Kamera diinstal ing Ngisor bumi paling jero Lake

Ilmuwan wis diinstal kamera video ing ngisor Lake Baikal kang bakal ngirimake dawane urip kanggo internet. Sing interested bisa mirsani urip ing donya lake paling jero, ambane maksimum kang staggering 1,642 meter (5,287 kaki.), nalika tegese ambane sawijining 744 meter (2,440 kaki).

Ilmuwan tak wektu kanggo nginstal kamera sadurunge lake wis dijamin karo es. project nggadahi nginstall kamera kapindho ing ambane malah luwih ing mangsa cedhak. A total saka 15 kamera sing ngrancang bakal nuduhake urip ing jero banyu lake kang.