Smartphone Google First

First Google Smartphone

Motorola ana ngenalaken keenly-diantisipasi Moto X, a Google-sentris smartphone sing panuku kanggo desain piyambak.

Moto X punika pisanan smartphone Motorola digawe ing collaboration karo Google wiwit Internet titan rampung sawijining $12.5 milyar tuku Motorola mobilitas ing Mei taun pungkasan.

“Ing Motorola werna kita jero ing hardware mobile — kita nemokke komunikasi mobile,” Motorola mobilitas Canada general manager Odile Guinot ngandika ing release a.

“Saiki, minangka perusahaan Google, kita wis dadi jenis perusahaan sing bisa mbangun smartphone kaya Moto X,” Guinot ditambahaké. “Iku bakal nyawijikaké sejarah inovasi mobile karo paling saka layanan mobile Google.”

Moto X bakal dadi kasedhiya ing US ing pungkasan Agustus utawa awal September ing rega miwiti saka $199 yen tuku bebarengan karo kontrak layanan rong taun karo perusahaan layanan telekomunikasi.

Uga kasedhiya ing wektu iku ing Kanada lan Latin Amerika.

Wong bisa visit studio Moto Maker online kanggo ngatur werna, logat, kapasitas memori lan aspèk sanèsipun ing handsets, kang bakal nglumpuk ing Amerika Serikat lan dikirim gratis ing patang dina, miturut Motorola.

Smartphone Moto X powered by Google lunak Android lan fitur kalebu kontrol swara canggih lan mengantisipasi apa pangguna bisa uga pengin saka Internet ing wekdal ingkang kaparingaken.

Motorola uga streamlined ease karo kang gambar smartphone bisa dijupuk.

“Moto X janjinipun dadi kados sembarang piranti kita wis ana sadurunge,” ngandika Jeff Bradley, senior presiden piranti ing buta telekomunikasi US AT&T.

Moto X bakal bisa ing macem-macem jaringan telekomunikasi, miturut Motorola.

Repost.Us – Republish Artikel iki
wacana iki, Motorola nepangke sawijining pisanan smartphone Google, wis syndicated saka AFP lan wis dikirim kene karo ijin. Copyright 2013 AFP. All Rights Reserved

 

Meningkat dening Zemanta