Dyson 360 Mripat Vacuum Review

Dyson 360 Eye Vacuum Review
sakabèhé Score5
  • The Dyson 360 Mripat punika Performing paling vakum robot kasedhiya. Iku mung apik ing reresik saka kabeh wong, nanging uga wis downsides sawijining.

British resik Edo kang pisanan vakum robot worth nunggu, nanging biaya kathah, ora bisa apa undhak-undhakan lan ora sampurna senadyan kang paling dhuwur sapunika


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Dyson 360 review vakum mripat: robot sing nyedot (nanging ing cara sing apik)” iki ditulis dening Samuel Gibb, kanggo theguardian.com ana 9 Agustus 2016 06.00 UTC

Dyson kang 360 Mripat robot vakum luwih resik wis pungkasanipun dirilis ing UK sawise nyoba ekstensif ing Jepang lan ingkang nagih paling dhuwur. Carane ora iku tumpukan munggah marang anjog pasar Roomba - Lan iku tuku tenan worth?

katon, ukuran lan dock

Dyson 360 review mripat
dock punika prasaja, panel putih karo mlaku kontak-dijamin Chrome dhateng kang robot drive kanggo ngisi dhewe munggah. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ing 360 Mripat loro cilik lan dhuwur saka paling vacuums robot liyane. Iku 23cm ing diameteripun, kang 12cm kurang saka sawijining pesaing paling gedhe, ing iRobot Roomba 900 seri, nanging uga 12cm dhuwur, kang ndadekake 3cm rodho saka Roomba.

Docked, minangka kagolong paling saka sawijining wektu, ing 360 Mripat njupuk munggah spasi lantai kurang saka saingan akeh, kang nggampangake kanggo manggon karo, lan diameteripun sawijining cilik tegese iku uga bisa njaluk menyang lan metu saka kesenjangan kenceng. Kayata, ing 360 Mripat bisa nenun lan metu saka Tabel lan kursi sikil luwih saka saingan supaya sampeyan ora kudu tumpukan kursi ing ndhuwur tabel ing enjing dijadwal-resik.

Dyson 360 review mripat
mripat lenggah bangga ndhuwur kanggo menehi 360-degree saka lingkungan, nanging ora bisa ndeleng apa kang ana luwih cendhek saka awak robot kang. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ndhuwur robot wis kamera 360-degree, kang migunakake kanggo peta metu kamar saben wektu lan plot paling, paling path cleaning efisien. Dawane dijupuk dening robot tau godhong robot.

dock punika ngadeg putih prasaja karo ngudani Chrome ing kanggo kang robot drive kanggo ngisi. Two ireng lan putih squares checkered bantuan robot ndeleng dock lan teka bali menyang nalika iku perlu ndhuwur munggah, kang bakal nglakoni agêng-resik yen mengkono luwih saka siji kamar. kabel keluwihan bisa disimpen ing adaptor daya, tetep dadi saka njupuk di sedot munggah dening robot.

Scheduling lan kontrol

Dyson 360 review mripat
The Dyson Link app for Android lan iOS ngidini remot kontrol, jadwal lan diagnosa bentet, ing proses-kanggo-nggunakake gampang. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ing 360 Mripat iku salah siji saka baris pisanan Dyson kang produk disambungake, bebarengan karo Dyson Cool Link, nalika tegese paling setelan lan kontrol wis offloaded menyang app Dyson Link kanggo piranti Android lan iOS.

Sampeyan isih bisa ngeset cleaning robot nggunakake tombol siji ing ndhuwur, nanging kanggo gawe jadwal kaping cleaning sampeyan kudu app. Sawise diinstal lan nyambung menyang jaringan Wi-Fi - njupuk telung usaha kanggo nyambung mlaku kanggo sandi (Matur nuwun cukup Komplek) multi-jaringan nyiyapake - app bisa ngontrol robot saka ngendi wae, ora mung ing ngarep.

Scheduling iku gampang kaya nutul saben dina, utawa njupuk wektu lan dina minggu lan setelan kanggo mbaleni, utawa ora. App banjur bisa ngabari ahead saka dijadwal resik lan sapisan robot wis rampung. Uga nuduhake peta ngendi robot wis supaya sampeyan bisa takon carane throughly wis dijamin papan lantai dhuwur, kang reassuring.

Wonten sing guide produk ngalangi dibangun menyang app sing lumaku liwat ing fitur, kang dicokot ora apa, pangopènan lan ngatasi masalah. Ana uga pilihan kanggo duwe Dyson teka babak omah lan nginstal sing.

Cleaning

Dyson 360 review mripat
Rerumput bar isine jembaré lengkap robot, nalika trek Uler dipun dicokot luwih doyo tarik saka gembong. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Boten wonten mangu Dyson 360 Mripat paling jero saka vacuuming robot saiki sing kasedhiya. Iku kebak-jembaré rerumput bar lan nyedhot ngalangi njupuk banget luwih rereget lan bledug nggoleki saka Roomba. Dyson claims sistem sesanti iki uga akeh liyane efisiensin saka model bump-Roso kurang larang, sing peta kamar dening bumping menyang obyek.

Sawijining kinerja pinggiran-cleaning uga luwih apik saka sing paling wong sing gumantung ing sikat Spinning ing sisih, nanging ora bakal njaluk kabeh. Kaya saben vakum robot liyane saiki sing kasedhiya, ing 360 Mripat wis dirancang kanggo apa akeh saka karya, kanggo ngresiki saben dina lan tetep ing ndhuwur rereget mbangun munggah. Sampeyan isih kudu vakum liyane kanggo ngresiki ing undhak-undhakan lan bagéan sing robot ora bisa tekan.

Nonton iku resik bisa dadi mumetake. Ing 360 Mripat nderek pola spiral kothak ing squares 5m. Iku ngresiki nganti wis obstructed lan banjur neruske kanggo isi ing kothak sadurunge obah dhateng kothak sabanjuré. Yen papan ora ngidini, kuwi dawa galley pawon kanggo Kayata, bakal ngalih apa katon kaya pola Zig-Zag liyane logis.

Dyson 360 review mripat
Njupuk bin metu lan mlebu cepet lan gampang, nanging iku bin cilik lan sampeyan bisa uga kudu kosongaké iku agêng-roto yen sampeyan duwe karpet utamané reged. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

robot wis trek Uler, tinimbang gembong, kang mbantu njaluk punuk liwat cilik kayata karpet nglukis lan lambé cilik kanggo lawang. Sistem sesanti ngalangi 360 Mripat saka nabrak menyang iku gedhe lan tembok, nanging isih serangan sikil kursi lan obyek lancip utawa cilik liyane.

Kabèh ndhuwur awak shifts minangka sanggan kanggo merbawani, kang mengkono luwih saka sampeyan bisa nyana, nanging kados akeh Sa bump-gaya liyane, ora urip ora lan samubarang kang angel dhewe marang sawijining lumahan lan ora bakal menehi tandha sembarang finish alus utawa Perkakas sampeyan bisa uga kudu.

sawise babagan 45 menit saka reresik ngasilake robot kanggo stasiun basa kanggo ngisi, kang njupuk mung ing 2 lan setengah jam. Iku banjur bakal metu lan rampung ing bit sing durung tekan sapisan iku daya. Iku dadi mati nyedhot lan sikat bar nalika iku nyopir banget lan saka stasiun basa, lan uga nalika ngaso lan dianggo metu cara watara obyek.

Noise

Dyson 360 review mripat
robot mbokmenawa cukup singkat pas ing sawijining bedstead saben. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Ing 360 Mripat ora quietest saka vacuums lan cukup banter nyegah krungu televisi yen wiwit reresik cedhak sampeyan, nanging uga ing Jarak liyane penake saka paling liyane. Dyson ndadekake menehi hasil amba bab carane lagu swara saka Sa vakum sawijining dadi luwih entheng lan tenan ndadekake prabédan. Biasane sampeyan ora bakal ing nalika iku wis dilakoni reresik, Nanging.

maintenance

Dyson 360 review mripat
A panel pop-mati ing bali marang Filter kirim-motor, nalika Filter wis motor lenggah konco bin ing. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

nalika 360 Mripat bakal nindakake vacuuming lan tetep dhewe daya, ana dicokot sethitik pangopènan dibutuhake. Sawise sasi sampeyan kudu wisuh wis lan kirim-motor saringan, kang gampang copot – siji ing mburi lan siji near bin ing – mbukak ing tutul lan supaya garing kanggo 24 jam.

The 0.33L bin gampang banget kanggo P. Penet tombol release ing ndhuwur, narik metu, angkat tutup lan goyangake menyang bin ing. A 30 proyek liyane ing paling.

Mbusak obstructions saka rerumput bar prasaja. Sampeyan bisa unscrewed lan dibusak saka sisih, nanging aku ketemu aku tau bener perlu apa sing, malah kanggo laces sepatu iku wis dipangan.

pengamatan

Dyson 360 review mripat
Salah cleaning mbukak ing karpet mesthine resik. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian
  • Yen ilang sambungan internet ing, jadwal katon bakal dicokot kenek lan miss
  • Iku bisa njaluk macet ing lambé cilik utawa obyek cukup gampang yen dipeksa kanggo nguripake siji
  • Jumlah rereget iku ditarik munggah saka karpet mesthine resik cukup damel ajrih
  • Ing 360 Mripat ora perlu kanggo mbukak minangka kerep minangka sawetara wong kanggo njaga tingkat perceivable saka resik
  • Iku bakal nindakake 20 kothak meter saka karpet karo macem-macem bit saka Furnitur lan alangan ing ing 30 menit tanpa daya liya
  • Sampeyan perlu kanggo bisa nundung bab meter utawa supaya saka dermaga dadi bisa kanggo miwiti cleaning, kang tegese iku wis duwe path free menyang papan mbukak prayoga
  • Iku ora nengsemake minangka vacuums robot liyane

Price

The Dyson 360 Mripat biaya £ 800. Kanggo comparison, iRobot Roomba 980 karo pandhu arah visual uga biaya £ 800, nalika bump-pandhu arah vacuums robot miwiti ing watara £ 150 lan munggah.

Putusan

The Dyson 360 Mripat punika Performing paling vakum robot kasedhiya. Iku mung apik ing reresik saka kabeh wong, nanging uga wis downsides sawijining. Iku ora bisa njaluk ing akeh iku minangka Roomba a, isih nabrak menyang iku lancip lan isih ora bisa ngresiki kabeh, tegesipun ora mung vakum sampeyan kudu duwe.

tilas sawijining cilik ndadekake prabédan ing kemampuan kanggo njaluk lan watara Tabel lan kursi sikil, lan njupuk munggah kurang papan nalika lungguh ing dock sawijining, kang ndadekake kathah luwih gampang kanggo manggon karo ing apartemen cramped lan terraces.

Sa vakum Robot sing dirancang kanggo vakum kaping saben dinten utawa ing paling sawetara minggu, kang tegese metu-lan-metu reresik daya, ora antara akeh. Reresik biasa tau ngijini njaluk tingkat utamané ala, lan yen sampeyan kuthah soko sampeyan liyane kamungkinan kanggo metu vakum banjur ana lan mbusak munggah tinimbang ninggalake kanggo robot.

Sampeyan mulane bisa argue sing robot kurang saged bisa nindakake Proyek sing mung uga, nanging 360 Mripat uga ora perlu kanggo mbukak minangka kerep minangka sawetara wong kanggo njaga tingkat perceivable saka resik, sabenere amarga nemu liyane ing Sapuan pisanan sawijining. Iku uga gampang kanggo mindhah antarane jubin kanggo nutupi wilayah beda ing dina beda.

Iku biaya kathah, iku ora sampurna lan mesthi ora kudu-tuku for everyone. Nanging paling vakum robot sapunika.

Pros: mathuk ing kesenjangan kenceng, ngresiki luwih ing saben roto, ndadekake gangguan liyane penake, cleaning pinggiran luwih, gampang pangopènan, app apik, jadwal prasaja

Cons: ora bisa njaluk ing akeh Furnitur, larang, ora bisa dadi mung vakum Panjenengan, mbutuhake akses internet kanggo paling fitur ngluwihi push-tombol cleaning, bisa njaluk macet kaya kabeh vacuums robot

Dyson 360 review mripat
The Dyson 360 wis diameteripun cilik tinimbang Roomba 880 sing digambaraké ing kéné, nanging rodho. Motret: Samuel Gibb kanggo Guardian

Reviews liyane

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010