'Ayam saka neraka’ gudang cahya anyar ing dinosaurus manuk-kaya

‘Chicken from hell’ sheds new light on bird-like dinosaur
'Ayam saka neraka’ gudang cahya anyar ing dinosaurus manuk-kaya (liwat AFP)

julukan “pitik saka neraka,” spesies mentas dikenali saka dinosaurus feathered minangka dhuwur minangka manungsa roamed Amerika Utara paling 66 yuta taun kepungkur, paleontologists announced ana. Karo Crest pitik-kaya ing ndhasé, sikil lanky kaya manuk unta ...

Meningkat dening Zemanta