Brad Pitt Angelina Jolie lan Persiyapan Nikah ing Ship Chartered dening Ratu?

Brad Pitt and Angelina Jolie Getting Married on Ship Chartered by Queen?
Brad Pitt Angelina Jolie lan Persiyapan Nikah ing Ship Chartered dening Ratu? (liwat NewsLook)

Video News dening NewsLook Brad lan Angie wis scrapped ing idea saka palakrama ing Chateau lan wis upped faktor liwat-the-top dening panentu kanggo njaluk nikah ing kapal Chartered dening Ratu.

Meningkat dening Zemanta