Lima saka Smartphone kanthong-ukuran paling

Five of the best pocket-sized smartphones

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Lima saka Smartphone kanthong-ukuran paling” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 17 November 2015 07.00 UTC

taun iki wis paling durung kanggo Smartphone, karo fitur liyane migunani, designs luwih apik lan akeh software apik. Nanging iku uga wis taun kang wis mbuktekaken pengalaman ndhuwur ora duwe biaya dollar ndhuwur lan Smartphone apik ora kudu duwe layar massive.

Punika dipikir cepet lima saka Smartphone paling dhuwur sing ora babagan tangan.

Sony Xperia Z5 Kompak

Sony Xperia Z5 Kompak
Kamera 23-megapiksel Sony Xperia Z5 Kompak iku Sony paling durung. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Price: £ 450

Kapal penggedhe telpon cilik Sony wis layar 4.6in ing cilik kompak sing ndadekake iku smartphone cilik paling kuat saiki sing kasedhiya. A scanner driji cepet lan akurat kurang ing tombol daya sing ana ing sisih tengené telpon, supaya ana ora perlu kanggo nyelehake driji ing tombol ngarep kanggo mbukak kunci piranti.

Kamera 23-megapiksel anyar Sony paling durung, lan biso dibantah salah siji sing paling dhuwur. Butuh kertu microSD kanggo nambah panyimpenan ekstra lan telpon anti banyu kanggo jeru saka 1.5m kanggo 30 menit, arti trip mudhun loo ora mburi donya.

Nanging iku urip baterei telung dina sing fitur pembunuh. Iki langgeng smartphone dhuwur-mburi paling dawa saiki sing kasedhiya.

Putusan: kuat, smartphone anti banyu sing luwih telung dina antarane biaya

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 review
lancip, cahya lan cepet: Samsung Galaxy S6. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Price: £ 375

Galaxy S6 pisanan smartphone premium-pangrasa kapal penggedhe Samsung karo kabeh-logam lan awak kaca, lan langkah amba ing desain tegese iku saiki cocog kompetisi.

Iku koyo smartphone paling cepet saiki sing kasedhiya, zipping antarane apps lan murub liwat game. Iku duwe kamera gedhe 16-megapiksel ing antaramu sing paling metu ana, Fantastic 5.1in 2K Layar, lan iku luwih tipis lan luwih ènthèng tinimbang saingan.

A sensor driji ing tombol ngarep dibukak telpon lan bisa keasliane pembayaran. Iku uga tak daya nirkabel lan baterei cukup kanggo ndeleng sampeyan liwat dina.

Putusan: paling cepet koyo smartphone sing mung Stingrays bebarengan

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S anyar.
Prosesor 70% luwih cepet, anyar scanner print driji - nanging urip baterei miskin ngijini 6S Apple iPhone mudhun. Motret: Kiichiro Sato / AP

Price: £ 539

IPhone 6S punika model 4.7in paling anyar saka Apple, lan salah siji sing paling Smartphone cilik dhuwur. Iku fitur paling gedhe sade punika Layar sensitif meksa, sing ngijini sadurunge nyeret anyar lan kamera 12-megapiksel sing bisa dijupuk Live Photos - isih snaps digabungake karo dijupuk video cendhak ing wektu sing padha.

Awak logam saiki digawe saka aluminium harder sing nyuda goresan. Iku prosesor punika 70% luwih cepet saka taun pungkasan. Scanner Tutul ID driji anyar Apple kang meh cepet, nalika Engine anyar Taptic sawijining mrodhuksi saran staccato kedher gedhe.

Iku kakurangan paling gedhe baterei sing ora let dina, tegesipun sampeyan mbokmenawa kudu ngisi sak dina lan sewengi.

Putusan: telpon cilik gedhe rusak dening urip baterei miskin

Google Nexus 5X

Nexus 5X.
Ora bloat ing Nexus 5X. Motret: Justin Sullivan / Getty Images

Price: £ 339

non-Free Download kapal penggedhe paling anyar Google, Nexus 5X, punika peneruse Nexus populer 5 saka 2013.

Wis layar 5.2in apik, lancip lan cahya lan salah siji saka Smartphone pisanan kanggo mbukak versi paling anyar saka Android 6.0 Marshmallow. telpon, digawe dening LG kanggo Google, nganggo Android cara buta golèk dimaksudaké iku, tanpa bloatware lan bakal njaluk nganyari piranti lunak sadurunge tindakan liya.

A sensor driji cepet lan akurat ing mburi mathuk alamiah ing driji indeks kanggo mbukak kunci telpon lan authenticating pembayaran. Iku uga wis port USB jinis-C, meaning kabel bisa kepasang ing salah siji cara munggah kanggo ngisi. Baterei luwih bab dina, nanging ora luwih.

Kamera siji sing paling apik ing pasar lan gampang kanggo nggunakake kanggo njupuk gambar.

Putusan: cepet, cahya lan bloat-free, cara Google intended iku

Motorola Moto G (2015)

Motorola kang paling anyar Moto G.
Katelu wektu Bejo ... Motorola kang paling anyar Moto G. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Price: £ 145

Motorola kang katelu-generasi Moto G punika paling durung, lan paling smartphone kabeh-babak kanggo ing £ 200.

Nganggo Android tanpa modifikasi, iku snappier saka ing kompetisi lan nemu kerja tengen. Batere luwih dina apik, liyane karo nggunakake cahya, lan iku ngrasa apik senadyan kang noticeably nglukis karo mburi plastik customizable.

Moto G anti banyu kanggo standar IP67 utawa 1m banyu kanggo 30 menit, kang tegese iku bakal nggoleki yen sampeyan selehake ing perlu utawa njaluk kejiret ing udan.

Kamera punika saged njupuk nembak ndhuwur-saben nanging wonten slot kertu microSD kanggo nambah memori sing luwih akeh yen 8 utawa 16GB dibangun ing ora cukup.

Putusan: imbangan paling biaya kanggo nemu kasedhiya

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel