago when his son was 10 years old and brought home an issue of Time magazine. He recalls it included an article about an entrepreneur trying to develop a mini jet that could take off and land vertically.

“That got me thinking,” Brody says. "Yen katon ing apa sing kedaden liwat sawetara taun pungkasan ing syarat-syarat maju ing bahan: kita duwe bahan korek lan duwe maju pinunjul ing mesin jet. Jet iki wis loro mesin turboshaft, plus advancements ing teknologi komputer wis diijini kanggo luwih kontrol lan stabilitas saka pesawat uga tabrakan panyegahan. Sawetara saka teknologi mobil driverless mbokmenawa bakal muter peran ing pesawat saka mangsa. "

Brody believes that the future of the moderate commercial aircraft will be in vertical takeoff and landing. The technology would eliminate the cost of building and maintaining airports with long runways. It also could make flying even more accessible by creating air taxi services that pick you up not far from your home if not at your front door.

XCOR Lynx suborbital vehicles aims to take passengers on short trips to the edge of space. The company provided the Guardian with this promotional video rendering.

Frontier pokok kanggo hebat transportasi, mesthi, metu saka ing donya iki. California basis XCOR Aerospace wis diwiwiti sade karcis kanggo penerbangan ing seri Lynx sawijining kendaraan suborbital, kang bakal njupuk penumpang lan lat ing papan trip nganti 330,000 kaki sing luwih kurang saka jam.

Penumpang ateges bakal co-pilot ing trip - mung penumpang liyane ing voyage liyane pilot. Nalika kuwi, they’ll be given a “call sign” and will be able to view space through the Lynx cockpit canopy that affords an expansive view of space.

The vehicle is powered by reusable rocket engines that run on kerosene and liquid oxygen.

“At the core of what we’ve developed at XCOR is a fully reusable rocket engine,” says board member Michiel Mol. “That may not seem spectacular, but it actually is. Every other rocket out there is one-time use only. We have what we call instant reusability. Our engine can fly, touch down and go on.”

Nalika kuwi, Lynx prau bisa, kang ngandika, njupuk penumpang ateges menyang tapel wates papan. XCOR envisions miwiti penerbangan test panas arang-arang sabanjuré lan panggolekan mau menyang nggunakake komersial enem 12 sasi sawise sing, karo penerbangan komersial miwiti bisa ing 2017.

Perusahaan wis didol sawetara atus karcis wis, biasane kanggo konsumen sing duwe passion kanggo papan. (Lan sing duwe dhuwit: karcis sing $100,000 saben pesawat.)

"We weruh saben astronot sing wis kanggo papan wis teka bali Duwe wis pengalaman urip-ganti,"Ngandika Mol. “Once you’re out there in the blackness of space, looking at this small blue planet with a bright green glow and a tiny layer of atmosphere around it, it looks so vulnerable from the outside. It makes you an ambassador for Earth itself.”

One of the commonalities that becomes apparent when talking to entrepreneurs like these is how they regard their ambitions as inevitabilities.

All of themand no doubt others in the transportation space – ndeleng status quo nalika nerangake cara kita njaluk saka kene kanggo ana dina minangka untenable, sing soko wis ngganti – lan sing jetpacks lan prau suborbital sing adoh kurang totohan beboyo saka mengkono boten utawa nggawe njiwet cilik kanggo konsep ana.

Mol ngandika mangsa transportasi uga melu gagasan lan designs kita kamungkinan malah ora bisa ngandhut dina, amarga kabutuhan tomorrowwill dadi Srengenge katon padhang.

"Aku manungsa tansah nyoba golek wates lan pindhah luwih,"Ngandika. "Aku ing mangsa sauruté segara kita bakal urip ing macem-macem planet minangka spesies. Aku yakin sing, ya. Mbokmenawa ora ing umur kita, sanadyan. "

 

 

 

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.