testing Facebook Snapchat-gaya poto-destructing chatting ing Messenger

Facebook testing Snapchat-style self-destructing chat in Messenger

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “testing Facebook Snapchat-gaya poto-destructing chatting ing Messenger” iki ditulis dening Alex Hern, kanggo theguardian.com on Friday 13 November 2015 10.04 UTC

Facebook wis Testing Snapchat-gaya ilang pesen ing app Messenger ing Prancis, aturan pangguna kemampuan kanggo nyetel pesen kanggo poto-destruct jam sawise iku wis dikirim.

Mung nunyuk lambang hourglass ing app Messenger dadi ing kemampuan, kang tetep aktif nganti iku dipateni. Iku mirrors fitur ing app olahpesen liyane: Snapchat, kanggo Kayata, ngilangi pesen sapisan maca, nalika Google platform chatting nawakake kemampuan kanggo nyegah obrolan saka kang disimpen ing sajarah.

Ing statement kanggo Buzzfeed, kang kawitan kacarita test, Facebook ngandika: "We lagi bungah kanggo ngumumke paling anyar ing baris makarya prodhuk pilihan fitur semangat menyang nggawe Messenger cara paling apik kanggo komunikasi karo wong sing Matter paling.

"Miwiti dina, kita lagi nganakake test cilik ing Perancis saka fitur sing ngidini wong kanggo ngirim pesen sing ilang jam sawise lagi dikirim. Ilang pesen menehi wong pilihan liyane fun kanggo milih saka nalika padha komunikasi ing Messenger. We look nerusake kanggo Hearing saran wong kang lagi menehi cobi. "

Iku ora pisanan Facebook wis experimented karo olahpesen ephemeral. Perusahaan wis galake nyoba nganggo saingan - target disualekno lan mantan - Snapchat, ngetokake ora kurang saka telung apps sadurungé ngarahke ing aturan alternatif in-house kanggo layanan.

Ing 2012, "poke"Iki kondhang kode ing mung 12 dina, lan ana sing meh siji-kanggo-siji salinan saka pengalaman Snapchat. Nanging app ana disenengi, lan kalih taun salajengipun liyane full-Bintang saingan iki dibukak ing wangun "Slingshot".

Slingshot isih ana ing olahpesen ephemeral saka Snapchat, nanging ana sawetara twists dhewe, paling notabene kemampuan kanggo sing foto ing bali sadurunge pesen bisa viewed. Lan kados Poke, iku isih kasedhiya kanggo download ing App Store.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web